Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

eloelo520 27-12-2006 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielarz997 (Post 1154520)
Nic dodac nic ujac.Jestes Idiota:baby:

wiesz co to ironia? 8o 8o 8o

Fallathanu 27-12-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull (Post 1153371)
Fajnie jest popatrzeć jak kilka małych pikseli na ekranie, wzbudza takie emocje, że dzieci, które siedzą za monitorami wyzywają sie od najgorszych nic o sobie nie wiedząc B) Chill & play 4 fun.

Dokladnie,smieszne jest popatrzec jak banda 10 latkow bulwersuje sie kazda prowokacja ktora tu robie ^^

@pall mall czy jak Cie tam pies zwal

Zazdroscisz misiu ze mnie ktos broni ? Kazdy ma prawo pisac co chce wiec zamknij jape jesli mozna,jak jestes kozak to pokaz main chara a nie cwaniakujesz na forum i zgrywasz bossa ^^

@Skibo

No troche nie udana metafora >.<
Napewno nie jestem rasista,raczej z tym walcze. Juz kilku na Furora padlo za rasizm,wiec jesli urazilem Cie to wybacz =)

@Wszytskie debile typu pall mall

Idzcie na swoj swiat ,bo to jest Topic o Furorze a nie o 10 latkach ktore na kazdego mojego posta bulwersuja sie i pewno gryza klawiature ^^

pzdr i Szczesliwego Nowego Roku for all (nawet dla Vision ;) )

Ciacio 27-12-2006 18:11

Eh, dzieci, dzieci...

Polowa z was udaje ludzi, którymi nie jest ^^

Siedzicie przed "komputrami" i udajecie Skillz0row.

Prawda jest taka... nie znaczycie NIC!

Nie wiecie jaka jest sytuacja na furorze, wiec sie nie wypowiadajcie plx0r.

POZDRO DLA KUMATYCH!*

*/Jestem EloElo, co nie ?:>/

yz0 27-12-2006 18:20

Właśnie na forum furora piszą najczęściej ludzie związani z innymi serwerami. Kozaczą jacy to oni nie są i piszą teksty typu "taifun śmierdzi" albo " imargam to ku*wa" a swoich main charów nie pokażą.

Mr0wa 27-12-2006 19:03

Fallathanu zrzera\zżera Cie zazdrosc ze dzieci potrafia od Ciebie lepiej grac ? :D

Sir. 27-12-2006 20:23

Ludzie... to jest tylko gra...
Zapamietajcie...

Izull 27-12-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir. (Post 1155156)
Ludzie... to jest tylko gra...
Zapamietajcie...

Dla większości na tym forum to jest Życie.

Talis Yuniz 27-12-2006 23:00

pozdrowienia dla wszystkich PROgamerow z tibia.pl GL&HF

Sir. 27-12-2006 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izul
Dla większości na tym forum to jest Życie.

To maja bardzo ubogie zycie :)

Izull 27-12-2006 23:18

Dlaczego ubogie? Tam jest ponad kilkadziesiad tysiecy pikseli, wiec nie jest tak zle.

Sir. 27-12-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull
Dlaczego ubogie? Tam jest ponad kilkadziesiad tysiecy pikseli, wiec nie jest tak zle.

Kto co lubi ;)

Shuki 27-12-2006 23:46

A więc ile we fragach, bo ja naliczyłem 8/7 dla "Vision". Najlepsza akcja w filmiku to końcówka jak imargam pada (dzielnie walczył, do ostatniej kropli krwi, a nie tak jak inni się logneli :)) i jak przenoszą jego deda. No i jak Katrila został otoczony przez 4 m walle :>. Mimo wszystko "Vision" nie zachowywało się z deka fair. Najlepsze było prowokowanie Taifa: "Taif przynieś mi pizze bo nie jadłem śniadania", albo jak zdobywali fraga to "Taif chcesz być następny?". Taifun jedyne co powiedział oprócz formułek spella to "kupa123" czy coś takiego na guild chacie xD. No i spoko był tekst któregoś z "Duskiness" do swoich: "Dlaczego wy tak spier****cie??" :D

No to chyba cała moja opinia na temat wara. ;)

Rodri 28-12-2006 08:36

Nie czytalem wszystkich stron od deda Imargama i Katrili, ale zdazylem zauwazyc ze wiekszosc z was jedzie po Vision. Mowicie "I co jednak nie sa takie kozaki, jednak Duskiness sa lepsi". Zastanowcie sie... W tej bitwie bylo 5:4 dla Duskiness, Vision i tak wyszlo z jak najmniejszymi stratami, bo mogli popadac wszyscy. Wepchniecie w identyczny sposob w trapa pokolei 3 knightów z Dusk tez nie jest prosta sprawa. Poza tym majac na sobie sile razenia sd Taifuna i Czipsu nie wspominajac juz o Ymy i reszcie sorców kazdy by sie zlozyl. Mowicie "ohoh Taifun rox haha" tak jakby wyrzeznili cale Vision bez straty fraga. Ale bylo 5:4 to prawe zadna przewaga! Zastanowcie sie i nie koloryzujcie... Szacunek dla Vision za walke i pomysl.

Btw, nie wiem jak mozna bylo tak znoobic jak to zrobil Yubov zabijajac Harcesha...

Signed,
Rodrigez ;)

dimi 28-12-2006 11:20

@up to jest standart przeczytaj kilka stron wczesniej jak taifun padl to bylo
Hail Vision

Vision i tak dobrze sobie radzi biorac pod uwage wileka sile ognia Dus~
ale zdaje mi sie ze na dusza mete niewytrzymaja

eny_ 28-12-2006 13:33

Na tym battlu Duskiness powinno zmiesc Vision i pozamiatac. A to ze oni boja sie pasc, no to juz ich strata. I nie zachwycajcie sie jaki Taifun to nie jest, bo on akurat nic im nie dal, oprocz fraga na Katrili. Vision mialo jakis pomysl - szkoda tylko ze im na koncu logouty nie wyszly, ale i tak sa na +.

@Rodri Biorac pod uwage liczebnosc Duskiness i Vision, to Ci drudzy wygrali to battle. Sila razenia akurat na nic im sie nie zdala, bo oni bali sie wyjsc poza ten waski korytarz. Na GC krzyczeli tylko o GFB.

Mistical_Druid 28-12-2006 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eny_ (Post 1156618)
Na tym battlu Duskiness powinno zmiesc Vision i pozamiatac. A to ze oni boja sie pasc, no to juz ich strata. I nie zachwycajcie sie jaki Taifun to nie jest, bo on akurat nic im nie dal, oprocz fraga na Katrili. Vision mialo jakis pomysl - szkoda tylko ze im na koncu logouty nie wyszly, ale i tak sa na +.

@Rodri Biorac pod uwage liczebnosc Duskiness i Vision, to Ci drudzy wygrali to battle. Sila razenia akurat na nic im sie nie zdala, bo oni bali sie wyjsc poza ten waski korytarz. Na GC krzyczeli tylko o GFB.

1. Taifun dawał najwięcej i nie mówie juz o super extra Pvp ale o hity z sd bo tajfun jednym sd jebał Katrili yellow hp -.-

2. Logi im wyszły niezle a Imargam i Zwidek poprstu nie chcieli sie lognąć (tam chyba był ktoś jeszcze) ale i tak najlepszy był Zwidek :) wpadli Dusk a Zwidek jak tu ktos up napial

"Kamikadze i ue" :)

A tak nawiasem mówiąc to takiej olbrzymiej przewagi pozycji nie mieli Dusk bo nie mogli sie dostac do Vision - co ktory próbował (Margami) to podszedl troche dalej kilka M Walli i papa :)

Hail Furora -.-

Thero 28-12-2006 14:20

Pozdrawiam wszystkich walczących z wiatrakami; kłótnia się kończy dopiero kiedy modek pobanuje tu i ówdzie. :)

Smerfu 28-12-2006 14:33

13:37 Spaaw [184]: You advanced to magic level 9.

I oto 1 najt na serwerze z 9mlvlem:p

@Offtopic
Z okazji zblizajacego sie nowego roku zycze wszystkim wiecej oleju w glowie bo czytajac ostatnie 20 stron znalazlem moze z 5 postow ktore wnosza cos do topicu.

Rodri 28-12-2006 15:32

Cytuj:

Racja, znaczy moze zle to ujeles. Nie tyle wygrali co byli lepsi :) Ale mozna powiedziec, ze Dusski kolejny raz sie nie popisali :D
HAIL VISION !

Wolf 28-12-2006 15:41

Cytuj:

Macie zero pojecia zero... Macie po 20 lvl i sie wymadrzacie...
1. Nie mogli sie tam wbic poniewaz ktos wchodzil mw i nara.
2. All by sie nie wbili bo imargam by ich bloknal i combo sd i padaja pokoleji.
3. Imargam poprostu nie zdazyl sie lognac
4. 3 osoba tam byl Burn Abl

Cos jeszcze?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00.