![]() |
Cytuj:
tobie to nawet NETIA nie pomoże. zepsuty sie urodziłeś, o tak. czarna owca polskiego homosexualizmu |
Dobra.
Jak niemasz humoru to idz sie zmasturbuj albo pierdolnij piescia w sciane.Dobra koniec tematu nie zasmiecajmy forum :P
|
Cytuj:
bo gdy opowiesz dowcip: "Idzie facet schodami, a tam winda! Jaki z tego morał? LODÓWKĄ SIĘ NIE OGOLISZ!", wątpie ze ktoś bedzie się śmiał. Tak prawda |
Ee
EEE widze male nie porozumienie.To nie bylo do CIebie... Tylko do Kiełka...Do Ciebie nic niemam
|
ogolnie mówię
/Bartek |
Cytuj:
|
Dobra skończ.
Żałosne.ja się w twoje sprawy nie mieszam.Ty sie nie mieszaj w moje. To do Gruharda |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja słyszałem że Esther colero padł od BONGO <3
Dobrze nam idze chłopak się złożył w 22 sekundy |
Ja natomiast slyszalem ze ten bogno team to straszni rasisci!
Caly czas cos o "rzydach"* :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie no czasem lubisz pojezdzic takim zerom jak on . NO TO MU POJECHALES JA NIE WIEM ALE FEAV PO TYM CHYBA ZAMKNIE SIE W SOBIE. Stary ale mu pojechales ja pie*dole gdyby ktos mnie tak zjechal to niewiem z wiezowca bym skoczyl, ale Ty jestes mastah pro evul player. I do tego taki madry nie no powaznie jestes moim guru. ja pierdziele ale Ty jestes idiota, zal.pl |
Cytuj:
"kulaj zyda !!!" |
Cytuj:
Czy jestem pro? Nie, ale zawsze od takich jak ty bede uważał sie wyżej, więc nie ośmieszaj sie ironizując w ten sposób. "ZAL.PL"? -twoje powiedzonka są na poziomie 'jestem maciek i lubie rozwalać głową cegły' @bongo team: Zabijcie w koncu kogos 100+, czekam na dalsze sukcesy i filmy:) @IridiaCarlinPk: Ty co uważasz się za takiego mistrza peka... Tak ty i ci twoi bracia silni są tylko w kupie, na 1sqm... Zjeżdżacie szwedów, a prawda jest taka, że walicie konia jak zobaczycie ich na ekranie ; |
Cytuj:
Over&Out |
Cytuj:
no jestesmy silni w kupie i co z tego ? Ty nie jestes silny ani w kupie ani solo... a co do veremusa to on potrafi robic biala czaszke a czasem nawet z czerwona biega... |
Cytuj:
Pimols <3 |
Cytuj:
Aha i ja tez <3 Pimol maj brader from ader mader sins trii jears rajt? B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |