![]() |
Cytuj:
To sie nazywa poswiecenie :) Brawo :) Jeszcze troche i moze all beda dobrze o tobie pisac ;) Hajdas Nasz tomas na opence byl ale widze ze sie zlozyl :) Bede go dopingowal :D |
Moim zdaniem popełnilismy błąd że nie weszlismy na AB Gate na lewą wierze i na 1 sqm , wtedy bysmy tylko combowali ich , akurat tam byl Tooki , Morixar , Edozev i jeszcze z 10 charów. BTW myślałem ze troszke bardziej Kajzezoze jest ogarniety , nie wiem czemu tak padł , chyba mu bot na uhy nie zadziałał :/
Noob chars ,,i,, |
[CHAR]Xydrus[/CHAR]
[CHAR]Elom Tika[/CHAR] =( ;) |
Xydrus
Kajzezoze view http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31793 Uncle Jakob view http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31794 |
Mysle ze taka openka mimo przegranej ;) jest i tak duzym krokiem bo zlozyli 2 knightow (w tym jeden wysoki) i 108 palka, a nie jak w poprzedniej jeszcze wojnie, gdzie jedynymi fragami bylo 100- sorce :P
|
Cytuj:
Zgadzam się ! Żeby złożyć Julie trzeba się troszkę napocić :p Jak narazie dzien w dzien open ;d zobaczymy co będzie dalej ! :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chcialem zauwazyc, ze wlasciwie Eldero to dobry koles. Na bitwie na ankh bodajze z 30th ladnie sie uhal. Speed'mono Sucio bodajze tez ;-)
No i Xydrus, kiedy dzisiaj padl robil ich w chu.a prawie jak Julia kiedys FaG podczas bitwy na ktorej pojawil sie GM. /Gotic. |
@Up
A czy to nie był czasem Gruzin bro'war. ;P Btw. [CHAR]Kolirn[/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
UUU 3 lvl :confused::confused::confused:. A tak wogole co z Kolirnem juz dawno nie widzialem go w tym temacie.B) |
Cytuj:
@Mark, eee, namów pewną osobe żeby bujnęła jaja, to i ja się pojawie :D (@czytaj, czytaj :D) |
Cytuj:
Chodizlo Ci o ta wojne na svea~? Tam trapneli gruzina, ale akurat chodzilo mi o Julie, ktora tam nizej na dragach im spieprzyla ;-) |
Gotic wrocil ;*;*;*
|
Cytuj:
Cytuj:
1 Dzień tylko ;] |
B) korzystając z okazji ze wszyscy czekaja na komende(mają chwile wolnego czasu): ruszac, next open battle started chcialbym dac wam jeszcze jeden filmik:
tym razem by Julia(oczywiscie ze wczorajszej open`ki) : http://rs126.rapidshare.com/files/59...engedammit.rec :) Ps. moj pierwszy post ;p do tej pory tylko zaciecie czytalem ten temat czyli co sie ciekawego dzieje na naszej kochanej aurerze :* pzdr 4all |
Cytuj:
|
Co do openki 2 sprawy tyczace sie fragow.
1) Gdyby nie nooby nie padlo by tyle osob z fagu i z przeciwnej strony. 2) Julka za bardzo byla pewna siebie. 2 razy uciekla z trapow z ktorych nie powinna uciec, i za trzecim razem wpadla ;P |
I bardzo dobrze, że się wywróciła :p
Pijama ROX _./ |
|
u.u wielki kozak palaianius ravioulkan aka doneq tego forum co kazdemu wytycza wszystko dzis padl jak ostatni nub
a co zrobil? zrobil se pzta i padl na nubach (w czasie wojny i gdy nose~ mieli ludzi ofc) i kolejny "miszcz" marcin-bartas tez zrobil to samo tyle ze on nie kozaczy wszedzie gdzie moze tak jak doneq i za to do doneq mam 0 szacunku podobnie jak i fag tyle ze nie kazdy chce to mowic |
Lol. Julia 1 ek na Aurea z 9 mlvl?:D
|
wczoraj chodzilem char`em kumpla i natknalem sie na wczorajsza posiadowe w Veno :evul: ogladalem tez chwile trap bartasa, tak sie zlozylo ze to nagralem:], chcialem powybijac troche noob`ow, ale nikt z nich nie mial white skull`a, a jakbym ja sobie go nabil to poszedlbym na pewna smierc :[ pierwsze 20 minut od razu prosze przewinąć(/przyspieszyc)
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31830 |
Cytuj:
Ja tam nigdy nie widzialem zeby Doneq Kozakowal na tym forum Lol. Dlatego byl jednym z najbardziej respektowanych przezemnie kolesi w starym alliance. :eek: -Flimon |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gogogogogo :D
|
Cytuj:
|
[CHAR]Endrox[/CHAR]
[CHAR]Mariel Zori[/CHAR] [CHAR]Alex Fast Hunter[/CHAR] |
Linglifer, żal chłopaki.
|
4 :(
[CHAR]Linglifer[/CHAR]
niestety 4 :( szkoda |
Powtarza sie to samo co rok temu, te kurwy z kablowki znowu w chuja leca z internetem i na dodatek do pedalow sie jeszcze dodzwonic nie mozna.
|
1 akcja 100 planów...
Zadługo myślimy chłopaki i zaszybko zmieniamy decyzje , dobrze że Speed chociaż tam nie padł bo by była porażka , chętnie bym obejrzał filmik z tej akcji xD bo było troszke śmiesznie , uciekałem góra dół i jeszcze musiałem frytkownice biec wyłączyć xD ! :eek: -Flimon |
Cytuj:
Raksu ja tez mialem lagi pewien czas. W koncu jak do nich dozwonilem sie to wydarlem kape ze mam lagi etc. Kazali mi obserowac niby neta przez tydzien ale jak im powiedzialem ze sie nie wywiozuja z umowy to po odlozeniu sluchawki 10 min i net wrocil do normalnosci. Zrob to samo poprostu te k***y robia co chca i trza z nich jechac raz na jakis czas i jest luzz :D Wczoraj starsza wziela tel z UPC i mam kablowke za free a neta z 1,5 mb na 3 wskoczylo. :) |
Mariel Zori [118]: Do you need
Mariel Zori [118]: premm? no nie wierze... moze odrazu zapytaj czy da ci na blessy? |
Cytuj:
|
To jutro do mnie napisz Sesef i mniej rdy 150k ;]
|
Cytuj:
|
22:33 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rikser. He was killed by Hardkorowy Typ. hehe Mariel i Zekiv :( Sting~~ |
Narazie zacięta walka ;d
|
W plecy, duuuuuużooooo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |