Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Gorrath 15-10-2009 23:07

Hated by many,
Loved by few,
Recognized by all.

nic dodac, nic ujac :D

Yours Waszka

PussyWizak 15-10-2009 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemon (Post 2667217)
Przynajmniej coś robi na tej wojnie, w przeciwieństwie do niektórych.

Masz na myśli siebie? Bo z tego co mi wiadomo, w tej wojnie zrobiłeś tyle co... NIC!

eldar 16-10-2009 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2667404)
Co za roznica?Przynajmniej nie siedzi przed kompem cale dnie,a w jego wypowiedziach widac poziom

Zawyzony 100x ale jednak

Nuriel 16-10-2009 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2667408)
Hated by many,
Loved by few,
Recognized by all.

nic dodac, nic ujac :D

Yours Waszka

Ale żeś rozpętał wojnę na forum :D

Waszka nie musi fragować, żeby być 'kimś'. Poza tym nie każdy chce być 'kimś' w tej głupiej grze :D pozdr

PussyWizak 16-10-2009 11:36

ok, łapcie camy z dzisiaj:
http://www.***********.com/458631600.html <- Limehit, Marjola
http://www.***********.com/141507530.html - <- Stofieballofie

PS.
16:07 Panoramixiis [126]: zal
16:07 Panoramixiis [126]: mi was;/

GZ dla niego rly! Stał obok Aglerera, a nie przytrzymał mu locka _/.

Gorrath 16-10-2009 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2667492)
Ale żeś rozpętał wojnę na forum :D

Waszka nie musi fragować, żeby być 'kimś'. Poza tym nie każdy chce być 'kimś' w tej głupiej grze :D pozdr

Heh sa mlodzi, nie zrozumieja tego Nurielku :) poza tym wypisalem tylko ludzi ktorzy zgineli a oni sie mnie uczepili jak rzep psiego ogona. Raduje sie jedynie z faktu ze jestem tak rozpoznawalny o czym nie moglem przypuszczac ^^

Yours Waszka aka Glorfindel

Artemon 16-10-2009 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2667436)
Masz na myśli siebie? Bo z tego co mi wiadomo, w tej wojnie zrobiłeś tyle co... NIC!

Zabłysnąłeś, nie ma co.

PussyWizak 16-10-2009 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemon (Post 2667648)
Zabłysnąłeś, nie ma co.

Eee... co ty pierdzielisz? I o co ci chodzi? Albo mam racje, albo nie. Jeśli nie to udowodnij, że się mylę. Bo ja ci mogę udowodnić, że poza mądrzeniem się na forum jesteś w tej wojnie niezauważalny.

@down
no popatrzyłem, i co? I jak możesz wypowiadać się w takim tonie, skoro nie wiesz nawet z kim masz do czynienia?

eldar 16-10-2009 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2667756)
Eee... co ty pierdzielisz? I o co ci chodzi? Albo mam racje, albo nie. Jeśli nie to udowodnij, że się mylę. Bo ja ci mogę udowodnić, że poza mądrzeniem się na forum jesteś w tej wojnie niezauważalny.

Popatrz na siebie zanim zaczniesz oceniac innych...

Variacjus 16-10-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2666985)
Taaa, jeszcze tylko Ciebie tutaj brakuje Wariacie ;D

Chyba jednak nie będę tu pisać i się ośmieszać jak Mariel Morgos bo to żałosne wiec to był mój drugi i ostatni post ELOELO :cup:

Yours,
Variacjus

Mariel 16-10-2009 21:43

kto tu sie osmiesza niepotrzebnym spamem i prowokacja ? ;]

twistoff 16-10-2009 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariel (Post 2667814)
kto tu sie osmiesza niepotrzebnym spamem i prowokacja ? ;]

Ty sie osmieszasz swoja głupotą ale to wiemy nie od dzis.Przez to dretwe pisanie na tibii.pl wyrobiles sobie opinie takiego tepego przydupasa,wiec chyba by było lepiej jak bys sie w ogole nie wypowiadał.Ale teraz juz za pozno haha

Mariel 16-10-2009 22:49

akurat w ciebie i cala reszte twoich kozackich kumpli mam ciezko wyjebane:)

twistoff 16-10-2009 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariel (Post 2667869)
akurat w ciebie i cala reszte twoich kozackich kumpli mam ciezko wyjebane:)

ta to rob z siebie błazna jak to robiles do tej pory, bo przeciez masz wyjebane w to ze ludzie cie maja za debila

Mariel 16-10-2009 23:13

tylko ty ze swoimi kozackimi kolegami tak uwazacie. a ja na nich i na ciebie moglbym sie wysrac conajwyzej

PussyWizak 16-10-2009 23:43

Niestety muszę przyznać, że też miałem tą wątpliwą przyjemność spotkania na swojej drodze tego całego Mariela czy jak mu tam. I muszę przyznać, że to bardzo przykry gość. Wpada do depo, wyzywa wszystkich na około, od razu widać, że to ktoś od Haosa - ta sama krew. Zresztą wystarczy spojrzeć na jego posty na forum, lub chociażby na ten dopisek w profilu, gdzie wpisuję się nazwę gildii i już widać z kim ma się doczynienia.

Mariel 17-10-2009 00:34

no patrz jaki ze mnie niedobry chlopak :( ale zauwaz ze to var cos tam sprowokowal cala dyskujse wiec kto tu 1 zaczyna obrazac ;]

Zutersky 17-10-2009 01:19

tyle pierdolenia a kazdy z nas lizal dupe na poczatku kariery na azurze, tyle ze teraz mariel moze grac dalej a wy kurwa musicie robic na nowo chary zeby tu grac ;]

Artemon 17-10-2009 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2667756)

@down
no popatrzyłem, i co? I jak możesz wypowiadać się w takim tonie, skoro nie wiesz nawet z kim masz do czynienia?

Bądź łaskaw pochwalić się swoim nickiem, to zobaczymy, czy Ty jesteś zauważalny.

twistoff 17-10-2009 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariel (Post 2667887)
tylko ty ze swoimi kozackimi kolegami tak uwazacie. a ja na nich i na ciebie moglbym sie wysrac conajwyzej

Ci co tak sadza to jest conajmniej polowa azury ale spoko- bo to ty jestes posmiewiskiem i kazdy ciebie ma za mega nooba, nawet nikt na ciebie nie chce noobami akcji robic bo mowia ze szkoda uj,i ja osobiscie na ciebie nawet bym nie mial ochoty nasrac na ciebie ale spoko, mysl sobie ze jestes kims waznym, bo tylko z takimi leszczami jakimi sa nephilims mozesz zostac "kims".Dobrze wiesz ze na prv msg urb by ci nigdy nawet nie odpisal bo jestes lamusem ;] z reszta wiekszosc "liderow" nephilims typu sherion w zyciu by nie dostala inva do wanted gdyby urb nie byl na wakacjach i morson nie dal im wbity.Swoja droga urb sie w*****l jak zobaczyl haosa,sheriona etc w wanted bo nigdy nie chcial im dawac inva bo mimo ze maja nie najgorsze pvp to sa cipkami taka prawda

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35.