![]() |
Jozku niemam najmniejszej ochoty z toba rozmawiac ale chetnie bym Cie poznal:baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Pozdrowienia od Palucha, jak jesteś spostrzegawczy to będziesz znał mój nick. |
OMFG POKAZALES MI FAKJU!!!!!!!!!!!to nielegalne!!!!!!!!!!!!:baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
|
No narka:baby:
|
Może, to jest temat poświęcony wojnie, która jest w tej chwili na Nebuli, więc bądźcie tak mili i załóżcie sobie własny temat, i tam będziecie mogli sobie porozmawiać o kompleksach które was dręczą...
Wracając do tematu, dziś VU zaatakowało nas(VO) niespodziewanie czyt.(masslog). Zabijając jednego z naszych kolegów-Leendras- postanowili się skryć w jakże bezpieczne miejsce jakim jest Outlaw Camp, niestety, tym razem plan nie powiódł się, dokładniej mówiąc, VU po 30~ minutowej walce postanowiło zrobić tak zwanego x-loga, jednak jednemu z walczących po stronie wroga nie udało się zgubić PZ, i tak biedny dal x-loga mając PZ. Jego kolegom, którym się to udało, jego los był dla nich obojętny i tak biedny poległ. Reasumując, wynik dzisiejszej walki wynosi 1:1. Nie zapominajcie jednak o motcie śpiewanym przez wielkich wojowników VU "My chcemy się bić, Wy spier****ie". Krótko ale na temat. |
Cytuj:
|
@up
Lord Arcticus hit the ground... |
no juz podniecajcie sie ... no no no
|
CHECHEHCEHCE, Bycie odważnym i wbieganie jako pierwszy nie zawsze się opłaca ; [
|
Mass Log :]
|
Wydarzenia z swiata Nebula.
Sunze R.I.P |
Cytuj:
|
I co w tym ku***a jest zabawnego co...?
|
Wedlog mnie nic ://
|
No to mamy POI :]
|
1 Hellhound potrafi być silniejszy niż całe vu ;]
|
even a rat is better than vu ;[
|
Name: Sunze
Banished: until deletion because of hacking Wtf ?:confused: |
@Alvaro
Naucz się w reszcie korzystać z opcji edytuj, bo twoje double posty są..jakby to powiedzieć, zje*** e. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |