Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Dziub'ek 06-08-2006 15:41

Ok wiec mam nadzieje tylko ze nie jestescie goloslowni

Cors Ent 06-08-2006 16:26

Kazdy kto ruszal swe z NR bedzie zabijany
nie zalerzy mi ile 40lvl bedzie czy nie bedzie w wojnie

a ci co swinie podrzucali Vision beda placic

Sezoku 06-08-2006 16:43

Cors mi niechodzi oto kto jest wolny z NR a kto niejest bo to niemoj interes...poprosilem Zagla zeby sie przepisal do mojej gildii bo jak wczesniej napisal Zeus dostali czas na odejscie z wanted i NR ja odszedlem bo mnie koledzy poprosili...Zagiel mowiac ze zawiodl sie namnie powinien ujac fakt iz praktycznie wszyscy odeszli z NR, wiec mowiac ze Sezoku sie odwraca plecami do kolegow jest blednym stwierdzeniem poniewaz ci ktorzy sa moimi kolegami odeszli wraz zemna-.-

Sathan Bell 06-08-2006 16:43

:d

Szczeze mowiac tyle o No Remorese a osobicie gó** mnie obchdzi ta guildia ;] nie ma najmneijszego znaczenia w dzialaniach taktycznych.

Talib 06-08-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
@No Remorese / Wanted

Mieliście czas na opuszczenie guildii bez płacenia, nie wiem jak reszta DoFu, ale jak dla mnie, to możecie mieć jeszcze 24h na opuszczenie Wanted / Wanted Academy / No remorse bez płacenia... Wasze decyzja. Róbcie co chcecie, ale potem nam nie płaczcie, że robimy PA i PK bo będziemy mieli w tym powód i to duży, jaki? Staliście nam na drodze ;)

Pozdro all.

Heheh , to moj kolega sie zdziwi jak wroci z 2-tygodniowego wypoczynku z wakacji... Wyjechal na wakacje jeszcze przed zabiciem Draza i jest w NR. Znajac go ,odszedlby jakby zaczelo sie robic goraca...

Twoj Nocny Koszmar 06-08-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell
Szczeze mowiac tyle o No Remorese a osobicie gó** mnie obchdzi ta guildia ;] nie ma najmneijszego znaczenia w dzialaniach taktycznych.

a NR cos wogule robi w wojnie ?;s

Talib 06-08-2006 16:51

Wlasnie , nic nie robi !! A Yavi bedzie mial tylko pretekst do zhuntowania osob w NR, gdyz podobno "staneli mu na drodze" a tak naprawde gowno robia. Jak sie zaczela wojna wszyscy prawie odeszli. Hah...

Cors Ent 06-08-2006 16:58

Nie jak sie zaczeła wojna to złe stwierdzenie
jak wanted zaczeło te wojne przegrywac

a jak wanted wygrywało to no remourse byli pierwszorzednymi konfidentami i noobami do gnebienia szwedasow

kazdy kto wtedy był w NR i robil cos przeciw swe ( a mam w pliku kilkanascie nickow zapisane ) bedzie odpowiadal za to indywidualnie bez wzgledu na to w jakiej gildi sie znajdzie

Sathan Bell 06-08-2006 17:02

@up
Bende wdzieczny za podanie kilku z tych co szczelaja z ucha...:evul:

Talib 06-08-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent

kazdy kto wtedy był w NR i robil cos przeciw swe ( a mam w pliku kilkanascie nickow zapisane ) bedzie odpowiadal za to indywidualnie bez wzgledu na to w jakiej gildi sie znajdzie

Co ty kochasz tych szwedow czy jak? Myslisz ,ze to takie anioleczki? Nigdy nic nie robili ? Moze pamietasz jak rok temu byla wojna ze swe. Kiedy wygrywali ,nie dalo sie expic ani nic. Szedles po miescie a tu 5 noobow z protekcja Exminda wyskakuje i bija all... Zrobilbys im cos ,a masz przesrane. Widze ,ze jesli Cors powraca i swe beda miec dobrze znowu nastaną te czasy.

Cors Ent 06-08-2006 17:25

Ojej tak mi przykro
jestem ciekaw dlaczego mnie nigdy 5 noobow z protekcja od exminda nie zaczepiło a innych zawsze zaczepiali
takie gadanie glupie i wymyslanie historyjek na poczekaniu "bo swe to zly"

poza tym jak bys nie zwrócił uwagi Exmind jest tam gdzie miejsce takich - w Wanted

tak bronie swe, a swe bronia mnie
dlatego tak sromotnie draz sie przejechal myslac ze Azura Finest dojdzie do Wanted i mu pomoze

Talib 06-08-2006 17:43

@up

Hah , moze dlatego Cie nie ruszyli bo wtedy walczyles za swe. I wcale nie mowie ,ze "swe to zly" ,bo znam wielu ,ktorzy są spoko. Co do Exminda, to on raczej sprzedal postac, ty powinienes to wiedziec...

Nosso Mc'Furry 06-08-2006 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Talib
Wlasnie , nic nie robi !! A Yavi bedzie mial tylko pretekst do zhuntowania osob w NR, gdyz podobno "staneli mu na drodze" a tak naprawde gowno robia. Jak sie zaczela wojna wszyscy prawie odeszli. Hah...

Ale robiło, a resztą kto im każe siedziec w tej gildii? O.o Siedzą, będą padali.

Czas leci... :)

@Down

Jak wrócą, czemu nie? 8D

Talib 06-08-2006 18:05

Ta.. Jedna z NR ma retira chyba juz od miesiaca. Nawet sie nie loguje , a druga jest na 2-tygodniowym wypoczynku. Ich tez bedziecie huncic??

Wąski 06-08-2006 18:30

Taifun Devilry 2 ownerów !!!

Zdjecie taifuna z rl

VVVVV pałer gamers

http://i72.photobucket.com/albums/i192/forumandos/7.jpg

chyba wbil lvl tak morde zaciesza:D

zeus1985 06-08-2006 18:31

Name: Yavimava

Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx
and by Dragoholikus

Ups... Potknąłem się i upadłem...

Eldyn 06-08-2006 18:41

@Wąski
Co ty gadasz te 2 typy sa z sulechowa, a taifun jest z bialego stoku jakby ktorys z nich byl taifunem to raczej takiego usmiechu zaden z nich by nie mial.

GZ fraga wreszcie ubiliscie jakis lvl godny szacunku gz!

Mebius 06-08-2006 18:55

Wąski haha
dawno sie tak nie usmialem :p

Talib 06-08-2006 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Ale robiło, a resztą kto im każe siedziec w tej gildii? O.o Siedzą, będą padali.

Czas leci... :)

@Down

Jak wrócą, czemu nie? 8D

Ta , pokazujesz jak fajnie bedzie wygladac Azura jakbyscie rzadzili server >.<

Cors Ent 06-08-2006 18:59

" Upadac czasem to normalna jest rzecz
Upadac nisko by sie wyrzej wzniesc "
:)

draz ale po klawie napiradalal jak mi w grze napisal ze wreszcie fraga zlapali
kurde ale sliczny dzien dla wanted

2x 130+ rycków zdjeli! sa boscy!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47.