![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nic xD
Zapałki 25 gr
Paliwo 25 zł widok palącej sie szkoly....Bezcenne xDDDD |
Palladyn (skille widac w opisie, zaraz wbije na 80/65).
Lepiej kupić palladin armor - 50k(już go mam w depo) czy golden armor -25/30k ? Wiekszosc na bank powie palladin armor, ale do ktorego lvl go nosic? Bo widze ze high lvl palladyni nosza raczej dla wiekszego arma niż dista. sy. dzieki. |
Polecam ci pa armora a nastepnie master archer armor mam kolege doswiadczonego palla i on mowi ze lepiej tego dysta miec niz te 2 obrony wiecej.
|
Demon shield, boh, pal arm, p ammy, blue legs, crusader helmet i 100k mógłbym coś dokupić czy może zbierać kaske na inwestycje związane z paccem którego mam zamiar kupić??? :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale napewno nie na jednym 10k a na drugim 1kk. Tak wiec? sy, pzdr |
Pall arm na Cele lata po 40k wiec podejrzewam, że ogólnie cena może sie wahać między 40-60k
|
40k
Niedługo będę dysponował kwotą w wysokości 40k. Nie wiem co kupić. Mam: Knight Armor, Dragon Shield, Leather Boots, Crown Helmet, Plate legs, Serpent Sword.
Proszę o rady;):] |
vampirke k legi i crusader helmeta
|
23 knight mam na wydanie ~15k co kupić:
|
Ja bym zmienił tarczę (dragonke lub meduse) a potem hełm, zresztą taki crown helmet możesz już teraz kupić chyba że od razu chcesz warrior\crusader ...
|
Cytuj:
|
Info:
Eq:
_________ Mialem konto zhakowane i teraz nie mam kasy. Łącznie będzie ze 4k. Zaczynam powoli expienie, chce dojść do 80/65+. Jak zarobię troche kasy to co po kolei kupować? Na co zbierać? sy, ty |
Cytuj:
zaopatrz sie w potiony i za to co zostanie kup kamienie - wyskilluj wszystkie stonsy i idz na exp na dragi or guardy na d hell zarobisz w chuj kasy ...kupisz : 1. b robe 2. b legs 3. vampire shield 4. p ammy 5. I TU NAJWAZNIEJSZE - BOHY - powinienes w to zainwestowac jak najszybciej |
Cytuj:
Kto powiedział, że nie mam kamieni czy potionow? Mam kamieni b. duzo, starczy do 90/80. Zaraz kończe ze skillowaniem. Mam podstawowe rzeczy do grania typu potiony speary itp. Mam tylko slabe eq i malo kasy. Nie pytam gdzie mam expic. Wiem gdzie szybko zarobić z dobrym expem. Rzecz w tym co po kolei kupować? Czy już na początku zbierać te 35-40k na bohy? I najpierw je kupic? |
Człowieku! fyrst b set , potem bohy, na koncu shield
|
mowi sie dziekuje :)
picku ;] |
Oplaca sie kupowac softy na 50 lvl PAlem?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |