![]() |
Jak bym miał władzę to co bym robił ?? zobaczy czy ktoś jest na vdl, jeśli zajęte to bym poszedł na następny exp place, ja cały czas nie mam kasy i z nikogo jeszcze paymenta żadnego nie ściągnełem. mając władzę chronił bym kumpli i bym grał for fun
Edit. Et Luiz Jan 16 2008, 17:59:07 CET Killed at Level 92 by Rotanimod Eht and by Hedvenkka Madik Jan 16 2008, 17:44:51 CET Killed at Level 109 by Waldorio and by Sha'tari Ng wspaniałe jest i nie pkuje ^^ |
Cytuj:
Sie rozpisałem i na tym kończę <3 4Ever Pussy! PS. Zastanawiam się nad zmienieniem stylu. Figi na Stringi bo już mi sie moja Pussy poci tym czołgu... A może po prostu kalesony? :o Pomyślimy, zobaczymy. |
Madik
Jan 16 2008, 17:44:51 CET Killed at Level 109 by Waldorio and by Sha'tari padlem bo KIROY WIND gra ze mna :D pephol plax skomentuj xd |
Ludzką rzeczą jest się mylić, lecz tylko głupcy nie wyciągają z tego wniosków. ;)
Morale nie spadły, wręcz się podniosły. Teraz każdy chce zrobić wszystko, żeby wyrzucić parę osób z serwera. Wojna się szybko nie skończy, ponieważ od nas ludzie się nie wypłacą. Wiedzą co ich czeka po zapłaceniu(patrz wojna NG vs Ltk). |
Cytuj:
TO JA BYLEM JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA to byl chyba drugi raz mojego Super Power Abuserstwa :D kur.... zadze ;d tylko taki maly szczegul wyminiles tylko mnie ale nie wspomniales o 3 kolesiach 40 lvl i jednym 27 ms co ci wycinal resp, tylko o mnie:D szczeze jak zobaczylem 27 ms bijac gsy to sie zdziwilem:D a tym ze powiedzialem ze bije caly poh mialem namysli wszytko procz Gsow bo potem nie zabilem ani jednego tylko sobie bilem dragi,dle,slimy,minosy,mino archery,mino magi, mino gourdy,szkielety,Demon szkielety,Lidery,Berserki,Shamany,snake,Posion spider,waspy,tarantule,Miski,Ghoule i chyba naweet Wolfy a Gdyby to byl Rotanimod Eht. To po twoich slowach "I hunt here" on by cie zabil potem kazal placic a potem by powiedzial calemu NG ze ELitarny zaplacil to idzcie go Paowac bo wam tez zaplaci:D |
Cytuj:
A ty się tak zdenerwowałeś, że poszedłeś pod hellgate krzyczeć "JEBAC POLACKOW/SAINT". Równaj w dół.......polacku. |
@Vylk~
Mniejsza o to. :p @up Huj Cie to co ja tam robilem?... Nie pomagam NG ze ich lubie czy zeby im dupe lizac tylko poprostu mam w NG 2 kumpli dzieki ktorym zrobilem taki lvl jaki mam i dziekuje im za to i teraz ja bym chcial im jakos pomoc. Jesli bede w stanie pomoge im. Chociaz z tym lvl to se za duzo nie moge :D ale liczy sie fakt no ta? |
Cytuj:
|
Czyli NG ma prawo zabijać naszych supporterów/kolegów, a my nie? Najpierw się pomaga NG, a potem narzeka, że Saint to banda power abuserów. No fakt, bardzo logiczne.
|
marność nad marnościami i wszystko marność, co w przelozeniu na obsidie daje
burdel nad burdelami i wszystko burdel. patologiczna gra, patologiczny serw, patologiczne podejscie pozdrawiam wielce z(a)mieszany Yofa, władca kilofa |
a ty sie dziwisz spojrz na siebie i powiedz ze jestes dobry:D w Csie tez mnie zabijasz::( to jaki ty masz byc:(
|
Cytuj:
nie za bardzo wiem o czym ty mowisz. no ale coz. zycie |
Cytuj:
btw. dalej czekam na hajs i sie doczekac nie moge:] edit. wrzucilbym tu dowod z archiwum z gg, ale pozniej kazdy moze napisac ze to podrobka wiec sie wstrzymam :) |
Cytuj:
hahaha skad niby mam wiedziec co ty tam sobie wymyslasz i kto to jest budyn? ::o a i nie odpisuj juz na to. nie chce mi sie z toba gadac xd bo nawet nie mam pojecia kim TY jestes xd |
O nie nie.. Alith sharuje z dorpazem!
|
Cytuj:
Cytuj:
albo ch** Wam do tego. bylo przez chwile ale sie zmylo. madik milego grania ;) |
Cytuj:
|
nie jestem ale wiem wiecej niz Ci sie wydaje odnosnie w/w sprawy.
nie jestem easy; mam adhd. nie jestem tadam ! |
Cytuj:
licz sie ze slowami...i nie jestem idiota:) nigdy nie gadalismy ze soba wiec dlaczego mnie uwazasz za idiote? tak mozesz mowic do swoich kolegow czy do kogo tam zechcesz ale nie do mnie. |
Cytuj:
|
Silles Solavar has paid :p
|
Cytuj:
|
powiem ci tylko tyle madik ze uwazam cie za najwiekszego idiote na swiecie Obsidia bo na takie rzeczy co ty wypisujesz nie wpadlby nawet nobek z carlin dp.
i ok nie znamy sie :) tylko nie spamuj mi pozniej jak bedzie ci sie dupa palic przed wykopaniem z serva. @Shib~ nie chce sie klocic bo Cie szanuje :) ale smiem watpic ze wiesz tyle o madiku co ja i np. swego czasu jego 3ci owner budyn aka gara etus. pozdro. |
Cytuj:
mozesz i tak uwazac gila mnie to:) ja o tobie takiego zdania nie mam bo nie wiem kim jestes i nigdy wczesniej z toba nie gadalem. pozdro @Slayer-Nuddle no widzisz jakos to wiem |
Madik just shut the fuck up and log out.
Anyway. Nirwarator- mowi ci to cos? |
chyba cos takiego nagramy na NG !
http://www.wrzuta.pl/audio/4ErZreLre5/ poryliby sie co nie ?! POZDRO BAD BOYSI AUHHWAHUEHUAWEAEAUHEAUH |
Cytuj:
BET BOJS BET BOJS ŁOT JU GONA DU ŁEN DEJ KAM FO JU |
haha madik ty to masz ciezki zywot na tej obsidii:baby:
|
btw. dajcie jakies ip do csa na ktorych gracie
|
Cytuj:
noo i nawet nie wiem dlaczego:D xdd |
afff ogólnie polacy mają ciężki żywot tutaj:baby: jakoś leci :)
|
"W buraków sie pomidorami nie rzuca" Owned ;]
|
Artysso
Jan 17 2008, 07:22:10 CET Killed at Level 102 by Hayalet |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
owned to byl jak archin mnie prosil zebym mu mowil kto sie z niego smieje xDDD PEPHY RATUJ , BLAGAM , RODAKOWI NIE POMOZESZ ? BLADAM CIE edit. a kto to Artysso? |
Cytuj:
Błagam pephy, nie wierze ze nie wiesz kto to jest. Koles był w cg, byl w ng w wojnie z ltk, a na 100% wiem, ze gdy ja byłem w Vicious grał nim Imhreey. A co do Twojego rl, wybijanie naszych noobcharow, wspieranie was na battle i wyzywanie nas, daleko go nie zaprowadzi, a na pewno nie jest oznaka neutralnosci. |
gibas on zaczal pomagac bo jakis czas temu padl od was za bycie moim rl co potwierdziliscie , a teraz to mu sie nie dziwie ,
a nie wiedzialem kto artysso xdd |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |