Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Suhay 05-11-2007 23:27

Dlaczego taifun i jego koledzy sprzedaja Pro ? mysle, ze kasy im nie brakuje ;>

Antica vampire 05-11-2007 23:32

Gral ktos w wiedzmina ? slyszalem ze zajebista gierka :D btw. poszukuje oryginalu gry baldurs gate~ kupie , najlepiej przez allegro jak cos PM.

co do furory , niezla kase mozna sciagac z ludzi lamiacych P list :D hrr

Diablord 05-11-2007 23:38

up
To wbijaj szybciej 80 lvl. chetnych jest juz chyba wystarczająco na questa.

Baldura polecam. Zwłaszcza 2 część:D a wiedźmin duuuużo zajmuje i nie mam czasu teraz na inne gry oprócz tibii, w3 i csa :D

Jak się price lista sprawdza? Nic mi się nie udało sellnąć z wyjątkiem k armora :D Jeszcze nie próbowałem huncić za łamanie bo wiekszość łamiących to 10 lvle :/

DuskinessvsVision 05-11-2007 23:44

No nic mi się nie udało opchnąć ;/.Od 2 tygodni próbuje sellnąc dsm i g arm, a po nowej price liście nawet nikt nie pisze priva.I teraz nikt nie moze nic sellnąć i każdy sprzedaje i tym o to sposobem nieraz 7 ludzi sprzedaje dsm.

Slovik 05-11-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antica vampire (Post 1732396)
Gral ktos w wiedzmina ? slyszalem ze zajebista gierka :D btw. poszukuje oryginalu gry baldurs gate~ kupie , najlepiej przez allegro jak cos PM.

co do furory , niezla kase mozna sciagac z ludzi lamiacych P list :D hrr

Wiedzmin to podobna gra do Gothica co nie ?

@Khazul

Ty jesteś tym co wpadł na pomysł koszulek Rysia Krauze ?

@furora

Ten Price List... za szybko podnosicie polityke serwa do góry

@edit

Pozatym cieszy mnie, że Duski powoli łapią serwer... Może znowu zagram na furorze ?

Antica vampire 05-11-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suhay (Post 1732386)
Dlaczego taifun i jego koledzy sprzedaja Pro ? mysle, ze kasy im nie brakuje ;>

Bo orzech to naab a reszta , ktora sprzedawala pro poprsotu krecila sobie beke, tyle.

Proszewas 06-11-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1732433)
@Khazul
Ty jesteś tym co wpadł na pomysł koszulek Rysia Krauze ?

:topic:
masz coś do koszulek X( X( ^.-

@price lista
nie da sie już gospodarki podnieść ;s ludzie np wbijaj na nooby i na nich kupują...

Suhay 06-11-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antica vampire (Post 1732439)
Bo orzech to naab a reszta , ktora sprzedawala pro poprsotu krecila sobie beke, tyle.

Aj odrazu naab ;-) bo ma 270 msa, a Ty nie ?;-))

Edit: @down
Kupił nie kupił to jego kasa ;d Padł ale nie rozpacza i gra dalej, a co najważniejsze troche pofragowal z tego co widziałem w Temacie ' New War' czy jakos tak xd no a wlasnie, dlaczego sprzedaje pro to zapytałem w poprzednim poście.

Ja tylko zapytałem czy dla tego, ze ma 270 msa, a Ty krytykujesz po całości. ;-)

Antica vampire 06-11-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suhay (Post 1732457)

Bo go kupil i padl nim 2x? poczym sprzedaje pro ? jezeli to jest dla ciebie oznaka gracza ,ktory ogarnia to GZ, btw nie zazdroszcze mu bo mam w pizdzie dla mnie moze kupic pol serva , leje na to :)

Diablord 06-11-2007 02:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antica vampire (Post 1732494)
Bo go kupil i padl nim 2x? poczym sprzedaje pro ? jezeli to jest dla ciebie oznaka gracza ,ktory ogarnia to GZ, btw nie zazdroszcze mu bo mam w pizdzie dla mnie moze kupic pol serva , leje na to :)

Każdy padnie na kicku panie PR0. Zwłaszcza w czasie ataków hackerskich na servery tibijskie-.-

Antica vampire 06-11-2007 03:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1732596)
Każdy padnie na kicku panie PR0. Zwłaszcza w czasie ataków hackerskich na servery tibijskie-.-

haha ta moze i padnie na kicku ale nie wkreca pozniej na ventrilo ze mial haka i ze passy mu nie dzialaly 15 min i nagle zaczely hahahaha _/ nie wiesz to J@P@ i nie cwaniakuj bo takiego potenszneko paladyna jak Ty to smiechem zabije nosem wciagne dupa wypuszcze PWNED

salatka 06-11-2007 03:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antica vampire (Post 1732613)
smiechem zabije

Azaliż nieświeży oddech? : O

Antica vampire 06-11-2007 03:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez salatka (Post 1732614)
Azaliż nieświeży oddech? : O

@ co do ciebie NUPKU tylko raz Ci odpisze a jednoczesnie zapytam

Wiesz co to jest metafora? Polecam podrecznik j.polskiego <klasa 2 poziom podstawowy>

wrogonastawiony 06-11-2007 06:36

A w rozszerzonym klasa pierwsza ! :D

AA i wytlumacz mi, dlaczego to, ze sprzedaje 'pro' jest oznaką nieogarniania gry ?

Rasta-Vandetta 06-11-2007 08:40

Cytuj:

Kupił nie kupił to jego kasa ;d Padł ale nie rozpacza i gra dalej, a co najważniejsze troche pofragowal z tego co widziałem w Temacie ' New War' czy jakos tak xd no a wlasnie, dlaczego sprzedaje pro to zapytałem w poprzednim poście.

Ja tylko zapytałem czy dla tego, ze ma 270 msa, a Ty krytykujesz po całości. ;-)

Zgadzam się z Suhay. Noobem nie jest, sprzedaje pro być może dlatego że chce zobaczyć jak to jest być takim Sephriot'em. ;p

Masywny_Titania 06-11-2007 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antica vampire (Post 1732396)
Gral ktos w wiedzmina ? slyszalem ze zajebista gierka :D

taaaa najlepsza produkcja polska od czasu pierogow:P
yy no fajna fajna;d

Antica vampire 06-11-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1732623)
A w rozszerzonym klasa pierwsza ! :D

AA i wytlumacz mi, dlaczego to, ze sprzedaje 'pro' jest oznaką nieogarniania gry ?

Np. Dlatego ze gdyb gadalismy z nim na ventrilo mowil ze woli kase kupic na allegro czy posprzedawac pro nizli robic lootbagi etc. no jezeli to jest gracz , ktory ogarnia to sorry ale ja nim nie chce byc i zapewne nie bede. ;)

Antica vampire 06-11-2007 14:44

Cytuj:

LOL chyba dlatego napisalem wyraznie ze mnie to pierdoli i dla mnie moze kupic nawet pol serva , czytaj ze zrozumieniem , a nie jade go wcale bo nie obrazam pokazuje poprostu prawde, jezeli ty go ubostwiasz bo kupil 270 msa to gz , dla mnie liczy sie skill a nie kasa.

wrogonastawiony 06-11-2007 15:32

Jezeli sprzedaje ochrone, I NIE ignoruje swoich klientów to ja nie widze w tym nic złego. :) W sumie to moge powiedziec, ze wlasnie po to sie ma 270 ms'a, a nie zeby toczyc nim lootbagi...

Fallathanu 06-11-2007 15:53

@offtop about The Witcher

ZAJEBISSSSTTTTAAAAAA GRAAAAAA...

Lecz jesli masz slabego kompa to nie isnatluj jej nawet bo sobie tylko popsujesz klimat ;d

bez 2 gb ramu i dobrej karty graficznej ni chu chu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53.