Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Marczio 06-05-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krwawycomeback (Post 1415094)
Juz nadeszly tylko o tym nikt nie wie

Co sie stalo? Rozum na ulicy znalazles?

krwawycomeback 06-05-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1415109)
Co sie stalo? Rozum na ulicy znalazles?

Odeslac ci? bo to chyba twoj.

Darco 06-05-2007 23:20

Śmieszni sa ludzie ktorzy mowia o PvP Kotiego. I o tym, ze odszedl z wojny. Jesli nie czytaliscie forum okolo pol roku temu to sie nie wypowiadajcie. Koti zaznaczyl tam, ze konczy swoj udzial w wojnie z powodow nieporozumien w gildi i innych waznych rzeczy. A co do PvP, jesli chcesz sprawdzic to wez go na duala, a , ze ma wyzszy lvl to twoje zmartwienie. Co do Babouna to ja tez go ubilem:D na 89 lvl (z qumplami).

KotiConqueror 07-05-2007 03:06

Przeczytalem z grubsza te posty. To co ten kolo wkleil to wydaje mi sie ze te 3 ostatnie linijki to fake tzn nie powiedzialem tego ale zeby wam bylo milo to moge powiedziec teraz. Tak nikt mi nic nei moze zrobic. A jak jest inaczej to prosze przekonajcie mnie ale nie tutaj glupimi gadkami tylko w tibii. Ja juz tysiac razy mowilem dlaczego wyszedlem z wojny i w ogole W OGOLE tego nie zaluje. Co do pvp ogolnie to nie rozumiem jak mozna kogos oceniac a samemu niczego nie dowiezc, bo pokazal ktorys z was cos na selenie kiedykolwiek?

TA BO KOTI MA LEVEL a kto wam bronil expic. Tzn bronil bo jestescie noobletami i nie potraficie sobie poradzic. Ja sie jakos zawsze umialem ustawic i nigdy z nikim problemow nie mialem chociaz we wszystkich wojnach walczylem. Lize moze dupe mi ktos zarzuci a komu lize dupe? To Cruoris i Fraternity zabiegaja o mnie zebym do nich doszedl.

I tak robie co mi sie podoba a jak wam nie pasuje to idzcie na non pvp albo mnie zabijcie.

Jakies dzieciaki 12-letnie spamuja forum jaki to ja jestem be a nic nie wiedza o tej grze a tymbardziej o selenie. I w sumie zawsze sa tacy co tak pieprza glupoty, a prawda jest taka ze wy odejdziecie a Koti bedzie zawsze gral i robil co chcial na selenie :)

"Zobaczymy" powiecie... no to nie mowcie tylko cos zrobcie. Robcie chary z mysla tylko ze kiedys mnie dojedziecie, trapy na mnie nie wiem robcie cos zebym sie nie nudzil a nie klapcie ozorami na forum.

4drian 07-05-2007 03:14

Mam malutki problem ;( od wczoraj niemoge wejsc na na selene inne serwy dzialaja np: morgana nierwiem czemu czy7 t ma jakis zwiazek z tymi hackami?

KotiConqueror 07-05-2007 03:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1415667)
Mam malutki problem ;( od wczoraj niemoge wejsc na na selene inne serwy dzialaja np: morgana nierwiem czemu czy7 t ma jakis zwiazek z tymi hackami?

Zobacz na tibia com na online list bo selena jest wylaczona gdzies od 18:00 wczoraj. Moze dlatego :P

Xyriela 07-05-2007 04:44

xD!
Koti noobku, biore Cie na solo.

BTW 3 raz awansowalam na 66 mlvl :cup: !!!!

Kocham wszystkich noobkow ktorzy mnie insultuja na forum, bez nich zycie byloby takie nudne. Licze na wiele obrazliwych komentarzy oraz buziaki dla wszystkich fanow gracza Djinn de'Moon.

I kto jest best mska na Selenie? XP

Kisses,

Xyriela

P.S. Jak nie ma zbyt wielkiego wyboru graczy na Selenie o pewnych porach dnia czy nocy, trzeba sie zadowolic jakims 60+ msem, wszak to i taki wysoki lvl. Paymenty maja ludzie, ktorzy mnie insultowali, a nie Ci, ze ktorych nic nie spada ;d Jak wola siedziec w depo ich sprawa.

Apr 19 2007, 00:50:38 CEST Killed Wileo at Level 7 unjustified i ja zabijam niskie lvle?! xD!

foteka.pl/1aff6737c4e1d2e02cf545f7eb4d08e4

Sidar 07-05-2007 10:15

Cos sie stalo Burniasty? Czemu nie wyszliscie na OB?
Widzisz tak to jest wy pare razy nie wyszliscie my pare razy :]
Wiec nie wyzywaj nas od najgorszych jezeli sam tez tak robisz.
Wy nazywacie expieniem to co zrobiliscie tylko w jeden dzien ?
Moze i wbiliscie cos expa po 100k chyba max nie wiem nie patrzalem na eriga.
Pasowalo by zebyscie wyszli na expa nam to na reke by bylo.
A zreszta wali mnie to.
PZDR

krwawycomeback 07-05-2007 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1415893)
A zreszta wali mnie to.
PZDR

Skoro cie to wali to po kiego czorta tu piszesz

btw. jakiego opena? ostatnio to wy nie wychodzicie, a nie my

Kusy_Kazakov 07-05-2007 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1415679)
xD!

Saphir Thor? :confused:

Cytuj:

P.S. Jak nie ma zbyt wielkiego wyboru graczy na Selenie o pewnych porach dnia czy nocy, trzeba sie zadowolic jakims 60+ msem, wszak to i taki wysoki lvl. Paymenty maja ludzie, ktorzy mnie insultowali, a nie Ci, ze ktorych nic nie spada ;d Jak wola siedziec w depo ich sprawa.

Apr 19 2007, 00:50:38 CEST Killed Wileo at Level 7 unjustified i ja zabijam niskie lvle?! xD!

Weź przynajmniej zachowaj klase i nie pisz takich idiotyzmów k? I ten 60 ms Cie nie insultowal tylko zalozylas mu 20 k za to ze nic z niego nie spadlo ;] Kinda lame reason, co?

Ushka 07-05-2007 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krwawycomeback (Post 1415906)
Skoro cie to wali to po kiego czorta tu piszesz

Żeby zaniżać średnią postów (pod względem iq)

Xyriela 07-05-2007 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1416085)
Saphir Thor? :confused:

Weź przynajmniej zachowaj klase i nie pisz takich idiotyzmów k? I ten 60 ms Cie nie insultowal tylko zalozylas mu 20 k za to ze nic z niego nie spadlo ;] Kinda lame reason, co?

Ale Saphir Thor jest chlopcem irl xD!
Lame reason, tez reason. Ty nie mozesz takich uzywac raczej ;)
Puss,

Xyriela

lekkopodsuszonatwarzyczka 07-05-2007 13:17

A ty masz sucha twarz irl :(

behi 07-05-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1415893)
A zreszta wali mnie to.
PZDR

No rzeczywiscie, w swoim poscie wyzwałem was od najgorszych z najgorszych XD

zalfik 07-05-2007 13:54

Czytam tak i czytam post za postem i wiecie jaki jest prosty wniosek?
Zniszczycie ten server do cna. Tacy ludzie jak Koti i przede wszystkim Xyriela zostana na servie i beda robic PA na...... sobie nawzajem, bo nikogo wiecej nie bedzie. Sry, nie cierpie do Was osobistych urazow, ale czytanie tego co piszecie, pokazujac dume jaka sie napawacie niszczac i gnebiac ludzi na Selenie, przyprawia mnie o odruch wymiotny.

A ja naprawde w Was (tj. "haj lwl") wierzylem, myslalem, ze zrobicie cos z nasz Selenka; ostatnio nawet podczas nauki zaczalem skilowac z mysla o powrocie w trakcie (lub po) wakacji. Pytanie tylko po co?

Pozostaje miec jeszcze jakies zludne nadzieje, ze gildia, ktora wygra ta smieszna wojne (tak definitywnie), zrobi porzadek, poki co granie tutaj jest conajmniej bez sensu :P

Amen ;)

Ballor Lurt 07-05-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1415679)
xD!
Koti noobku, biore Cie na solo.

BTW 3 raz awansowalam na 66 mlvl :cup: !!!!

Kocham wszystkich noobkow ktorzy mnie insultuja na forum, bez nich zycie byloby takie nudne. Licze na wiele obrazliwych komentarzy oraz buziaki dla wszystkich fanow gracza Djinn de'Moon.

Kisses,

Xyriela

Ale widzisz, według mnie walka powinna być na równych szansach. Lepiej zamiast bić 60ms bij lvl :)

Xyriela 07-05-2007 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ballor Lurt (Post 1416251)
Ale widzisz, według mnie walka powinna być na równych szansach. Lepiej zamiast bić 60ms bij lvl :)

Wiem :///// Ale koles naprawde zasluzyl na lanie :/// Staram sie bic lvl, ale ciagle mam kicki. Po jednym kicku Polaczki szybko zalogowali sie na d lair noobcharami zeby zabrac mojego loota, co sie dziwic, ze chcialo mi sie zabijac.
Zabrac mojego loota.. Zwlaszcza ze mam rsa. Ale jak nie maja innych sposobow na zarabianie to niech sobie biora, ja mam przyjaciol, ktorzy zawsze mi pomoga :)

@Zalfik

Chyba Cie nawet nie zaatakowalam w Greenshore.. Czy to nie byles Ty... o.o

Staram sie nie gnebic ludzi na Selenie. Pisze, ze jestem pa i pk, bo to wlasnie ludzie chca uslyszec i to im zamyka niewyparzone buzie. Jakbym zaczela kazdego fraga tlumaczyc, to by odkrzkyneli chorem: KLAMAMCZUSZYSZ EVUL POWER ABJUZERZE!!!!!!! NA STOS!!!!!

Best wishes,

Xyriela

zalfik 07-05-2007 14:48

hehehe, ty juz nawet nie wiesz kogo atakujesz a kogo nie... nie zaatakowalas mnie na greenshore, mowilas tylko, ze mnie nienawidzisz i ze wszystkich nienawidzisz.

Poki co jesli 100 osob nazeka, ze jestes PK/PA to chyba cos w tym jest. Czy to moze taka zmowa, wszyscy sie umowili, ze beda tak na Ciebie mowic, zebys nawet Ty sama w to uwierzyla? I tak jak napisalem, nic do Ciebie i Kotiego nie mam (z nim mam nawet stosunki bardziej im plus), wyciagam tylko wnioski z tego co piszecie ^_^

Cometeor 07-05-2007 15:50

Klasnijcie W Dlonie !!

Najwiekszy Zjeb Na Selenie Powraca

Podniescie Rece W Powietrze Joooooo !!!

Pojara Ziom =// Nie Wiem O Co Mi Chodzi =/

Marczio 07-05-2007 15:59

Wróci pl brothers in caves of hunt - wszystko wroci do normy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:49.