![]() |
ja dzwonie ciagle i ciegle te same wymowki awaria tracert zglosimy do administracji prosze czekac na telefon .....
|
Hah mnie to teraz multimedia zadziwiła... tata znajomi z iławy nie mieli cały weekend internetu. Żadnych przeprosin niczego nawet nie ostrzegli ich. A mi dzisiaj cały dzień od rana pada internet... czego owocem jest poranny ded... byłem pewny że nic się nie stanie a jednak musiał się rozłączyć...niestety ale to już jest przegięcie bo nawet nie można się do nikogo dodzwonić ani do mnie, a czekam na ważny telefon i ta osoba nie może się do mnie dodzwonić... nawet nie będzie mi szkoda zrezygnować z kieszonkowych byle tylko zerwać tą umowe.
|
O.o mi też zanika Internet, raz jest, raz go nie ma. Jeszcze takiego providera na oczy nie widziałem. Oni nam plują brzydko mówiać w morde i śmieją sie z nas :(. Telefony nie skutkują maile też to co ja mam innego zrobić? Dla mnie limit pomysłów sie wyczerpał i czekam cierpliwie jeszcze 9 miesięcy na koniec umowy. Pozdrawiam wszystkich oprócz pracowników fail Multiszajs.
|
Cytuj:
Odpowiedzi od administratora także nie otrzymałem. /Orl |
@orzel
Huehuehuehue! A mi dziś powiedziano, że problem tych właśnie połączeń został już rozwiązany.. Fail XDDDDDD |
A zauważyłeś jakaś poprawę, bo ja nie?
Najwyraźniej w dalszym ciągu robią nas w bambuko ponieważ są różne wersje dotyczące tego problemu. Ojciec kumpla z roku, który pracuje w oddziale MM w Gorzowie powiedział, że mają problem, którego sami nie potrafią zlokalizować dlatego też zostali zmuszeni do położenia światłowodów w celu wcześniejszego czy późniejszego wyeliminowania usterki. Tobie powiedzieli inną wersje z problemem z połączeniami wychodzącymi na Frankfurt, teraz rzekomo problem jest rozwiązany, a poprawy dalej nie widać - by najmniej u mnie. ...Po tym wszystkim najbardziej prawdopodobną odpowiedzią jest "U nas wszystko w porządku." ... /Orl |
Jakąś tam poprawę zauważyłem, lagi występują dajmy 3x w dniu po godzinie.. No ale jak sam wiesz, o expie nie ma nawet mowy bo pojawiają się one o nieznanej nam porze.. Jak na razie skilluje, ale szału można dostać widząc już tego monka -.-
|
Dzwoniłem dzisiaj do nich i mi powiedzieli, że wszystko powinno dobrze działać więc odłożyłem słuchawke od razu. Raz są lagi a raz nie ma :/
|
Mam to samo -.- raz są raz nie ma.. dzwoniłem znów dziś, wszystko powinno działać dobrze, no ale jednak nie działa, w piątek przychodzi technik i chuj na niego kładę, dopóki nie powie co jest grane nie wypuszczam go z chaty.
#edit :p Od 18 t-r-a-g-e-d-i-a :D |
Godzina po 21 a tu nie ma lagów? NIE WIERZE O_o :D
|
Co z tego , że pingi są ok , jak nie pograsz i tak? :S
U mnie od tygodnia wszystko śmiga , 0 lagów niedługo banik mija ;) |
U mnie własnie też od 20 nie mam lagów aż do teraz. Czyżby poprawa bo tym ciągłym traceniu sygnałów?;>
|
Jeb&c ta multimedie , nie mialem lagow przez kilka dni to dzis mosialo zalagowac i ded . ZAJE%ISCIE
|
Ehh no i znowu się zje.bało ...
@edit Mam takie małe pytanie? Czy macie może modem ten motoroli z multimedi? Kumpel ma taki (czarna podłużny stojący) i nie ma lagów... Ja mam taki modem thomsona bo mam razem z tym Voipa z multimedi...macie to też? Może to ten telefon jest głównym problemem? |
No ja mam modem Motorolii.. ;) Lagi jak widać są.. : /
|
Ehh czyli on po prostu ma fart ;/
|
Ja mam biały Motoroli SB4200, i jak na razie wczoraj wieczorem znowu lagi wróciły do łask ;)
|
Mam pewien sposób jak się pozbyć mm.. ale o tym jak będę wiedzieć już w 100% ;]
|
ja tam sie nie pozbywam , bardzo milo mi sie expi i nadal sie ciesze gra bez lagow : ))
|
.
Pozdro..;/ ja mam lagi od września i nie ustają w ogóle ;/ nie wiem co zrobić... może coś doradzicie...mieszkam w Gorzowie. Pozdro ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |