![]() |
Dobry DK to martwy DK.
Właśnie na mmo poczytałem planach Blizza dotyczących rogala. Stwierdzam że chyba gramy w inne gry niż panowie od balansu w WoWie. Cytuję: rogues are now more like glass cannon. Glass Cannon? WTF? W dodatku chcą przesunąć trochę talenty z dpsu na użyteczność, cokolwiek miałoby to znaczyć. W sumie będzie zabawa, jak dobrze pójdzie to znowu wrócą czasy tankowania rogalem :D Tak btw. śmieszy mnie trochę to glass canon, bo gdy tanki się posypią to na 100% ja na rogalu przejmuje bossa i daje ludziom 30 sekund czasu na cr + buff. |
Ze o co chodzi bo nie kumam? ; )
|
|
HELP ! Jestem na etapie aktywacji konta (Wow już pobrany). Pisze mi żebym wybrał region, wpisał account i hasło. Wpisuje, a tu doopa, źle. Myśle se : WTF ?! W grze chodzi (wyskoczyła ta ramka i pisało że to konto wymaga aktywacji, itp.itd.). Pomóżcie, bo nie chce se wastować triala ;*
|
Cytuj:
|
@up
Thx, sam się już skapłem, ale i tak dzięki za pomoc ^^ 4 lvl shaman. Kiedy będę miał inne skille ? :confused: |
na 6, potem na 8 i 10, potem chyba 12-14-16 itd.
|
do 60 lv bedziesz dostawal skile co dwa lv a potem juz praktycznie co lv ;P
|
WRD i reszta. Wy juz gracie czy jak? Bo ja nie czaje juz nic ;x
|
No właśnie, co z wami? : o
|
Ja grałbym już dawno, ale kasy na prepaida jeszcze nie ma...
Uzbieram to wbiję ;] |
A jak mi się skończy free trial to kupuje pre paida ^^ Pytanie nr.3:
Pisze mi, że żebym mógł postawić totema (tego na 6-ty lvl) musze mieć totem (xd), i tu moje pytanie : Gdzie go kupić/wyloocić ? |
A więc: skille totemów dzielą się na cztery: Fire, Water, Earth i Wind.
I żeby móc używać np skilli totemów Fire, musisz mieć przedmiot w plecaku zwany Fire Totem. Tak samo, żeby użyć totema od Earth, musisz mieć Earth Totem w plecaku. Totemy te zdobywasz robiąc questy, pierwszy (Fire bodajże) dostajesz na samym początku, drugi chyba na 10 levelu itd. Questy te, o ile pamiętam, zwą się Call of Fire/Earth/Wind/Water. Są to raczej main questy, więc nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem ich. Zawsze, w ostateczności, pozostaje wiki ;p |
Cytuj:
|
Od kiedy RAF działa w Polsce!?
|
Cytuj:
|
pewnie sie na anglie rejestrowal czy cos
|
Cytuj:
EDIT: A ten quest to nie wiem gdzie jest :D Ja jestem w tym mieście... Jak się to... Cośtam Hills. |
@up
Jemu chodziło o to, czy kupiłeś cd-key żeby z konta próbnego (trial) aktywować do pełnego konta. Co do questa to poszukaj, ten na Fire jest w startowej lokacji gdzieś, i naprawdę zrób go, bo grac shamanem bez totemów to jak grac w wowa bez internetu - nie da się :D |
@
Ok... Najwyżej się wrócę :D Ile kosztuje ten key ? >.> Edit: Okurfa, 80 zł... Musze se aktywować do full ? :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |