![]() |
Cytuj:
po drugie byl na ts po trzecie przynajmniej ma jaja zeby walczyc :> po czwarte co ty mozesz wiedziec :P |
po piąte nie wiem o co wam chodzi ,ale chyba to jest temat o galanie :) FAJNY SERWER NIE:>??
Porozmawiajmy o LEgendzie galany Kondzie i jego pieskach .Ogólnie pochwalmy sie jak jest nam tu super :D |
Cytuj:
pozdro |
Cytuj:
@Aylitha czemu Cie w gildi nie ma ? ;( I nie mow Legendzie kondy, bo jest to raczej nie mozliwe do momentu az nie bedzie konda delete :cup: |
boltina
W angielskim pisz przez I nie I am
A poprzedni owner zrobil 21 ;] ( kilku ich bylo) Magic lvl'e dotycza charow z Galany- jestesmy usprawiedliwieni.' WOw catrishia ale jestes wielki wiesz ze uzywali ts zamiast ventrilo WOW Kuczer racja Konda zasluguje na miano legendy galany, z HWL zasluguje na to jedynie Keekz, a Nuskei kupiony. |
Up@
Wez już tu nie pisz prosze Cie bardzo. Jestes strasznie głupkowaty hahah pamietam jak mi dupcie lizałes ravertonem czy jak to tam gówienko ma. Catri sie nie chwalił tylko powiedział nie widze nic w tym złego. Oo Konda legendą pod jakim względem? Bo sie uhac nie umie? Super legenda :D Każdy wie że konda nie umiał grac fair i nie grał wiec nie jest i nie będzie legendą :P Wiec gon sie :D |
Cytuj:
|
Widac ze klucic to wy sie umnicie :D
( Mysalem ze na tym forum zawsze jest pokoj) |
Cytuj:
Czy ja tak powiedziałem ?? koniec posta |
taaaaa, zwracasz uwage na inna osobe ze nie umie grac fair a tymczasem jestes w gildii, ktorej do tego najdalej chyba ze wszystkich na galanie. chyba, ze w tej gildii nie jestes wtedy przyznam sie do bledu.
|
Nie jedni sie tu nie oprzyznawaja i nie wiem kto oni sa moglio by sie przyznac :
Poznanski Rycerz? Kurczer89? |
Cytuj:
Cytuj:
Zainstalujcie sobie plugin poprawiający błędy w firefoxie P L A X! Tego się czytać nie da ;/. Dla mnie, jedyną legendą Galany jest Jejihev (or sth about that). |
Jejihev(?) a bo ja wiem, co do Kondy jestem nastawiony dosyc neutralnie, zregoly bil w team'ach, a jak go grupą na Hydra Hunt złapali to kiedy mu sie mana skończyła zdążył sie uhnąc 2 razy ;s
|
Sorki za bład spieszyłem sie i nie zauważyłem.Przyznałeś sie do tego że sobie uławiasz sprawe ,wiec nie powinienes poprawiac innych :D A co do pytania kto ja hmmmmmm ja nie mam chara na galanie i nigdy nie gralem w tibie
|
:D :D :D :D :D :D :D :D kuczer, wiesz.... u rox wogole reszta sux
i tak cie kocham;* rotfl;] |
Cytuj:
tylko zeby jeden z was nie "zaszedl" wiecie w tym wieku to problem sie ustatkoawc ;) wbilem sobie 120 zeby ladniej wygladalo ;) |
A jak tam nasz rodowity piesek Dajmos? Bo chyba sluch o nim zaginal ostatnio ;p i chyba go wydupcilo hwl bo juz go nie ma w gildii ;p
KILLIM GO KILLIM |
..
Niestety musze sie zgodzic z sliverem. HWL okradlo ludzi np. Catrishia skroil Demon Arm Lady slodziutkiej to taki przyklad. Legenda- chociazby, ze wiekszosc wojen z jego winy, wiekszosc wygrywal ...
Podaj mi swoj nick. Bo jesli jestes w HWL, i Polakiem to Ci dupy nie lizalem. Skopo = on wie, Rumcio = sexi plywak, Sir dudi- osoba, ktora dzownila na moj kom, a drugi owner go zjechal i huntowal, Anevarix = hah juz nie wiem kto tam gra, ale dawny owner byl spoko;] btw. Z ayl jakos tak rzadko gadalem raz bylem z nim i anevarem na tombie. Wiec tym osobom nie musialem sie podlizwywac, wiek SHUT THE FUCK UP ;]. Ty jestes plackiem, bo nawet swojego nicka nie podasz ^^ Wymieniacie Jejiheva, bo jzu nie gra, a Konda gra i na bank zasluzyl na miano Legendy. Zaq wypominajac komus bledow sam ich nie popelniaj Sth like that - nie about ^^ Raziel moglbys wyjasnic czy napisales ze umiem sie przyznac do bledu czy nie? ^^ |
Cytuj:
Tharrin? |
Cytuj:
|
heh
Tharrin= pawlon
Ja=raverton Ciekawki mnie, kto to kuczer ^^ Wydawalo mi sie ze kazdy wie kim jestem ^^ I czy ja jestem taki zarozumialy i wyplacam sie z wojny? Echh ;] My z Tharrinem tak naprawde w glebi gdzies tam sie zgadzam |
Nie kazdy wie kto ty jestes tharrin ja tu siedze dopiero od 2tyg+.
Niekotre osoby sa mi obce chco po nikach to wiekszosc znam :D Most Boring Player of the Year: 1st: Zazek 2nd: Kardear & Konda 3rd: Draco Apekop & Fenix Wings W galana awards na tibia.com Nic dziwnego ze zazek jest nudny skoro mnie olewa chcoaiz jest moim pro -.- |
Cytuj:
|
...
Kuczer jedno slowo, nigdy ci nie lizalem placku ^^ haha. Raz z toba bylem na tombie nic wiecej. Co wiecej chyba Ci grozilem ^^,a ty jako typowy frajer, ktory wtedy nie byl w HWL sie bales ;]
|
Moim zdaniem konda zasluguje na miano legendy chodzby dlatego, ze ma najwiekszy level w historii tego serwera i narazie nie zanosi sie nawet zeby ktos byl w stanie mu zagrozic.
|
..
Up
Dokladnie. Z jego powodow wybuchlo wiekszosc wojen, i wszystkie do tej pory wygral, ale niestety stary sklad przeciwko niemu teraz walczy ^^,a zanim sie zgraja to... ;] |
Mogli by sie wszyscy pogodzic i zrobic znow patriotsow
|
Cytuj:
|
...
Mogli by zrobic patsow? Znowu to pa, chociaz mi to nei przeszkadzalo bo bylem na koncu w patriots ^^
|
@UP
Sorka, w tym juz nie było NIC z patriotow, tych ktorych sie bal caly serv, nienawidzilem ich ale czulem respekt i tak naprawde brakuje mi tych czasow <3 |
nie rozumiem czemu sie tak wszyscy bali patsow, w sumie ja hcyba najbardziej lubilem czasy BM, co prawda duzo pa, ale jeden silny zdecydowany leader - jejihev, zalatwiles sprawe z nim, mogles byc 100% pewien ze nikt nie powie inaczej i sie nie wylamie. nie tak jak teraz ze nuskei mowi jedno z 3/4 gildii robi co innego, jejiheva sie bala nawet jego wlasna gildia,a ci co sie nei bali szanowali jego decyzje, musze przyznac ze za to go podziwialem.
|
...
Pawlon patriotsi ruszali osoby "kozaczace" ty prowadziles zakonny tryb zycia. Nikomu w droge nie wchodziles itp. Mnie kiedys night Temix i Kenezu zaczeli bic bo mialem skula 50 i 60 lvl biegli za mna jak mialem 85 ;] !!
|
Cytuj:
pamietam jak raz prawie sie bilem z antonem, gral marokhem i servanto'de(raa po namelocku) jak bili mojego best firenda na guardach, prawie padl bo mu sie uh konczyly, ehh zginalbym za niego bez slowa. zreszta niewiele brakowalo a bylaby walka 2 vs 2 do smierci jednej ze stron :p gdzie te czasy... teraz juz nie ma takich ludzi grajacych w tibie, za ktorych bym sie zrookowal :/ no przynajmniej ja takich nei znam. PS: i nie pisz ze sie przechwalam, po prostu znam thais bardzo dobrze, zawsze tam mieszkalem i watpie zebym to zmienil. |
tharrin Tobie to się Gm należy.. i nagroda Nobla za pamięć ;p oczywiście ja tez to pamiętam ;P od razu będę po tobie chyba :P8o
|
Cytuj:
Co do wydarzeń: Zytene wbił 7 mlvl ;d Lord-Frazzy opuszcza Galane po więcej informacji odnosze do tego linku ;d http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1484542 No i Zazek wbił 149, w tym momencie ma taki lvl jak Oen, a napewno niedługo będzie jeszcze większy i stanie się największym knightem na Galanie :< |
Cytuj:
taaa jakby lutore nei poszedl retireda potem neisprzedal postaci to mysle ze on by byl tym najwyzszym teraz, potrafil skubany pg zrobic :P no ale jest jak jest. a dawne czasy nie wroca, i to chyba nie dokonca bylo tak ze bylo lepiej, po prostu nie bylismy jeszcze znudzeni, to byly bardziej nooberskie czasy, i tibia dostarczala nam wiecej emocji, bardziej sie w nia angazowalismy i tyle :) |
Cytuj:
Miss you :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
a pozatym to jak ta wojna na galanie? robia cos wogole czy przestoj calkowity? bo dawno tam nie zagladalem :P |
wiem ze to straszny offtop
Cytuj:
catrishia traktuje taifuna jak jakiegos lorda mimo ze jest na innym swiecie i nic mu nie moze zrobic. ba. nabral sie nawet ze nobek ktory za taifuna sie na forum.tibia.pl podszywa jest prwadziwy xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |