![]() |
Sezon kończy się wraz z wejściem patcha z Riven, Sezon 2 zaczyna się wraz z wejściem Dominionu, który wejdzie w następnym patchu po Riven razem z nowym championem. Przynajmniej tak pisała RiotRara.
|
Cytuj:
|
Ja wygrałem Eve vs Morgana na topie
|
Cytuj:
PS: 1410 rating odrobiłem Anivia/Karthusem ownage! let's go for 1500 now! |
Wczoraj AP Eve wycarrowała całą grę przeciwnikom. Kupiła Mejai, debile na bocie dali jej 10 stacków, pozostałe 10 zarobiła na gankach. Do tego Lich Bane i gg.
|
Lichbane ssie paue. : P
Deathfire dla ap ściąga na raz 50% hp przy odpowiedniej ilości. :) karma pod ap z tym tankom siekałem z skillami 80-90% hp około, papierki szły na combo z tym. :D |
Janek wróć tu za rok, jak będziesz miał jakiekolwiek pojęcie o tej grze.
|
Cytuj:
Zakładając, że mając te 180 + 140 + 100 + 80 + 70 ) *1.3 ap + basic atack 100 uderzysz teoretycznie za 841. Ale nie zadajesz true dmg, więc musisz się tym przebić przez obronę, która powiedzmy tą średnią teamu wynosi 80, to uderzysz za 467. Nie przydatne kompletnie na tanki uzbrojone w 160 arm jak nie więcej, ponieważ raczej na ap carry nie będziesz miał last whispera czy innej redukcji na obronę. Jedynie na papiery, ale aby uderzyć tym papiera musisz podejść aby uderzyć z auto narażając się na gank w tf. Może tristanie ap taki lich bane by się przydał, bo ta ma większy zasięg od cait na 18, ale dla ap carry bijących "bliżej" to nie jest zbyt opłacalne. Deathfire potrafi przestraszyć offtanków albo w ogóle sprawić by z jego 3-4k zostało 1.5k-2k, najgorszy cooldown, bo aż 1 min NO ale przedmiot umożliwiający zabicie tanka będzie imho od groma przydatny. Może gdyby lich miał te 100 ap to chętnie bym go kupował na ap w 3 kolejności jako core, ale tak.. ;p |
Ale ty nie masz zielonego pojęcia o lich bane i o tej grze. To co piszesz to same bzdury lol.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ty nie masz nawet pojęcia, na jakie postacie składa się Lich Bane.
|
Cytuj:
taki Licz bane jak ty to mówisz jest bardzo opłacalny. Weźmy taka Lux której lich jest dopełnieniem Comba a w dobrym wypadu 2x... np. Klata -> atak + pasywka -> bomba -> Laser + pasywka -> licz bane. Po drugie szczerze nie mogę ogarnąć o co ci chodzi. Napisz to prościej i jeszcze jedno. Ogarnij grę a potem gadaj. |
blagam, niech mi jakis informatyk pomoze
to moj komp: intel 4 2.8Ghz radeon hd 4650 1gb ram przestalem grac w lola od poczatku roku szkolnego. Po prostu nie wyrabiam, gdy na lini, w jakiejs 5 minucie mam powiedzmy od 7-20fps. W tfach to po prostu uzywam skilli na oslep, bo trudno o jakakolwiek celnosc przy 3-5fpsach. W procesach wlaczonego mam tylko lola, reszta to windows must-be. Probowalem jakichs game boosterow, czyszczenia pamieci itp. Da sie cos z tym zrobic? Wystarczyloby mi to stale, powiedzmy, 19fpsow. Wtedy gra sie nawet plynnie i jest spoko. Czy bardzo pomoglby tutaj format (choc tak szczerze, staram sie tego za wszelka cene uniknac - naprawde mialbym baaaaaardzo duzo przenoszenia plikow, bawienia sie ze sterownikami itp...)? Druga sprawa. Oczywistym jest, ze gdybym mogl, to kupilbym dwurdzeniowy procesor, gdyz no te slabsze nie sa drogie. Problem w tym, ze moja plyta nie obsluguje tych nowszych socketow czy jak to sie nazywa, tylko jednordzeniowki. Dobra, przeciez moge jakos uzbierac te grosze na nowa plyte... ALE NIE! Nie moge, bo mam karte graficzna z wejsciem AGP, co jednoznacznie wiazaloby sie z kupnem nowej karty. Niestety, na to wszystko nie mam kasy. co robic, go :wasabi: a, jeszcze, zapomnialem dodac. Lol oczywiscie smiga na najnizszych detalach z mozliwych. Wlasnie, istnieja jakies high-fps tekstury zamienne, czy cos? Nic nie moge znalezc. |
Był jakiś tam LoL dla słabszych PCtów.
|
ace client? dupa. Sciagnalem i fpsy takie same (chociaz mozliwe, ze nie potrafie tego jakos skonfigurowac).
|
Jeżeli masz aktualne sterowniki do karty graficznej, zaktualizowany bios itp itd, wszystko aktualne, to po prostu nic nie poradzisz. Procesor lub karta nie wyrabia. Klient LoLa nie należy do tych najlepiej zoptymalizowanych : p
Mi się czasami przycina w TF na czterordzeniowym procku, 4gb pamięci i gtx 460, co jest po prostu śmieszne przy grze z rzutem izometrycznym i brakiem jakichkolwiek zaawansowanych efektów. |
Cytuj:
Ja na moim 3 letnim komputerze cały czas wyciągam 50-40 fpsów i nigdy nie spada poniżej (no chyba, że Avira zacznie coś ściągać i się aktualizować). Za to na znacznie lepszym komputerze w pokoju obok, gra śmiga na 30 fpsach :D Spróbuj zrobić reinstal, zagraj w oknie. |
Ace client ma jeszcze dodatkowe opcje.Np. zmienianie recomended items
|
Jest jakiś program do zmieniania rekomendowanych itemów, na lol.pl jest na 100%, ale nie wiem, czy jeszcze działa. Nie trzeba całego ace'a ściągać.
|
Janek, ja ci wytłumaczę dlaczego LB na AP Eve jest dobre. Po użyciu E zostaje jej jedynie używanie autoataku i wstrzykiwaniu LB dzięki Q, które działa niezależnie od ataku. Dla AP Eve jest to bardzo silny kop zarówno dla burstu z Ravage, jak i sustainu z Q.
|
http://na.leagueoflegends.com/board/...d.php?t=145862
Reco items changer. Po prostu download i zmieniamy:P |
Zawsze się zastanawiałem, po co to komu. Build i tak się zmienia w zależności od sytuacji, więc ustawianie sobie jakiegoś rekomendowanego jest trochę głupie. Ja tam bym nawciskał poty na hp i jakieś itemy od early do mid, żeby nie musieć przeglądać sklepu.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
http://kwejk.pl/obrazek/469437/%5Bk%5Dennen,m.d..html
AUHAUHUAUAHUAUAUHHAUAUHUHAUHAUHAUAHUAUHHUAHUAHU EDIT: http://eune.leagueoflegends.com/news/season-one-ends-tomorrow FUCK OFF BRAKŁO MI 80 PKT DO ZŁOTA ://// kurVVVVVVVVa |
To super, że już jest ten reset. Jednak będzie soft, nie hard ;p
Ale ten skin Jarvana, który dostaniemy, jest trochę słaby. Wolałbym, żeby to był dla jakiejś innej postaci niż Jarvan, np. Lee Sina. |
|
Dawać release notes nie pierdolić
|
Gdzie Jest Urwa Spotlight
|
|
Lol? Jak to ujemne AP?
|
Mój drugi mecz karmą 9/3/11, pierwszy 3/2/9 i chyba 200 cs w 20 min, oba winy :P. Całkiem fajnie się tym gra, jak masz tanka typu jarvan lub malphite który wbija się w sam środek, to nawet niezły aoe dmg można zadać. Ogólnie grając pod ~30% CDR fajnie można spamować spellami w TF (nie to co taka lux ._.)
|
Cytuj:
|
Gdzie jest kufa pacz priviu:/
|
Panowie i ty Ruszek. Czy gramy jakiegoś 5v5 meczyk... dobrze było coś wcześniej ustalić.
|
Jak wam się podoba nowy czampion? Mnie nie specjalnie ; <
Skopiowanie mechaniki od mnicha z diablo 3 wydawało się być ciekawym pomysłem zaraz po vayne i demon hunterze z D3, ale tym razem nie specjalnie im wyszło odwzorowanie tego.\ Btw rozpoczęcie sezonu 2giego ftw \o/. W ranked przy pickowaniu miałem black screena w zakładce z championami, mimo że nic nie mialem wpisanego w search, nie pokazywało mi żadnego championa i random picka dało, a koleś z przeciwnej druzyny od razu sprzatnal lee sina. Epic fail. |
Cytuj:
|
Sezon czas zacząć \o/
http://img405.imageshack.us/img405/9...wannabepro.jpg Brand OP, nocturne no flash \o/ |
Nie wziął CV na lux, wybrał najgorszy możliwy pick na supporta/AP i ma pretensje :D
|
Cytuj:
+1 Lux jest dobra jak się gra z betonami, albo jest się hotszotem :/ Ale i tak widać że mu team zfeedował :p |
Eee, dostał random picka, nie doczytałem.
Mogliby już dać Riven do kupienia, z chęcią bym nią pograł. Na razie chyba zobaczę, jak się prezentuje skin do Jarvana. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |