![]() |
Zormir Hail Bot!
Po Ciebie Tez Wpadne kiedys |
Cytuj:
|
to sie przychodz powodzenia zycze ;)
BISTO to jest wporzadku koles zawsze na miejscu cos powie i dobrze mysli. RESPECT ZIOM a co do botterow to wiekszosc menery ma takze patrz na innych :P |
Btw Bisto bo co mi zrobisz?Mamie powiesz i wyplaczesz sie na kolanach?
|
Cytuj:
|
@up
na Jednym;),a pozatym to wyjasnilem do czego ja uzywalem |
xD
Dziś mass kick był i troche ludzi na tym ucierpiało... :/
Wojo tez ale all straty odrobil na hydrach, a i waste nie było xD http://img107.imageshack.us/img107/8458/bohyxdsu2.jpg A po hydrach troche zysku to idziemy pozwiedzać tomby za tp... padło na Tar Tomb :p A że dodik akurat tam expił i rozpoznany co i gdzie... to... idziemy na pierwsze behe, moje, wojo i dodika 8o http://img511.imageshack.us/img511/2509/beheiu4.jpg Niezle było 8o Jutro znowu hydry, a później ? moze pierwszy lich ? :p Zapomniałem xD 20:34 You lose 350 hitpoints due to an attack by a behemoth. A jakie gnujstwo szybkie ^.- :D |
Cytuj:
|
Stary czy ja na tego OFa musze isc?Gdybys byl na tyle madry aby to dostrzec wiedzialbys o tym;)
|
buhehe ;d;d; magiczne slowo hi ;d lol ;d;d;d
|
@up
Posty tego typu sa zbedne na forum. |
up@ posty upminające innych użyszkodników też ;) błędne koło, piszesz zbędny post o tym że ktoś psize zbędne posty, LOL xD
Jakiś loot z behe, hemol? :P down@ co do "piszesz" to poprawiłem a co do tego drugiego to "kup se musk" :) |
Nie placz Jack.Bo niechcem sie klucic xD
|
jesli chodzi o zbedne posty to ich cala klutnia jest zbedna :p
sporeszta Bisto mi tez obiecal ze bede mial problemy z graniem straszne:( a to wszystko ze ma kolege n00b'a pozdro dla niego jesli to czyta ;) A tak wogole to Gz Behe~ ;P i Boszkow z Hydry xD:D Dyst Up :baby: http://i34.photobucket.com/albums/d1...nek/79dist.jpg |
Cytuj:
|
@up
Zaaal Bisto mogles wyjsc z twarza chociaz a nie zachowac sie jak zwykly gowniarz bo tylko to potrafisz^^Sadzisz Tak samo jak Ude ze cyferka kolo name To wszystko w tej grze |
22:20 You see The Horned Fox.
22:22 You see a nose ring. It weighs 5.00 oz. It was the favourite trinket of the famous Horned Fox. xD Iam Rock !!! |
Cytuj:
Wlasnie pokazales swoj wielki poziom tylko tyle chcialem powiedziec ;/ nie bede zasmiecal forum beznadziejnymi postami . Po 1 to twoj kolega zabil mi slima jak nieznasz faktow to sie nie odzywaj ;/ zal.br tyle mozna o tobie powiedziec podlizuje sie tak ? nie mial bym co robic to jest gra a nie bo wiesz mowisz o tm jakby od tego zalezala twoja przyszlosc czy chu. j wie co ;/ szkoda mi takich dzieci ;( |
Cytuj:
jak kuba bogu tak bog kubie wiec raczej to byla twoja wina :] i nie mieszaj w to ude bo sam na*******asz w tibie 24/7 przynajmniej na*******ales na tej lagunie jak bamber juz nic nie mowie bo szkoda slow:baby: |
lol ?
Po 1 Vizawo no gz :p Polowałeś tam od dluższego czasu no i musiałeś kiedyś trafić :)
Po 2 z Behe nic tylko 3 uwaliliśmy bo rzucały się jak głupie i na exete za bardzo nie reagowaly, ważne że jest satysfakcja. Jutro na Licha :p Po 3 Ty za gz Boh Po 4 Po co napisałem posta... Bisto za przeproszeniem o co ci kur** chodzi, że mi gzuja bohow lub hunta na behe ? Sam na gc gzowales jak pojeba**... Nie będą cię dobrze wspominać po ostatnich postach... Nie potrzebnie się wpierdolił** z tą gadką Ps. Ude to hardcorowy gracz, ale spoko ziom xD @Post ten i up niepotrzebne - do usunięcia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |