![]() |
Dlaczego Falain padl???
|
^^up bo ruszyl amasiego xd
|
Dziwisz sie ze padl... 12latek gra tym charem, a na dodatek zgrywa kozaka, ostatnio do mnie mial wielkie problemy po czym udawal ze on mi nic nie mowil!!
btw. Ciekawe jakie ten falain dostaje kieszonkowe Oo??^^ |
3 zl co miesiac do skarbonki :d
|
Boil tez zgrywa kozaka czasem...
Alez on jets brzydki,zły i szczery.. |
http://youtube.com/watch?v=_KVJnwUNXa8
Ja jebie, zaraz zacznie się paplanie, kto tu kozak, a kto nie :P dajta se siana ludzie... Aatą na prawdę kieruje inny owner? bo te fragi nie podobne do niego :| On tylko umie expić, z tego co słyszałem, a tu ładne fragi (niektóre solo) to mnie zaskakuje :P, czy człowiek, który bije ziomka z mortów w trapie, może zabijać np. Firoxisa? IDK... |
firoxis padł bo myślał że stoi w pzecie xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up Macie racje ^^ Z tego co słyszałem gra nim Luki Tharion chyba rl ziomek Aaty:D
/:p |
Cytuj:
Skończcie to żalenie Sie ze gra nim luki macie dowody to mówcie, bo takie pi****enie ze ktoś nim gra to se każdy może powiedzec Ps. ja mowie ze ataa gra fosfik ^^ |
aato gra boil bo dzis nawet na ue typa zdjol (45 ms) ;o
|
heh smiejcie sie smiejcie ale taka prawda :/ sami wiecie jakie pvp miala aata i watpie zeby tak nagle je usprawnila :)
|
Cytuj:
loguj na aate i go zabij, niemożliwe żeby tak nagle zmienił swoje pvp, chyba że teraz nie może expić to ćwiczy 24/7 na otsie |
idz na Askare bo nie widze zeby kogokolwiek to interesowalo ~
|
Cytuj:
|
a co was to kurwa obchodzi jakie aata ma pvp i kto na niego loguje? przestancie robic propagande skoro nic nie wiecie, aha, co do falaina, to padl bo powiedzial prosto w twarz lamusiniemu ze nie odda mu 20k a nie bo jakiegos amasa zaatakowal na ktorego kazdy sra ;0
|
@up to byla ironia globie z tym amasim bo widzialem jak go falain ganial po carlin i tyle zal.pl -,-
|
@Dazah
Askara wita @topi Co do logowania sie kogos na ataa to jezeli to prawda to i tak dobrze sie dzieje bo wole jak 200+Ms fraguje espaniolow nie sam mial by byc fragowany |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |