![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@pall mall czy jak Cie tam pies zwal Zazdroscisz misiu ze mnie ktos broni ? Kazdy ma prawo pisac co chce wiec zamknij jape jesli mozna,jak jestes kozak to pokaz main chara a nie cwaniakujesz na forum i zgrywasz bossa ^^ @Skibo No troche nie udana metafora >.< Napewno nie jestem rasista,raczej z tym walcze. Juz kilku na Furora padlo za rasizm,wiec jesli urazilem Cie to wybacz =) @Wszytskie debile typu pall mall Idzcie na swoj swiat ,bo to jest Topic o Furorze a nie o 10 latkach ktore na kazdego mojego posta bulwersuja sie i pewno gryza klawiature ^^ pzdr i Szczesliwego Nowego Roku for all (nawet dla Vision ;) ) |
Eh, dzieci, dzieci...
Polowa z was udaje ludzi, którymi nie jest ^^ Siedzicie przed "komputrami" i udajecie Skillz0row. Prawda jest taka... nie znaczycie NIC! Nie wiecie jaka jest sytuacja na furorze, wiec sie nie wypowiadajcie plx0r. POZDRO DLA KUMATYCH!* */Jestem EloElo, co nie ?:>/ |
Właśnie na forum furora piszą najczęściej ludzie związani z innymi serwerami. Kozaczą jacy to oni nie są i piszą teksty typu "taifun śmierdzi" albo " imargam to ku*wa" a swoich main charów nie pokażą.
|
Fallathanu zrzera\zżera Cie zazdrosc ze dzieci potrafia od Ciebie lepiej grac ? :D
|
Ludzie... to jest tylko gra...
Zapamietajcie... |
Cytuj:
|
pozdrowienia dla wszystkich PROgamerow z tibia.pl GL&HF
|
Cytuj:
|
Dlaczego ubogie? Tam jest ponad kilkadziesiad tysiecy pikseli, wiec nie jest tak zle.
|
Cytuj:
|
A więc ile we fragach, bo ja naliczyłem 8/7 dla "Vision". Najlepsza akcja w filmiku to końcówka jak imargam pada (dzielnie walczył, do ostatniej kropli krwi, a nie tak jak inni się logneli :)) i jak przenoszą jego deda. No i jak Katrila został otoczony przez 4 m walle :>. Mimo wszystko "Vision" nie zachowywało się z deka fair. Najlepsze było prowokowanie Taifa: "Taif przynieś mi pizze bo nie jadłem śniadania", albo jak zdobywali fraga to "Taif chcesz być następny?". Taifun jedyne co powiedział oprócz formułek spella to "kupa123" czy coś takiego na guild chacie xD. No i spoko był tekst któregoś z "Duskiness" do swoich: "Dlaczego wy tak spier****cie??" :D
No to chyba cała moja opinia na temat wara. ;) |
Nie czytalem wszystkich stron od deda Imargama i Katrili, ale zdazylem zauwazyc ze wiekszosc z was jedzie po Vision. Mowicie "I co jednak nie sa takie kozaki, jednak Duskiness sa lepsi". Zastanowcie sie... W tej bitwie bylo 5:4 dla Duskiness, Vision i tak wyszlo z jak najmniejszymi stratami, bo mogli popadac wszyscy. Wepchniecie w identyczny sposob w trapa pokolei 3 knightów z Dusk tez nie jest prosta sprawa. Poza tym majac na sobie sile razenia sd Taifuna i Czipsu nie wspominajac juz o Ymy i reszcie sorców kazdy by sie zlozyl. Mowicie "ohoh Taifun rox haha" tak jakby wyrzeznili cale Vision bez straty fraga. Ale bylo 5:4 to prawe zadna przewaga! Zastanowcie sie i nie koloryzujcie... Szacunek dla Vision za walke i pomysl.
Btw, nie wiem jak mozna bylo tak znoobic jak to zrobil Yubov zabijajac Harcesha... Signed, Rodrigez ;) |
@up to jest standart przeczytaj kilka stron wczesniej jak taifun padl to bylo
Hail Vision Vision i tak dobrze sobie radzi biorac pod uwage wileka sile ognia Dus~ ale zdaje mi sie ze na dusza mete niewytrzymaja |
Na tym battlu Duskiness powinno zmiesc Vision i pozamiatac. A to ze oni boja sie pasc, no to juz ich strata. I nie zachwycajcie sie jaki Taifun to nie jest, bo on akurat nic im nie dal, oprocz fraga na Katrili. Vision mialo jakis pomysl - szkoda tylko ze im na koncu logouty nie wyszly, ale i tak sa na +.
@Rodri Biorac pod uwage liczebnosc Duskiness i Vision, to Ci drudzy wygrali to battle. Sila razenia akurat na nic im sie nie zdala, bo oni bali sie wyjsc poza ten waski korytarz. Na GC krzyczeli tylko o GFB. |
Cytuj:
2. Logi im wyszły niezle a Imargam i Zwidek poprstu nie chcieli sie lognąć (tam chyba był ktoś jeszcze) ale i tak najlepszy był Zwidek :) wpadli Dusk a Zwidek jak tu ktos up napial "Kamikadze i ue" :) A tak nawiasem mówiąc to takiej olbrzymiej przewagi pozycji nie mieli Dusk bo nie mogli sie dostac do Vision - co ktory próbował (Margami) to podszedl troche dalej kilka M Walli i papa :) Hail Furora -.- |
Pozdrawiam wszystkich walczących z wiatrakami; kłótnia się kończy dopiero kiedy modek pobanuje tu i ówdzie. :)
|
13:37 Spaaw [184]: You advanced to magic level 9.
I oto 1 najt na serwerze z 9mlvlem:p @Offtopic Z okazji zblizajacego sie nowego roku zycze wszystkim wiecej oleju w glowie bo czytajac ostatnie 20 stron znalazlem moze z 5 postow ktore wnosza cos do topicu. |
Cytuj:
HAIL VISION ! |
Cytuj:
1. Nie mogli sie tam wbic poniewaz ktos wchodzil mw i nara. 2. All by sie nie wbili bo imargam by ich bloknal i combo sd i padaja pokoleji. 3. Imargam poprostu nie zdazyl sie lognac 4. 3 osoba tam byl Burn Abl Cos jeszcze? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |