![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Glamri i FN - jakos od dawna waszego posta nie widzialem :p Aha, nie mam nic przeciwko mlodszym (nawet 8-latkom! tak tak) dopoki pisza tak ze nie lapie migreny po przeczytaniu ich posta... a niestety tutaj tego nie widac.. |
Czyli że jestem głupi, a moje posty powodują migrenę? :<
|
Ville, szkoda, że w rzeczywistym świecie tak skutecznie powodować migreny nie potrafię...
|
Dopiero co dostaję bana, a Drom skacze na spadochronie. ;) W końcu ktoś jeszcze zasmakował przestworzy. Za prawdę powiadam Ci, że jeśli chcesz to kontynuować, to lepiej jak najszybciej skocz drugi raz. W rzeczywistości skitrać się można również za pierwszym skokiem, ale prawdziwe EMOcje zaczynają się, gdy już znasz zagrożenie i stajesz przed nim po raz wtóry. Nie mniej jednak gratuluję odwagi.
BTW, jakiś aeroklub? Czy prywatna firma? Nie doczytałem, jeśli było to przepraszam. @ekipa od migreny, Tera mi się ban skończył, to osoby wrażliwe na migreny będą je miewały... częściej ;) EDIT Chyba coś dawno Ryb nie jadłem ;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Ville: jeśli od tego co było dostajesz migreny, to ja Ci serdecznie współczuję, kłaniam się z pokorą i uniżenie przepraszam.
|
@Ville: taka amatorszczyzna wywołuje migrenę? Jezó, aleś mięczak. ;pp (noł ofens)
|
@ Exodus
masz seksowny dresik najki (?!) hah skads znam Twoj nick ; o |
Cytuj:
|
@LenaEthelina
znasz pojecie "usmiechu"? czy zawsze wyobrazasz sobie najgorsze rzeczy przed aparatem ze taka skwaszona jestes? |
@ Gawus
a wez Ty se zazeluj mozg ; o o fuj ; | chlopak z zelem na kudlach to tragedia ; | |
O święta Magdaleno, co za cycki.
|
Marna prowokacja
|
EyyYY SchLiCHnoTCKO ProSHeM o FOTCkji ;[
|
To nawet śmieszne nie jest. Btw ktoś mógł wybrać zdjęcie jakiejś ładniejszej babki (i młodszej bo ta ma chyba z 40 lat :/).
|
TttEEsssShh ChhhccCCeem TTTaaqqqiiee BiMbooLe!!!
|
Ale wy wszyscy komiczni. Tadeusz Drozda sie chowa.
['] |
Joł joł elo rap szaleni palacze zieleni bo palić zioło jest wesoło!
|
Ale jestescie zayebiscie ironiczni i smieszni! Chcialbym byc taki fajny :<
|
@Nadol:
Masz minę jakby Ci kto w kieszeń nasrał. ; P |
@up
Nie czepiaj się.. wstrzymywał powietrze. xP Respect twardzielu! |
Cytuj:
poza tym, to niezle sie usmialem z twojego posta. czekamy na twoje zdjęcie, pokaż się nam, 'panie indywidualny'. |
Cytuj:
|
Nadol. ciekawe jak wyglądał fotograf, że tak się skwasiłeś ;p
|
No co wy, mi to wygląda na minę myśliciela/filozofa. Fajne zdjęcie ;p co ma się śmiać jak gupi co gówno na drodze zobaczył ;x
|
Cytuj:
|
@Wiedźmin:
Do jakiego należysz bractwa (i skąd?). Ja należę do BRKG (Bractwo Rycerskie Komturii Grudziądzkiej) jeśli Ci to coś mówi. |
lol xDDDDDDD
|
Anicient900, który to Ty? Następnym razem na fotce zaznacz siebie czerwonym kółkiem ;p
<no offence> |
Cytuj:
|
@ Breejv
o ja jakis Ty elo ziomalski chuopak ! @ Ancient900 najebie Ci jak Cie spotkam : D |
@Ancient
ładne Zęby,...Oczyjęzyk. naprawdę ... @Chest. Pomogę ci :) wezme metalową lurę od odkurzacza =]...... |
Ancient, co to za Ryba?
|
Cytuj:
|
BTW, No właśnie. Zbliżają się wybory, a tu na jaw wychodzą kolejne powiązania.
Wczoraj ja i Matiiiii(i), dzisiaj Ryba i Anicient, a jutro być może nawet Drom i Atimcia!? Kto wie jakie jeszcze tajne powiązania istnieją między użytkownikami...? |
Cytuj:
|
Korku, cicho, bo jak zaczną grzebać, to się dowiedzą o naszym związku!!1
|
Jaka znowu Ryba? ja jestem hetero.
|
A, tak. Pszam, nie chciałem Cię obrazić Ryb/Rybek ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |