![]() |
jak by knighci z et chcieli explo to priva na forum do mnie xD
|
Do NG też dochodzą ludzie... Na przykład : Milivojac zasilił dziś szeregi Narodu Gejów.
|
Jak znam zycie to ng pewnie da inva teraz jakims 'kolegom'.
I znowu bedzie przewaga liczebna ng. Np. Milivojac |
Ja nie wiem jak wy ich zabijacie na takich lagach nie da sie wogóle poruszać
juz mannow nie poexpi |
Cytuj:
Afff szkoda... Chociaż pamiętam jak mi kiedyś mówił, że gdyby ET wygrało to on już sobie nie pogra, ma zatargi z Mentorem bodajże :/ BTW. jak NG zacznie dostwać po dupie do zrobi rekrutacje przydupasów i znów będą mieli przewage -.- |
Po ilości dedów hayaleta widać jakie Mannow ma wymagania co do doświadczenia nowych czałonków Ng.
|
Jan 13 2007, 20:12:35 CET Killed at Level 106 by Evo'Hawk
and by Benek Plaxx Lord Ickus own3d Na chuj ng bierze takich noobow? |
Cytuj:
Po to by ET mialo kogo zabijac xD |
ET rośnie w siłę, wpier***** im chłopcy, podexpie 60+ przez ferie, i jesli sie zgodzicie zasile wasze szeregi ;)
|
gryka nie nazywaj ickusa noobem bo ci przypierdole ;o
gl hf //2 dni left |
NG popadalo dzisiaj nieco :D
Hayalet -sfragowany przez 22 level LOL Wartex Night Master Imam Lord Ickus Bozanoglu O kims zapomnialem? ;] |
Pepsi masz reca?
|
No to ryba i spółka zaszaleli :) oby tak dalej :]
et musi byc bezwzgledne xD i ponizyc Naked Gays'ów ;d niczym rodzinka Hewitt'ów :> |
No panowie naprawde świetnie. Czyżby plan wujka Kiroya sie wypełnia? ;> :cup:
|
Nie ma Cama :S
|
Jaki wynik jest we fragach ? :>
|
@Edit.
Nvm |
Gratuluje.
Btw. Ile jest we fragach? |
16:8 tygrysy xd
|
witam :D az wlasnie se pije piwka za nasze zwyciestwo :D ( oczywiscie alkoholu nie lubie ) no ok ale to nie koniec supportu :) pozyjemy zobaczmy jeszcze nie raz bedzie open batle :) jakbyscie slyszeli jak NG plakalo na vencie i bali sie wyjsc z pz po battle :D HAHA poezja :D no nic do jutra lece bo mi gas leci z kufla :D
Wuja Kiroy:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |