![]() |
a tak apropo:
Jan 12 2007, 22:51:09 CET Died at Level 165 by a diabolic imp -1,065,266 expa w tyl :) hmm przydaloby sie zeby mannow tez padl ;s ciagle expi bezkarnie :( HAIL Diabolic IMP! :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o widze ze do ET doloczyli:
Evo'Hawk Fozivo Gnir'Hawk Illu'Hawk Raidrion - wreszcie macie kine ! Sephern Leonda - drugi kina ,troche slabszy ale jest ;d Anubis Demoniac - i jeszcze jeden ryc dobrze jest miec hawkow po swojej stronie ;) mysle ze teraz juz sie wiecej nie powtorza sytuacje z hellgate ps : lol tez mam lagi |
to jeszcze nie koniec :)
|
Gildie sobie zmien w profilu :p
|
Róbcie filmiki na rec z ataków i wklejajcie je w tym temacie.
|
widze ze zabawa dopiero teraz sie zacznie :) skopcie im tylki!!! gogo ET :) a Pephy zdradzsz kto jeszcze jeszcze planuje dojsc do was?:>
|
|
Widze że nastepny doszedl do ET ... Trevlig
|
dzis chcielismy open battle ngsie pologowalo ale niestety nie wyszli :/ czyli jak zawsze ebdzie :P open battle nas 8 ich 30 moze wtedy wyjda na OB :P aff jakie to sa nooby :P
|
Fajnie że nowi ludzie dochodza do ET ale w tym momenie rodzi sie jedno pytanie. Czy oni sa jakos sprawdzeni? Nie ma wsrod nich szpiegow? Macie jakas pewnosc ze Was nie bede szpiegowac? Niektorzy z nich byli w NG i to calkiem niedawno.
|
Tak z innej beczki...
Wie ktoś, kto sprzedaje pacce za tibijską kase? |
@Gaw~
Oni juz mieli plan na ten sqad miesiac temu. Tylko dopiero teraz doszli |
@Axel
Aha, no to świetnie. Skoro im ufaja to nie ma problemu i mam nadzieje ze nikt z nowego team'u ET nie wyrwie sie by ich szpiegowac. Zycze powodzenia i nastepych czlonkow ET. |
16:43 Hayalet [114]: exura vota
; ) |
Bardzo dobrze sie stalo ze do ET dolaczyly nowe sily, juz myslalem ze to sie nigdy nie stanie. Pozostaje mi miec tylko nadzieje ze wasza taktyka i zgranie pozostana na dotychczasowym wysokim poziomie. Teraz sie zacznie prawdziwe show :o
|
nareszcie szanse sie wyrownaly:D (w ilosci ludzi)
Hail Kiroy:cup: |
Hayalet owned. Juz 3 raz. Chlopak ma silna wole ze nadal chce mu sie grac.
|
12:34 Hayalet [114]: exura vota
to najlepsze ! @edit don~ mnie wyprzedzil -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |