![]() |
ja solo GSa wzialem narazie na mocniejsze potworki sie nie rzucam a w teamie to hydra i dl ;p;p (team 2 osobowy ;p)
Pozdro xofix, wloclawek rox :D |
A ja zabilem
JA zabilem Pare dni temu 10 palkiem Dragona bilem go Z boltów i mam skile 40/38 zabilem go tak(krecilem sie wokól niego i mi nic nie roibl :d)
|
Cos mi sie nie chce wiezyc "JA zabilem Pare dni temu 10 palkiem Dragona bilem go Z boltów i mam skile 40/38 zabilem go tak(krecilem sie wokól niego i mi nic nie roibl :d)"
ja pokonalem wczoraj zerka palladynem na 14 lvlu i skilem 45 (góra, dół) |
Cytuj:
|
demon z sd
demon z exorai mort demon z burstow wrl z explo na wrl z mortem bez manashielda sie boje chodzic;/ |
43 ms, solo GS, team demon.
|
Black Knight lub Hero
a w teamie:Demon |
solo:demon (znajomi mnie uhali)
|
Dragon Lord solo na 42 lvlu plx!
Dragon Lord w teamie na 26 lvlu plx! xD 2 Dragi naraz na 41 lvlu plx! xD |
Best Solo: Dragon Lord na 48 Lv i 50Mlv Druidem;]:)
Poszło z 7Sd i kilka manasów... |
Najlepsze moje solo bylo charem brata:p 45 Knight skille 74/71
|
BosS?
Ja Na 22 lvlu knightem wzielem Dragona :)
|
Solo?hmm bk lub gs chyba ze lepsze niz to sa 3dragi naraz iinfo moich skilli i all w profilu ^^
|
Na 24 banshee z exori vis ;]
Na 25 Gs'a z sd ;] Na 25 Behemot w teamie ;] |
No cóż jedno z moich większych osiagnięc to GS'y solo 30 lvlowym druidem :P (nie z sd ale z explo:P),a tak ogolnie paladynem bilem solo orc warlordy, ancient scaraby,GS'y no i o dragach nie wspomne:p W teamie udalo mi sie zaliczyc moim 30 lvlowym druidem hydry no i palem dragon lordy oczywiscie :D
A no i zapomnialem wspomniec o black knightach :p |
Solo to ja zabiłem 42 sorcerera moim starym 19-lvlowym Pallem. Teraz to najlepszego zabiłem elder beholder z Hmm
|
best solo
ja best solo wzielem na 14 lvl Dsa a teraz na 32 DL'a ale poszly 2 uhy ;)
|
przepraszam,nie DL'a Best Solo 2 Dragi na raz,Jeszce raz przepraszam
|
Drag na 26 lvl wand of cosmic + Hmmy zeszly 3 manasy loot plate legsy =) ( i do tej pory z draga nic ciekawszego nie zlootowalem:/ )
|
Rycerzem Dragon na 32 lvl z k axe i dragon shield (później lanca ale to 38+)
Magiem to 2 gsy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |