Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Faytah 31-12-2008 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa_elo (Post 2402965)
to pewnie stasiu jebany no lajfer

Stasiu dobry typ jest :D zbyt narwany troche ale co chwile z niego leje na vt xD

Tworca 31-12-2008 18:19

:) Co wy na to?!

Ja na Arcani gram
Trzy kurwy trzy kurwy trzy kurwy znam
Sworderek,Makis,Calis Flam
Kto to...Kojarzy sie wam?
Bo to ja spiewam wam na zywo
I patrze na tych ciuli krzywo
To debile co do bitu kiwaja bania
I przystawiaja sie wszystkim pania
Ze maczami sa wierzyli
A gowno warci byli
Czesto dawali chodu
I huncili bez powodu
Nie wiem skad mieli tyle mocy
Ale grali kazdej nocy
To sa no "lajferzy"
Nie mi kazdy wierzy
Takie mieli nawyki
Ze krecili z Dyda ryki tyki
Tak bardzo sworderek dypy jej chcial
Wiec calis mu swoja dal
Niech poslujachajcie Cepy
Tej prawdomownej epy
To sa trzej kombinatorzy
Sworderek zawsze cos tworzy
mieli ekipy wlasne
same ciule to to jasne:o
Prosze Pansta koniec żartow!
Przejdzmy do bardziej znaczacych faktow.
Przedstawiam Panie z Arcani!
Pierwsza LemanaX(, choc niezła z niej dziewczyna to mala wredna swinia. Duzo przeklina to fakt , ale to efekt jej mlodzieńczych lat. Nastepna Dzikuska:evul:dobrze wam znana , jedni mowia ze pojebana , drudzy ze to fajna lala .
Nareszcie Dyda 8o, ktora przyciaga do swych ekranow ! Ekroanow o.o ? To bogini dup , gdy wyslya foty ze swym nagim cialem innym az staje ! Domkaa to mala wybotowana szmata! ale ja to wali bo ma pro od Aaty Arhari. Sarameya:D to najmlodsza osobniczka gdy uslyszysz jej glos to az Cie serce ściska .Jej maloletni styl pisania przypomina bazgrania .. gdy widzi High lvle to jej drzy w ciele .. Zachowuje sie jak dziecko gdy lvl wbijasz czesto.Dobra odluzmy te małolaty czas na prawdziwe baty . Tobitora:cup: , hoho prosze Panstwa ile osob jej expilo nie da sie zliczyc na palcach !
Tygrysiczka niby malo krytykowana , ale to niezla dupodaja , rani mezczyzn jak malo kto lecz nie przeszkadza jej to ..:)

Picinhoxs 31-12-2008 18:31

HAHahahahhahahaaha

bemo 31-12-2008 18:39

haha, siadam

Faytah 31-12-2008 18:48

ponizej poziomu morza,to miala byc taka rymowanka dla przedszkolakow czy niby-mezowy-rap? zenada

Tworca 31-12-2008 18:56

Bedzie wiecej! Moze i nagrania! Zycze wam zajebistego upijania!Widze kto bedzie moim next celem bo jestes za duzym cw~~lem!

Faytah 31-12-2008 19:17

Niech twoim cele bedzie nabycie flow a nie dziecina napinka nie robiaca na nikim wrazenia.

Lafa_elo 31-12-2008 19:38

kiedys mezo byl dobry, serio :/

LoluU$ 31-12-2008 20:26

ej lafa daj mi komcia na nk ok ?

Partyzant_Felix 01-01-2009 00:05

gdzie idziecie na sylwka?? bo ja na hydry

bemo 01-01-2009 00:07

To moj najgorszy sylwester od 5 lat;p

Partyzant_Felix 01-01-2009 00:08

spoko moze loot dopisze ;]

Koszyk 01-01-2009 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2403431)
To moj najgorszy sylwester od 5 lat;p

U mnie dokladnie tak samo.

LoluU$ 01-01-2009 01:38

i ja rowniez nie moglem wyjsc :e

Partyzant_Felix 01-01-2009 02:44

drak kilon naprawdę spędzał sylwestra na hydrach xD jako ze sie o niego martwilem to Napisalem ' kolego jest sylwek, idz do kolegi/rodziny' niestety odmówił współpracy i musieliśmy mu pomoc :D oczywiście w temple wszyscyw życzyli mu szczęśliwego nowego roku

Mhm 01-01-2009 10:07

ale ty jestes boski prawie jak majin kozak ktory spedzil sylvestra w depo krzyczac do wszystkich hunted albo ze sa no liferami :/

Partyzant_Felix 01-01-2009 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 2403698)
ale ty jestes boski prawie jak majin kozak ktory spedzil sylvestra w depo krzyczac do wszystkich hunted albo ze sa no liferami :/

dzieki ziomek ;] wiecej nic nie powiem bo i tak mowi mi to każda laska + fayter + koszyk

a stasiu lognal juz pijany u kolegi na chacie, najpierw jeszcze na poh expil i dopiero pozniej poszli wzywać ludzi

bemo 01-01-2009 10:30

jak ja go widizalem to caly czas na statku stal d;

Lafa_elo 01-01-2009 13:03

widac jak sie bawili najwieksi napinacze od tekstow nie masz rila albo pierdolenia kocopolow typu wystawiles mnie ale nie mam dowodow bo mi tylko ktos tak powiedzial to powtarzam bo nie mam wlasnego zdania. pozdro ;p

Partyzant_Felix 01-01-2009 14:23

z tym ze my bylismy jakis czas, ames byl 10h on. a co do ciebie to nie pierdol bo skoro masz xx nagran z naszego venta to wcale nie szpiegowales. a tam to od*******alismy lekko xddd strach sie bac nastepnych filmikow

a co do akcji jeszcze w starym roj to chyba sam nie wierzysz ze on OD TAK sobie przyszedl na dc do nas, zreszta nawet jak nie wiedziales mogles od poczatku nas ostrzec

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22.