![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Eh ziomek a mialem cie za madrego . Jak mozna powiedziec ze ktos jest hakerem jak passy oni sami podaja ? :> |
@up: Ja bym to nazwal "Zlem Koniecznym" xDD
|
Ceny na tym swiecie sa smieszne \,,/
DSM 50k DH 150k ROX ! |
Cytuj:
Do Spoxstera tez Harceshowi podali? A kto Probowal hacknac Charonsi?albo Taifuna? Sporo noob charow vision 50lvl+ to Harcesha "robota" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. A co do TEDE to komercyjne Gówno :) /P0zdrawiam. |
HaHa jakie ZERO
Cytuje: "Wirzyn to smierdzące gowno nic nie warte" - przedszkole wita. HAHAHAHAHAHA 1:38 "Masz jakiś PLOBLEM" - Chyba ty masz problem pro elo raperze (czyt. logopeda) 1:52 "Imalgam chuj" - znow ten logopeda =./ "Wy cały czas przegrywacie" - oO czy ja o czymś nie wiem ? "Wiec mozesz miec raczej ciezko" HAHAHAHAH nie moge zapraszamy do Gdanska <Ziewak> |
@up nie da rady 10 vs 1 ;f
|
Cytuj:
Uspokój się bo macie bielsko na plecach HAHAHAHAHA, zaraz znowu jakiś kawałek Duski~ wymyśla xD, straszna beka z tego ich Pseudo utworu mam xD, ale przynajmiej trochę śmieszniej na tym forum jest ;) @ Na Wspolnej NW 1:0 DS Soviegn Feb 08 2007, 15:01:34 CET Killed at Level 56 by Netwon and by Van Feta ~~~~~~~~~~~~~~~~ Aquiz Feb 09 2007, 12:54:04 CET Killed at Level 47 by Taifun Devilry Van Szperak Feb 09 2007, 12:55:38 CET Killed at Level 67 by Taifun Devilry A Taifunek znowu sie napina zabijając ludzi z "Na Wspólnej" /P0zdrawiam. |
@Tarinek
Dobrze że zmieniłeś avatar bo już się bałem że jesteś zoofilem. |
Slyszalem przedsmak nowego dissu Vision
I powiem krotko KARA strasznie. Bit własniej roboty tekst tez. Wiec prosze czekać ukaze sie na dniach. |
Cytuj:
To całe Bielsko by Ci głowe rozwaliło szczylu.... |
Jutro maja nagrywac :evul:
|
Z tajnych źródeł dowiedziałem sie że do pomocy zrobienia kawałka "diss na vision" moczył palce mezo i 1 8l.
Kto zostanie MC furory? Czekamy na wiecej :D |
Ja słyszalem ze Bartas z Verby tez sie przylaczyc ma- no to Duski czekajcie na kare ;>
|
Cytuj:
Bez napinki. P0dkarpacka Ośmiornica!!! P0zdrawiam. |
@up
KS WISŁOKA 1908 ! |
Cytuj:
Czasem myślcie co piszecie a gangsterke zostawcie innym bo u nas takich nie brakuje "Lepper" a wy się zajmijcie grą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bez odbioru. P0zdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bez Napinki prosze. ~~ Zaraz tu nekromanta wpadnie coś mi się widzi. ~~ P0zdrawiam. |
@up
oby wpadl i cie znowu zbanowal fajfusie |
Fajfus to ty ;d tak mi sie zdaje
|
Cytuj:
|
@Up
wpadasz na podkarpacie :) ? to zapraszam ale odszkodowania ci nie zaplace ;d Bielsko-biala stara pala ; d |
Cytuj:
|
No to kurwa wpadaj to zobaczymy:D Podac ci adres?
|
Czemu wy do niego nie wpadniecie ;) ?
|
Cytuj:
|
Jak taki kozak to wpadaj albo daj swoj adres ?
|
Cytuj:
/P0zdrawiam. @Stree. Jak masz jakieś sapy zapraszam Jutro do Rzeszowa na Stare miasto o 12 ;) |
A po drodze do Rzeszowa na rynku w Debicy o 10 pasi ?
|
@Aphydion
Twoje posty ignoruje jak pewnie większosc z tego tematu... Co do Nabuziomek:) Przed kilkoma minutami napisales mi ze głowe rozwalisz i Czy chce zebys mi podał adres a teraz każ(rz?)esz mi dać swój...Smieszny jestes:D |
No to daj mi ten adres to sie przekonasz ;d
A jak nie chcesz dac bo sie o mamusie boisz to przyjezdzaj do Debicy |
Po c*uj sie tak najezdzacie :D? pojezdzicie sobie na desce... xD
|
Cytuj:
/P0zdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |