![]() |
powiedz na osiedlu plomien 81
jasne ze sie trzyma |
Istna cos dla Ciebie watch?v=7Wqht5VTSeE yt ;>
(Istna- Gkm) |
jutro zostanie aktywowane przenoszenie postaci o.0 wiec anima gl teraz w biciu sie pomiedzy soba:D chyba ze sobie stworzycie male non pvp na Arcani haha
|
dpft zaorają ;p
|
polowa dpft jest w anima -.-. Ja mysle ze anima sie rozpadnie i beda sie bic miedzy soba, + jakies osoby z innych serv dojda
|
watpie zeby ktokolwiek przyszedl na Arcanie;p
|
tez mi sie wydaje ze zaduzo ludzi to tu nie przyjdzie grac pozatym na 100% wiecej odejdzie i niedlugo bedzie
"come play very empty serwer arcania":( |
#up
masz racje:D |
wszystko przez fajniusiego kolbe
|
niewazne czyja wina tak ogolnie to wszyscy sa potrochu winni tego ze ludzie uciekaja jedni mniej inni wiecej miejmy nadzieje ze jakos to bedzie
najbardziej szkoda mi felixa i "lepszej arcanii" ;( |
Co tam na Arcanii respi sie jeszcze cokolwiek?:)
|
|
ale stypa sie wjebala na to forum nikt nie ma nic do powiedzenia nawet kanciata glowa milczy
ktos umarl panowie??? |
sperme ktoś wyliże płoną odwrócone krzyże. ... mój własny czarny kał
|
polowa ludzi piszaca przedtem na tym forum poszla na inny serv i ma lepsze rzeczy do roboty, a druga polowa to byli ludzie odpisujacy na ich posty ;D
--- Ugarid dodał 5 minut i 14 sekund później --- ps* dariz & diamond valordia ahahahaha ,,we are neutral guild, please, please dont hunt us bliz" |
kilka osób poodchodziło na inne światy ;(
BTW. Da ktoś linka do arcania thread, bo nie umiem znaleźć. |
Cytuj:
|
ta pewnie vt nie macie, recrut 45 sorc/druid i 60 najt/pal?
|
Jestesmy gildi ze szwedami + jeszce od nas 10 osob jak wbija pare lvli dalej sie napinasz a gowno wiesz bo ty to jestes zajebisty i tyle walczysz ze masakra 23 wojny na arcani 15 na hibernie i 19 na thorii....
|
to naprawde fascynujace dariz a u nas na arcanii tez jest zajebiscie !!!?
|
Dariz ma wsparcie ludzi nie jadajacych w fastfoodach z duzym M.
|
Frima- misja nie pasuje do gob rl foto, do gobu bardziej pasuje mezo- po robocie/dj hazel- wez pigule
|
oja HEHEHEHE
|
heheheheeeheheh
|
co jeszcze powiecie ciekawego :D
|
ludzie z grudziadza to kurwy
|
ta, a z legnicy jednostrzalowcy (http://www.photoblog.pl/kochasie/)
|
Cytuj:
odnośnie fotki powiem tylko tyle - ŻAL jebać skejtów z szerokimi galotami i brudasów na deskach klozetowych |
Cytuj:
|
Hate Skate
|
SPRZEDAM 129 MSA NA ARCANII Z FULL SUMMONEREM!!! BADZ ZAMIENIE!!! ALLEGRO 28POZYTYWOW 0 NEGATYWOW RL DANE DAJE ITD
jak z gobu moge dac rk przed twoim kupnem do faytera jak z echo / od echo moge rk dac do Drane Lois/Marokis przed twoim zakupem on potwierdzi za mnie+za rkeya! postac jest ogolnie lubiana nigdy nie wyzywalem z niej ludzi, skulla mialem wlaczonego z 3 razy jak sie z kolegami bawilem hehe, jest maly payment poniewaz moj kolega, ktory mial passy dolaczyl do wojny i niestety nie dalo sie juz tego odwrocic. pisac na pirv / gg 3458037. konto na allegro 28 pozytywow 0 negatywow, dane osobowe daje itd itd cena do uzgodnienia akceptuje gp (cena za gp bedzie troche zawyzona niz za rl) |
Felix prawde Ci powie.
|
Felix... aby tylko 3 razy wlaczales pk? :D
|
Św. Pamieci forum arcanii[*]
zapalcie znicz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
R.i.p[*] ;(
|
a było tak fajne serv już miał po 550 ludzi plus w niedziele i dalej będzie po 200 ja pierdole co za głupi huj robi takich dzieci
|
Cytuj:
|
A no robili wszystko zeby wywolac te wojne to ja maja.. Bedzie ciekawie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |