![]() |
nie wiem co się stało ale gdzieś wcięło :> mojego posta z gratzami dla Rastafariansa ...
Ale mniejsza z tym ;d GRATZ DLA CIEBIE RASTAFARIANS , :) Gdy przedtem na ciebie patrzałem brakowało mi tylko 100 lvla ale już [done] , więc 150 go go :cup: :cup: pozatym więcie coś może Mimm sprzedawał bp of rotkiw - chciał 5k za jedną sztuke , i mówił że to questowy item -.^ (mówił że amulet). Wie ktoś co to jest ? Czy też kolejny wałek :D |
Cytuj:
|
Nie ma pojencia co to jest ale wydaje mi sie ze to walek jakis :p
Ale wiem jedno na 100% ze Yamahati to ruzowa Q***a Nigdy sie tego nie wypre,a widzieliscie jego ryj na rl poprostu masakra Jak bym mial taka morda to bym bal sie na ulice wysc.:evul: |
Cytuj:
Btw... LOTH JOVEN HACKED :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((!! NIE ZOSTAWIAJ NAS!!! |
legends never die ;) hehe tak dlugo jak bedziecie o mnie pamietac tak dlugo was nie zostawie ;)
|
Ja pierdole dlaczego akurat Ty? :((
zacytuje Pimola: 23:10 Veremus [46]: wez se te pierodlone itemy 23:10 Veremus [46]: ale lv zostaw... Wracaj szybko! :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To wyjdz i pokaz swoja, chetnie sie z Toba spotkam w rl i "porozmawiam"
/Kisia |
Zimn Torque padl,ktos zna reason!?
|
...............................................
|
Powiem tak:,,Porozmawiasz ze man w rl" nie chcial bys ta rozmowa nie chcial bys ale i tak utrzymoje ze yamahati wyglonda jak debil i nikt mi nie powie ze to nie jest rozowa Q***a bo pamientam jak przyleciaj po mnie jak mialem noob harem 25 lvl zal i sie jara ze zabija low lvle zal.
Ciota i nic po zatym nabija rs na 20 lvl i mysli ze swieci ja tego kolesia nie trawie a wy jako jego koledzy bendziecie go bronic ale taki ryj miec to wstyd |
Analfabetyzm boli
Cytuj:
Nie wiem jak Yama wygla i mnie to je~~~ ale kur~~ uzyj worda albo cos bo tego sie kur~~ czytac nie da! X(X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Cytuj:
|
Padl Bo Cwaniak Wielki Na forum .... Dobrze Mu Tak Zimn POwiedz Mi jedno Dlaczego Do szkoly niechodzisz :> hehehehehehehe
|
Dzis mamy 1wszy dzien po feriach ;-) venore lair wolne bylo ;]
|
Cytuj:
Eh znalazl sie nostradamus, ktory wszystko wie. Zimn ci podal taki reason ? czy urwales sie z choinki :| ? juz sporo po swietach. Bede bardzo wdzieczy jezeli ktos mi wytlumaczy skad sie biora takie pierdoly jak pisza polacy ? Z calym szacunkiem no ale ku*** skad wy biery takie bajki ?! Nie wiem kim jestes i nie chcem wiedziec, ale powinienes zdobyc jakies fakty zanim wystawisz posta, albo czytaj te forum wnikliwie < podpowiedz page 142 < 1 of reasons, ale to dla wtajemniczonych :) > /Miniek |
Cytuj:
Przeciez znasz kretynie reason -_- nie rob se jaj xd z ludzi na form. . . /Miniek i podpisuj sie na koncu posta ! |
@my last post
skasowany, sorry ;p |
Cytuj:
lol heh Ty sie Od Rozowego Kolorku trzymaj Zdala Lolq I se Mozesz potwierdzic ... za to tymasz ryj jak by ci mama zelaskiem po twarzy przejechala xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |