![]() |
Dlaczego taifun i jego koledzy sprzedaja Pro ? mysle, ze kasy im nie brakuje ;>
|
Gral ktos w wiedzmina ? slyszalem ze zajebista gierka :D btw. poszukuje oryginalu gry baldurs gate~ kupie , najlepiej przez allegro jak cos PM.
co do furory , niezla kase mozna sciagac z ludzi lamiacych P list :D hrr |
up
To wbijaj szybciej 80 lvl. chetnych jest juz chyba wystarczająco na questa. Baldura polecam. Zwłaszcza 2 część:D a wiedźmin duuuużo zajmuje i nie mam czasu teraz na inne gry oprócz tibii, w3 i csa :D Jak się price lista sprawdza? Nic mi się nie udało sellnąć z wyjątkiem k armora :D Jeszcze nie próbowałem huncić za łamanie bo wiekszość łamiących to 10 lvle :/ |
No nic mi się nie udało opchnąć ;/.Od 2 tygodni próbuje sellnąc dsm i g arm, a po nowej price liście nawet nikt nie pisze priva.I teraz nikt nie moze nic sellnąć i każdy sprzedaje i tym o to sposobem nieraz 7 ludzi sprzedaje dsm.
|
Cytuj:
@Khazul Ty jesteś tym co wpadł na pomysł koszulek Rysia Krauze ? @furora Ten Price List... za szybko podnosicie polityke serwa do góry @edit Pozatym cieszy mnie, że Duski powoli łapią serwer... Może znowu zagram na furorze ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
masz coś do koszulek X( X( ^.- @price lista nie da sie już gospodarki podnieść ;s ludzie np wbijaj na nooby i na nich kupują... |
Cytuj:
Aj odrazu naab ;-) bo ma 270 msa, a Ty nie ?;-)) Edit: @down Kupił nie kupił to jego kasa ;d Padł ale nie rozpacza i gra dalej, a co najważniejsze troche pofragowal z tego co widziałem w Temacie ' New War' czy jakos tak xd no a wlasnie, dlaczego sprzedaje pro to zapytałem w poprzednim poście. Ja tylko zapytałem czy dla tego, ze ma 270 msa, a Ty krytykujesz po całości. ;-) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ co do ciebie NUPKU tylko raz Ci odpisze a jednoczesnie zapytam Wiesz co to jest metafora? Polecam podrecznik j.polskiego <klasa 2 poziom podstawowy> |
A w rozszerzonym klasa pierwsza ! :D
AA i wytlumacz mi, dlaczego to, ze sprzedaje 'pro' jest oznaką nieogarniania gry ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
yy no fajna fajna;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jezeli sprzedaje ochrone, I NIE ignoruje swoich klientów to ja nie widze w tym nic złego. :) W sumie to moge powiedziec, ze wlasnie po to sie ma 270 ms'a, a nie zeby toczyc nim lootbagi...
|
@offtop about The Witcher
ZAJEBISSSSTTTTAAAAAA GRAAAAAA... Lecz jesli masz slabego kompa to nie isnatluj jej nawet bo sobie tylko popsujesz klimat ;d bez 2 gb ramu i dobrej karty graficznej ni chu chu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |