![]() |
nick:D
Czemu Akurat Ja(Pacera):D
Ja Niemoge Jakie Lagi(tez Pacerka);p to tylexD @Edit: Jeszcze bylo: Napier'dalacz(Iridia) hehe |
Ale tu capi(Isara) :) hehe
|
11:28 You see Pokaz Spika (Level 1). He has no vocation.
:> |
Poszanowanko dla pana, który ma nick Paliwo verwa uwaga bo jade ;)
|
Bala rozwalony przez owce
:) I widziałem jeszcze kiedyś kolesia o nicku pogromca brudu- czy jakoś tak. |
" Ded Ded Ded Ded Ded Ded Deded "
" Dedowy Dedowy Dedowy Dedowy" " Gowno Gowno Gowno Gowno Gowno " " Gowno Jak Gowno " " Gowno Obyszny Lub Nie Gowno " " Huja Huja Huja Huja Huja Huja " " Mam Ded Mam Ded Mam Ded Maded " " Niemamdedow Niemamdedow Niema " Wszystkie nicki jednej osoby;] All z Isarki. Aaaa I nick ktory mnie zawsze rozwalal;] Bumcyk Kucyk... nie wiem czemu ale zawsez jak go widze to mi usmiech na usta sie cisnie ;] |
Pamietam jak koles na Celescie mial farme Druidow, zrobil okolo 10bp uh na kazdym, wpadl GM i wszystkim dal bana ;]
Koles potem zalozyl ksywy druidow Pamietam jesdna : Nie banujcie hu*e ^^ |
ja dzisiaj widzialem klienta który ma nick alfred smietana.
przed chwila tj. 11:55 znalzlem go nie zywego w podziemiach ...... |
13:43 You see Mam lopate zkrzywym deklem (Level 5). She has no vocation.
Rotfl. |
Nie wiem czy było, bo nie chciało mi się szukać:
Nowy Samochód Mieszam Budyń Lubie Teletubisie Bardzofajnynick |
Ja widziałem typka o ni nicku 'Kotlet wladca musztardy' ; p - Celesta
btw. Ten ziomek ma ciekawego commenta xD Jeszcze był 'Koci Futrzak' - Astera |
najglupsze nicki to ...wybraniec smierci -.- zalll ludzie
na Luminerze gra cala banda typkow z nikami ...wybraniec smierci sa to miedzyinnymi Hudy~ Gornek~ Bingo~ Flux~ ZAAAALLLLL |
Ja widziaelm kolesia (nie wiem czy jeszcze gra) z nickiem Turkusowy Paragon albo Adimamaru niebieskie ciecie lol
|
zal xD
... "you see a Bolace Nogi Spoconego Murzyna"...
Any comments xD? ten kolo ma jeszcze jakies fajne nicki typu "Meski narzad placiowy" etc :D @Edit... Ja mam "Nazywajcie jak chcecie"... dp rookslayera ^^ |
uhAuuhuA
Cytuj:
Adas Dziesiec Lat AUhuAhuAhAUhuAUhAUhAUh spadlem z krzesla , turlam sie juz 10 min. zeby nie bylo offtopa Pogromca Klozetuf Kondonek-Druidek < padlem , ale chyba juz ziomek dostal Delete. |
Cytuj:
Żal to mi się robi, jak patrzę na Twój nick. Tamte w porównaniu z Twoim są szczytem wyrafinowania, jeśli chodzi o nazewnictwo postaci. |
Oto jak dla mnie śmieszne i głupie nicki z Aurei:
-Wielki dziad of babcia squad -Dupny Wywiew -Bez Kome Ntarza -Lukasek Kutasek |
A oto moje najglupsze nicki ;]
Małpiszon korniszon Katalizator Fire Chicken << nie wiem czy jeszcze jest moze byc juz usuniety Crazy elephant <<< to samo co na gurze no jak zrobie jakies inne postace to wam powiem |
- hodzoncy domestos( o kur, to ja:D )
- stara skarpeta(czy jak to tam:p ) więcej nicków nie pamiętam:p (wszystkie na candi) @edit: przypomniało mi się: zgw*łciłam misia :D na balerze a i jeszcze jedno: przywalony guwnem :D |
- Mam najwieksza pizde
- Siostra Xadama - Nie Bierz Cukierkow od obcych - Jade dzisiaj do Boliwi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |