![]() |
Sporo filmików nie działa mistrzu. Załóż konto na www.chomikuj.pl panel banalny jak na takie pliki serwer świetny. Przekonaj się o tym sam ;))
żadnych kolejek, niczego w tym stylu. Wszystko ładnie i przejrzyście. Jestem twoim wielkim fanem :p Czekam na więcej filmików. tu przykład: Cytuj:
|
@Up. Te filmy działają, ale na stronie: http://hunted.pl/travel/
P.S. Teraz może by tak Barbarian Camp? |
ladnie w tym Frozen~ :) mozna fish finka lootnac czasem albo b robe :D
|
a mi zaden film nie dziala;(;(
|
mi tyrsung i okolnir nie działają ... ;/
ale kręć więcej ;) |
mi też tyrsung i okolnir nie działa...
|
To samo co up :s ale na ogół fajne te nowe filmiki more plx 8o
|
A mi wszystko działa na "hunted".
|
Nie, te 2 filmy jakoś " za mało" ważą i nie działają. Wrzuć je Cichy jeszce raz jak możesz.
|
@tyrsung i okolnir
Faktycznie, zostały źle wgrane na serwer. Wkrótce powinny zostać naprawione. |
Świetne filmiki!!!
|
Cichy poprostu masz u mnie poważanie :d
Jak wam nie działają wejdzcie na hunted, tam all można pobrac :) |
Nom cos z okolnir jest nie tak ale tyrsung mi dziala :d.
Szkoda ze padl Royal:p. |
Cichy mam wszystkie twoje filmiki bardzo fajne ale chyba sobie wakacje robisz ale moglbys nagrac ichy costam te wyspe z tymi malymi futrzakami :] bo ona dosc prosta do nagrania :]
|
Z tym się zgadzam w zupełności, tyle że ta miejscówka jest narazie wiecznie wolna i mam nadzieję że taka dość długo zostanie :P
|
niestey nie moge ściągnąć 2-óch nowych filmów :(
|
ja też nie mogę:
http://i60.photobucket.com/albums/h2...pl/Snap231.jpg |
Czy coś się zmieniło na Fibuli, że powstał nowy filmik?
|
POdejrzewam że cichy zapragnął jakieś akcji że zakręcił jeszcze raz tę meijscówkę :P Na inukayi nie ma jednak żadnych miejsc z użyciem picka, albo cichy nie pokazał ;) Bardzo prosiłbym o barbariany oraz formagor glacier, poziomy z ice spiderami.
|
@Duch Niespokojny
Na Fibuli zmieniło się, od nagrania ostatniego filmu. @Edwardo Linki już działają. Chwilowa awaria serwera. @Saviour Czasami umyślnie nie nagrywam jakiś bardziej ukrytych miejscówek, o których jeszcze dużo osób nie wie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |