![]() |
Cytuj:
|
Nie żeby coś ale nie jestem jedynym senior tutorem w tibi D: a jeśli jestem to ja chcem gma :confused:
|
Cytuj:
|
ok :( no keal me plx !
|
:) Życie...
|
Czasami każdy powód jest dobry... wiem coś o tym :p
|
Finer wróć do misia plx : )
|
@Yaugardo
NG/NP zaczelo zabijac naszych rli to nie mozemy stac bezczynnie @Natiiiiiiii witaj siostra na forum :D:D |
No właśnie!!! LS & LtK nigdy nie stoi bezczynnie!!! :cup:
hahahaa braaaat :D |
Sie tych kiroy'ów porobilo sie porobilo... :P nie wiem o co chodzi z waszymi RL'ami ale coz reason ktory zostal przedstawiony na forum w sprawie smierci Quido lekko odbiega od tego co mowisz ty so called "młody" bo kiroyem Cie nie nazwe bo jest jeden tylko:P
|
Cytuj:
|
Yaugardo wybacz ale lekko przesadzasz... A czy ktoś pyta twoich ulubieńców z No Pain za co zabijaja wszystkich, jak leci, w Veno? Np. tak jak wczoraj? NIE! Mieliśmy powód to Quido padł, życie, taki urok tej gry... Uczepiłeś się Kiroya bo co? Bo akurat on załapał fraga? Mati ma rację, jeśli chodzi o ownerów to akurat ty, raczej nie jestes najodpowiedniajszą osobą do wypowiadania się w tym temacie...
Zgodzę się z Tobą w jednym, mój Brat jest tylko jeden!! Peace ;) edit. Mati tez jest tylko jeden ;*** :p |
Ojej Yaguardo czujesz się dotknięty śmiercią Quida ?? ; > Jak tak to uważaj bo zły dotyk boli całe życie ; o
|
Hahahahahaha, Maiev, owned :cup:
|
Cytuj:
@ Natalka Łatwo mowic o kims kiedy samej ma sie cos na sumieniu @ gal tego kolesia nie bede kometowac bo szkoda słow To tyle pozdro |
Cytuj:
jak masz coś do mnie to mi to powiedz ? czy się boisz? |
yeyeye PRAWO PIĘŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yau~ słów nigdy nie szkoda... :] |
Yaguardo jak mówisz o wypłaceniu to masz na myśli swoje podczas ostatniego wara ?? ; >
Yag~ nie nie mam doświadczenia w tej dziedzinie ; p Wiesz magia telewizji ; p |
Cytuj:
widze ze flamowac sie zachcialo Tak wyplacilem sie i co z tego przynajmniej mnie na to stac... A co to magi no widzisz to moze ludzie tacy jak ty nie powinni ogladac telewizji? moze pogadam z toiwim rodzicami zeby kupili odbiornik z funkcja zabezpieczenia przed dziecmi? |
<3 zagryziaków z forum
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |