![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niepasuje mi tylko ktoś, kto przypisuje mi dedy.. Od playera nie padłem ani razu... (Licząc grę od 20 lvl+) Tak samo Mark, veszu go nie dziabnął więc skoro Iron nie wie, poco pierdoli?? |
@Losari
Daj filmik jak pada justys plz... Gz dla Zevsa <brawo> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Głowy nie daję że to poprawne rozwiązanie. :) |
Tomus a ty kto na tibii ?:>
|
Hero Assasin
|
Cytuj:
edit: Tajk se patrze ale tam przy przenoszeniu nie powinno byc -t^2 - t - 2 = 0 ?? ale i tak x wyjdzie 0 a według założenia z dziedziny x musi być większe od 0 czyli i tak nic mi z tego nie wyjdzie. |
Czytam ciagle ten temat wszystkie posty i nie rozumiem jednego. Dlaczego ktos kto nie gra na tym servie i zna sytuacje tylko z filmikow tibiCam wypowiada sie odnosnie wojny?
Ktos wczesniej pisal ze ROM zaprowadzi porzadek na servie. Ja nikogo nie zabijam nie chce sie mieszac do wojny a jednak grac nie moge. Mam hunta od wspanialego gracza jakim jest Gujek Mc'Draid, ktory stwierdzil ze go obrazilem. Powiedzial: "You have hunted because you inssulted me. Payment: 20k Ankrahmun Gujek Mc'Draid" Niby go obrazilem... Czemu ktos kto nie chce brac udzialu w wojnie nie moze sobie po prostu grac? Jestem ciekaw jak bedzie wygladala sytuacja servera jak tak dalej pojdzie. Zostanie tylko ROM and friends nikt wiecej. Kazdy kto wbija lvl 50-60+ ma hunta wiem z doswiadczenia i z rozmow z kumplami. Wielu ludzi jest zmuszonych zmienic serv dzieki wam allianci... Zycze powodzenia bo niedlugo zostaniecie na servie tylko Wy. Coraz wiecej h lvli zmienia servy: Deeco, Endrox, Kodek the Kursed... Odpowiedz zevs czemu ja nie moge grac? Jak zaczeliscie wygrywac z FAGiem to mowiles ze bedzie porzadek i widze ze jest spoko... |
Cytuj:
Later napisze jak ja to rozkminilem :p, moze nawet mam tak samo ale nie chce mi sie zeszytu sprawdzac xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dokladnie tez sie z tym zgadzam :| tez mialem hunta za nic za to ze sobie gralem ? chodzi wam o pozyskanie kasy !? to idzcie sobie ja zarobic!! A nie dreczcie innych... bo to nie jest wporzadku... Panowie i Panie Alianci plx odp |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bez dwóch zdań FAG to całkiem inna klasa, expiłeś sobie było lajcik gra sprawiała Ci przyjemność i radoche z wbijanych lvli dużo ludzi na servie można było mile pogadac z polakami szwedami i luzik można było uzyskać pomoc w questach hell~ i reszta chetnie sluzyli pomoca za nie wielka oplata ; ) hehe a teraz idz sobie na quest z zevsem to bedziesz pewnie wracal pzrez swiatynie ...
a te pizdy tylko roz*****aja server oby tak dalej i będa grać sami i z noobami |
Cytuj:
|
Szczerze? Jako gildie 100 razy bardziej wole FAG bo u nich nie bylo hunta za free. Owszem mialem hunta od Arieswara Sumo ale za to ze ukradl mu ktos loot a ja stalem obok zlodzieja i poszlo na mnie (on chociaz mial powod). Teraz mam hunta od Svea Riket podejrzewam ze nawet jak zaplace to hunted sie nie skonczy bo gujek potrzebuje forsy.
|
Gujek to "piece of shit". Totalne zero. Jedyna osoba z moich "wrogów", do której nie mam za grosz szacunku. Gardzę nim jak to tylko możliwe...
I tak coś miłego dla znudzonych: http://poszkole.pl/gry/gry,gra,1643.html Wciąga jak cholera. Po 4h grania przeszedłem 1/3 ^^ |
piaty mozesz gardzic ale bez chara lipa troche :/
btw http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1603994 |
Cytuj:
Byłem z Gujkiem przez pewien czas w gildii i bardzo go polubiłem Mi sie nie kojarzy z "piece of shit" |
@up
To może ten wcześniejszy owner... Edit: Zevs~ vs. Aurea. Kto wygra? ^^ |
Tęsknie za starymi czasami. Mogłem wtedy spokojnie grać bez obaw o hunta za nic. Teraz tylko pacc mi sie marnuje a chcialbym grac. Szkoda ze Gujek to nie Polak bo by sobie poczytal...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wkoncu Piraci sie zbuntuja Oni jeszcze pamietaja czasy gdy ramie w ramie z Fagiem wygrywali wojne o ten server... Nie daje Zevsowi wiecej niz miech od dzisiaj... Piąty~ Wklejaj swoje ss'y na "Only Nerana" Chętnie pooglądamy twoje osiągnięcia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
Jest jeszcze gildia fagu? za ktora dostalem bana za acc sharing na miesiac xD
Wiec, pamietaj, rom tez juz byl NIKIM, a jednak teraz se uzywaja |
Chlopacy znacie jakies dobre antyvirusy do wykrywania keyloggerow :> Avast mi nic nie znalazl ;/
|
Cytuj:
http://www.hijackthis.de/ Huh chyba za dużo napisałem, ale to naprawde jest dobra mieszanka. |
Ja mam polecam pande 2007 z firewallem ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A teraz coś żeby zamknąć morde jednemu z największych noobów tutaj: 16:48 Qwenball Toots [136]: Elom Tika [92]: But , men If i pay Alliance 100% no kill me? Qwenball Toots [136]: we dont kill people who pay 16:48 Qwenball Toots [136]: Elom Tika [92]: And... I must leave ..Fag? |
Ta i on pisal chyba cos o tym ze sie nie podda FaG.....
n/c |
Hhahahaahah and i must leave fag?! O jezu, nie zapłaci i zostanie w FaGu. Komedia :D
|
Name: Elom Tika
Comment: Fast'Molt[*] FIGHT ,FIGHT,FIGHT... ALWAYS Fighting Aliance Group !! Bez komentarza. |
Elom Tika To jest przykład typowego dziecka Tibii :)
a co z zevsem ? nie ma go w romie :o |
Elom prosze Cie nie graj wiecej w tibie. Ta gra Ci szkodzi. Idz lepiej z botami pograj na otsach :((
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |