Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Lenrock 07-05-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1416085)
Saphir Thor? :confused:

szkoda że saphir to chłopak

Ushka 07-05-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cometeor (Post 1416489)
Klasnijcie W Dlonie !!

Najwiekszy Zjeb Na Selenie Powraca

Podniescie Rece W Powietrze Joooooo !!!

Pojara Ziom =// Nie Wiem O Co Mi Chodzi =/

LoL :\ ja już z maronem gramy od pewnego czasu :\
Wiec czemu powaraca? :/

sir Tifejo 07-05-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1416548)

Genialnie to zabrzmialo :d szkoda Ci tego?;)

Xyriela 07-05-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1416333)
hehehe, ty juz nawet nie wiesz kogo atakujesz a kogo nie... nie zaatakowalas mnie na greenshore, mowilas tylko, ze mnie nienawidzisz i ze wszystkich nienawidzisz.

Poki co jesli 100 osob nazeka, ze jestes PK/PA to chyba cos w tym jest. Czy to moze taka zmowa, wszyscy sie umowili, ze beda tak na Ciebie mowic, zebys nawet Ty sama w to uwierzyla? I tak jak napisalem, nic do Ciebie i Kotiego nie mam (z nim mam nawet stosunki bardziej im plus), wyciagam tylko wnioski z tego co piszecie ^_^

Oni naRZekaja na o wiele wiecej rzeczy niz tylko biednego noobka Xyriele :(
ONI SIE ZMOWILI!!! NA PEWNO!!!!1111!!!!oneoneone!!11
Ja dzis walilam pa hero. Hero pai, daj i znow paj i daj :D

I lvl wskoczyl =D

Pozdrowienia dla wszystkich Polakow na Selenie! Fajnie jest pisac posty po polsku, juz mi sie znudzilo pisanie na tibia.com forum..

Hugs and good emotions from

Xyriela

advance:

foteka.pl/1c57fc2c1b9fa1dd71fb1669e0ae2ee9

przpalowe eq, ale mialam tam obstawe.. :P normalnie expie w p secie xP

Xy~

Ushka 07-05-2007 18:54

@Up;
Ma kto¶ spluwe? Następna 20 latka co jest "cool" :\
IdĽ ¶piewaj i jedz pomarańcze bo póki co iq zaniżasz :\
Twoje posty s± takie ¶mieszne że "cha cha cha" boki zrywać ale z żalu.

@Down;

PQP!! NO BLOXIOXIOXIOXIOX :\

sir Tifejo 07-05-2007 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1416970)
@Up;

ALE CAROLINKA I TAK TO ROBI SPECJALNIE!!

zalfik 07-05-2007 19:37

@Xyriela

Eh..... tak czy siak intrygujesz mnie... i to sam nie wiem czy w pozytywnym czy tez negatywnym tego slowa znaczeniu. Jesli jest tak jak mowi Tif~ to takie zarty do mnie nie trafiaja, a przynajmniej nie tu i teraz.

Heh... tak sobie mysle, ze zachowujesz sie indentycznie jak Iomer - byleby ogol nie dowiedzial sie jaka/ki jestem naprawde. Szczerze powiedziawszy to takie osoby, ktore okreslaja sie kim sa i umieja bronic swojego zdania zasluguja na szacunek.
Wez przyklad z Tif'a, Marczia, Schnapiego czy Burniastego ^_^

BTW: Widzieliscie priceliste Macy? On chyba sam nie wierzy w to co napisal :P
A jesli wierzy, to ja musze poznac jego dealera ;)

KotiConqueror 07-05-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1416240)
Czytam tak i czytam post za postem i wiecie jaki jest prosty wniosek?
Zniszczycie ten server do cna. Tacy ludzie jak Koti i przede wszystkim Xyriela zostana na servie i beda robic PA na...... sobie nawzajem, bo nikogo wiecej nie bedzie. Sry, nie cierpie do Was osobistych urazow, ale czytanie tego co piszecie, pokazujac dume jaka sie napawacie niszczac i gnebiac ludzi na Selenie, przyprawia mnie o odruch wymiotny.

A ja naprawde w Was (tj. "haj lwl") wierzylem, myslalem, ze zrobicie cos z nasz Selenka; ostatnio nawet podczas nauki zaczalem skilowac z mysla o powrocie w trakcie (lub po) wakacji. Pytanie tylko po co?

Pozostaje miec jeszcze jakies zludne nadzieje, ze gildia, ktora wygra ta smieszna wojne (tak definitywnie), zrobi porzadek, poki co granie tutaj jest conajmniej bez sensu :P

Amen ;)

Bez urazy ale to jest gra i w nia gram zeby czerpac przyjemnosc. Mam gdzies ze ludzie nie beda grac albo odejda. Dlaczego ma mnie interesowac los innych przypadkowych ludzi grajacych w gre internetowa? <lol> Aha chcialem jeszcze sprostowac nie dlatego mowilem ze moge sobie robic co chce bo mam 160 level i sie mnie wszyscy boja ( w co watpie hehe) tutaj chodzi raczej o to ze mam mnostwo znajomych, ktorzy nie mieliby powodu aby mi cos robic. Jakos nigdy z takim chociazby cometeorem czy xaarem sie nie poklocilem o nic. A zabijam tylko noobow i zabijal bede. Jak to powiedzial jeden z najlepszych moich kolegow z tibii ' Survival of the fittest'

KotiConqueror 07-05-2007 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1417108)
@Xyriela

BTW: Widzieliscie priceliste Macy? On chyba sam nie wierzy w to co napisal :P
A jesli wierzy, to ja musze poznac jego dealera ;)

A wlasnie pricelist to dobry pomysl tylko ze ma male szanse powodzenia bo hlvlom sie nie chce tego kontrolowac. Chodzi o to ze trzeba robic 'PA' na tych co sprzedaja za tanio. Przeczytajcie post saphira na tibia com zgadzam sie z nim.
Ale to raczej nie przejdzie bo musieliby naprawde wszyscy pilnowac cen. Chociaz ja to popieram w 100%.

Kusy_Kazakov 07-05-2007 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror (Post 1415662)
To co ten kolo wkleil to wydaje mi sie ze te 3 ostatnie linijki to fake tzn nie powiedzialem tego

Haha a może dać cał± rozmowę co? ;) Najpierw to mówisz a potem że to fake...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1416548)

Wybacz, ale pomy¶lałem o naszej kochanej Xyrieli, bo może wg niej Saphir to MSka ;]

Xyriela 07-05-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1416970)
@Up;

@Down;

PQP!! NO BLOXIOXIOXIOXIOX :\

Jestes jakis sfrustrowany.. :/ Napisz cos od siebie. Jakis taki 'are we being emo?' Acha i ja nie zartuje! Jestem smiertelnie powazna.

D:

I de klep acsmo ki. Albo 7 lvle..

KOTI TY SIE NIE MADRZ, JESTES UWIEZIONY NA ZAWSZE I NIE SPRZEDASZ ANI JEDNEGO DSMA ZA 80 000 golden pieces.

Kolegom cytuje piosenke kogos tam (slyszalam jak spiewala E. Gorniak) "Jej portret"

Naprawde jaka jestes nie wie nikt,
bo tego nie wiesz nawet sama Ty.

BTW Xyriela jest cool. Re'Cutie is teh pro. Coz wiecej moge dodac.
Acha.

Akurat nie mozna posluchac? I trzy i dwa i jeden, GO!

Biała noc, a po niej
Pod powiekami piasek mam
I zmęczone usta
Nowy dzień pożegnać chc±
Lecz w tej mgle, ten kolor
Ten kształt nad t± wod±

Zabrania nam zmrużyć oczy
Zabrania pój¶ć do kraju snów
Czerwony kwiat, okr±gły kwiat
Każe ¶piewać, tańczyć nam

Ref.
Więc ¶piewam i tańczę
I jem pomarańcze

Pozdrawiam fanow super mmorpg'a TIBIA!!!!1111!!

Buziaki,

Xyriela

P.S. Zalaczony obrazek przedstawia moja smierc z rak evul mastah co sie zwie unicronem:

foteka.pl/f07c16f82c4406bcf27783f58bd168b4

behi 07-05-2007 21:45

empty girl plx :(

Xyriela 07-05-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez behi (Post 1417489)
empty girl plx :(

To zabrzmialo trzyznacznie :S :/ :( :o

4drian 07-05-2007 22:05

[quote=zalfik;1416240]Czytam tak i czytam post za postem i wiecie jaki jest prosty wniosek?
Zniszczycie ten server do cna. Tacy ludzie jak Koti i przede wszystkim Xyriela zostana na servie i beda robic PA na...... sobie nawzajem, bo nikogo wiecej nie bedzie. Sry, nie cierpie do Was osobistych urazow, ale czytanie tego co piszecie, pokazujac dume jaka sie napawacie niszczac i gnebiac ludzi na Selenie, przyprawia mnie o odruch wymiotny.

Hm, troche bez sensu jest to co napisałe¶. Wszyscy tak robi±, niektylko Xyriela i Koti.

Kotiego nieznam i niewypowiadam sie ale Xyriela jest bardzo miła i chwali sie jej to ze tępi noobów :]
Sam niejestem najlepsezym graczem ale staram być sie normalny.

Moze i jestem noobem ale to juz nie mój ból :p

A co do PA to juz tak bywa wyższe lvl robi± tak z miejszymi i zawsze tak bylo jest i bedzie nikt z was nigdy nierobil PA ani nie PKowal na nikim?
Spujzcie na siebie :]

Albo najlepiej siedzcie w depo.:cup:

PZDRO Elite de'Moon :]

Cometeor 07-05-2007 22:29

nikt sie ze mna nie kloci bo ja kazdego kocham i kazdy mnie kocha =*:*

zalfik 07-05-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1417556)
A co do PA to juz tak bywa wyższe lvl robi± tak z miejszymi i zawsze tak bylo jest i bedzie nikt z was nigdy nierobil PA ani nie PKowal na nikim?
Spujzcie na siebie :]

Pomimo iz moj najwyzszy lvl to 50 to nigdy nie pozwolilem sobie na PA w jakiejkolwiek formie. Wchodze na expowisko, siedz osoba majaca 20-30 lvl mniej, grzecznie pytam kiedy skonczy etc.
No moze mam maly grzech w postaci PK party noobcharem, ale to uwazam za normalny element gry;
Akcje w stylu "bede robil co chcial mam na wszystkich wylany bo jestem haj lvl" sa be. Zreszta gram w ta gre juz pare lat i dopiero na Selenie spotkalem sie z tak wielkim PA (bo PK to jest rzeczywiscie wszedzie :P)

Iomer Thunderblade 07-05-2007 22:37

Tak, wszyscy kochaja Cometa \0/ !!

@Zalfiq

Ja jestem jaki jestem, mozesz mnie kochac albo nienawidzic ale ja bede taki jaki jestem, zjeb for life. _/

/\
|
|
|
To jest evol veri powaznie co napisalem

Xyriela 07-05-2007 22:53

Wydarzenia z Seleny:

Xyriela stracila rsa. Od tego momentu bede grzeczna, zeby znow nie nabic evul czachy :)

Nareszcie moge ubrac soft bootsy!!11!!! :D
No.. Jak mi ktos zasponsoruje aola (bo ostatni mi SPADL :o ).

Skoro przy temacie bootsow, to zamieszczam moj screen z POI questa. Nie jest zbytnio dopracowany, bo bylam wykonczona po blisko 10h max skupienia i biegania wsrod evil potworow :S

foteka.pl/0685e16c1b676ca35281596e55498829

Pozdrawiam wszystkich kickajacych Selenian :/

Xyriela

4drian 07-05-2007 22:55

Ja jeszcze nigdy nieplacilem choc juz kilka razy prawie padlem przez to 8o w koncu od tego jest PRO :]

Przetrwaja najsilniejsi B)

Na to sam wyjdzie jak nie zaplacisz i padniesz i spadnie Ci wiecej ;p
A takto PA daje ci wybór :D:evul:

Marczio 07-05-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1417764)
Wydarzenia z Seleny:

Xyriela stracila rsa. Od tego momentu bede grzeczna, zeby znow nie nabic evul czachy :)

Nareszcie moge ubrac soft bootsy!!11!!! :D
No.. Jak mi ktos zasponsoruje aola (bo ostatni mi SPADL :o ).

Skoro przy temacie bootsow, to zamieszczam moj screen z POI questa. Nie jest zbytnio dopracowany, bo bylam wykonczona po blisko 10h max skupienia i biegania wsrod evil potworow :S

foteka.pl/0685e16c1b676ca35281596e55498829

Pozdrawiam wszystkich kickajacych Selenian :/

Xyriela

Jak to dobrze byc egocentrykiem, wydarzenia koncza sie na mnie.
Napisalem to z takim glupawym przekasem bo jak juz ktos wspomnial twoje zarty sa hmm specyficzne i ciezko sie z nich smiac

Tu uklon w strone mojego kochanego misia IOMMERQQA ktory czasem potrafi mnie czyms rozmieszyc
busha cztery (4) you kotqqq

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09.