![]() |
JA raz na ziemi znalazlem 100 zl :evul: a dokladnie na chodniku i nie przykryte niczym:p niewirem czy to jest kradziez ale nik nie zostawil listu ze to jego ;)
|
Piątek 13
wczoraj tj piątek 13:) expie sobie spokojnie na cycach, własnie dedlem kolejnego i trafilem myszka kolo ciala, pod drzewem w jakiegos baga. W srodku bylo 8 innych wiec otworzylem 8 z kolei:D a tam juz czekalo na mnie 7 halabard:cup:
|
Na Rocku pare plate shield i mace:)
Na mainie noble armor i pare plate legsow:] |
W Thais normalnie, legalnie ide sobie na statek (lubie tam sobie podsumowywac dzisziejszy tibijski dzien), ide pod poklad zaglondam do skrzyn (stary nawyk) i patrze a tam 2x crown set, 30k, megusa shield, 10 wand of cosmic energy, 3x knight armor, 500 ryb, 100 shell (te z żółwia), bright sword, blue robe, 10 explorer brooch (?), 250 scarab coins, 30 small amethyst, 5 elephant tusk, 20 small sapphire, red gem, 100 white pearl.
Myslalem ze padne z wrazenia. Naszczenscie blisko byli moi kumple wienc wszystko przetransportowalismy do mojego domku ^_^. Nie musicie mi wierzyc. |
up
tylko zazdrościć |
Ja znalazłem przed miasem PLATE ARMOR i PLATE LEGS B)
|
a ja znalazłem label z pass'ami gma. Okazało się że to mój wujek to mu powiedziałem żeby sobie zmienił na inne.
|
ja najlepszą rzecz to znalazłem w jakimś ciele gdy zaczynałem grać (7lvl na minie :P) leżały tam Bohy ale jak zobaczyłem że nie mają arma a moje miały 1 (8o ) to poszedłem dalej :P dopiero po paru miesiącach gry zaczaiłem cenę tych bootkow bez arma :P
|
;d nie wiem czy to można nazwać na ziemi ale noob charem na infernie facet bawił się g armem podszedłem do tego depotu stanąłem obok ,stoję i ciągle przesuwam ze środka w bok i w końcu chciał się popisać i znowu na bok i tak mu zakosiłem ;d groził mi huntem potem ale go wyśmiałem ;d cya noobs
|
Na aldorze gdy byla jedna z wiekszych wojen (wtajemniczonym wystarcza dwa slowa Black Widow) ktos zrobil anika na rsie, wiec kiedy otoczyli go wrogowie po prostu wsadzil w byle jaki worek demon armor i zostawil majac nadzieje ze to odzyska. przeliczyl sie chlopak ;].
|
wiesz ja znalazłem ze 100 golden helmetow <----- Joke
naprawde to znalazłem loot backpack z 1000 boltow i crossbow z 10 koles targał z kazz do carlin a ja mu zajebalem loot |
Ja na ziemi tylko 1 cenna zecz znalazlem Wolf paw :) :cup:
|
Rook: katana, copper shield, chain armor
Main: Crown Helmet, Crown Armor, Plate Legs, Fire Axe ;0 |
Ja na rooku 2 Mace bo jakiś 24 lvl wyrzucił a na mainie Golden Armor w obok ciała
|
aja ... a ja ... a ja ... znalazlem na rotach 10 katan! :cup:
|
Najcenniejsze na ziemi fire sword ;p
A w deadzie lezacym na ziemi medusa shield =] |
Fire sword będący w stamped parcelu, a na ziemi p legs:p .
|
Cytuj:
dadadada, zaglONdac to powinienes do slownika, a nie do skrzynek w tibii... watpie ze ktos uwierzy w ta bajke :) #topic kiedys na klatce znalazlem 2 dysie |
Cytuj:
|
Hehehe dzisaj miałem cudownego farta jakiś paladynek dedł od wyverny wzbogaciłem sie o platinum amulet i 500 arrows :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |