![]() |
|
Cytuj:
|
blablbalbal
Cytuj:
Gram dla siebie ; ) |
Cytuj:
@Pati |
Nie mam nic przeciwko Milii. Musze jednak przyznac, ze Milaa potrafi zaskakiwac. Ostatnio rozbawil mnie do lez, kiedy okazalo sie, ze na 100+ palku granym recznie z czarow leczacych ma tylko zwykla exure xD
Z ciekawych akcji na furorze: http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=6wbxc2m12stqidno Rester po dedzie Timecode zostal uwieziony na POI na szkieletach, a my z Opim i Timecodem wyruszylismy na misje ratunkowa... Szkoda tylko, ze nie wiedzialem, ze tyle potworow bedzie na wejsciu. |
Maelfgun Elzen, Nemo'Slayer, Yaell (softs) :], Vicurim Aruz.
|
Cytuj:
22:37 Millaa [111]: exura 22:37 Millaa [111]: exura gran 22:37 Millaa [111]: exura san |
dziś chłopak kupił czary ,żeby nie było ,że jest naaabem ;x
ale chuj ,chciałem pogratulować temu 173 palkowi przeniesionemu w mythery xDD kozactwo nie popłaca ,ale jak te kratki łykał na paralu to było cudo <3 |
wolin nieogar huaehuaehaueh
|
Cytuj:
|
Wybybymu
Pieprzcie dalej głupoty i tak to ja BARTON zawładnę tym serwerem.
Furor Seba to kot ninja zord. Pierdolony jest tak głupi że aż ciężko mi w to uwierzyć.... :o :o :o :o :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ej ziom ale dzieki tobie to mnie stac na wahe z samej tibi <333 --- Jety dodał 7 minut i 49 sekund później --- Cytuj:
zalosne?!...sam nie umiesz zarabiac tak co? nie no ja rozumiem ze matce hajs dzieciaku pod*******asz...ale jak dorosniesz to zrozumiesz ze to nie takie proste sie usamodzielnic ;) omg...ty serio myslisz ze cos znaczysz na furo prawda? bo na poczatku myslalem ze to prowokacja.... Ale ty chyba serio jestes taku glupi i myslisz ze jestes super i cool? no dla mnie jestes,+25% zl z allegro <33 ...chcesz zaszkodzic a pomaszasz ^^ pozatym kogz masz team jesli nawet oni odemnie kase kupuja...widac jak bardzo zarabiacie ;) |
Wasz Byczus tym razem nie przykozaczyl xD
kate Kitten i jeszcze jakies smiecie dzieki za full seta z jakiegos nooba 160 ek z sunblade |
Co taka cisza? Who :ban:?
|
pies iron stysiek ban
szyychu dead ;D |
Misiekk Mlody i Walgoli tez upadł :P
|
eee frajerstwo
czemu andrzej nie loguje ? a ja sprawe mam bo widac ze nie ogarnia juz tej furory |
Cytuj:
|
noooooooooo dziiisiaj pocisnelim w thais noobow ;D
i cos o .............. ;D : http://img193.imageshack.us/img193/2496/youentopies.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |
|