![]() |
Cytuj:
Omid the master sorcerer (jest druidem..) |
Mnie to na askarze Osikaj mnie
|
Ja z qmplem:
-Umyj mi siusuaka (female:) ) -Ale mam glupie imie -Kombinacja liter -Nie ma hu*a Wszystkie są chyba pokasowane (po 1 miechu bezlogowania sie kasuja 1lvl) może sprubujcie sietak nazwać:D Cudze: -Sprzedawca uzywanych kaleson -Doktor siusiak -Oddajcie mi moje gacie |
Dzisiaj na Neranie:
- Bo inne nicki byly zajete - Zhakuje Cie |
na Pytherze widziałem gościa który sie nazywa "Abdul wisi mu laha" czy jakoś tak :D
|
Najglupszy nick to: Minotaur <lol2?>
|
Zapinacz kur
Sorcer Boruc |
Char czyjś i mój
Ja widziałem na trade:
[CHAR]Maly Popapraniec[/CHAR]:D Na lucerze. Albo kiedyś jak mnie hakli to se zrobiłem: Ratownik Latoxa (deleted). |
no to pare nicow z Inferny
-Stringi -Siorbacz umyslow (kumpel) oto kolejny nick -You see Smiercionosny zabojca (Level 4). He has no vocation. |
Ja widzialem kolesia z nickiem: Lukasz ma psa. Ale juz go chyba nie ma.
I byl jescze : Diego ma kut*sa po sam pas ale dostal namelocka :) I chyba jeszcze Rolnik sam w dolinie <============= ale raczej juz go usuneli nie wiem nie sprawdzalem. Tylko to co pamietam :)) |
Ja niedawno na Honerze widziałem Babcio Hujojebco czy jakoś tak nie pamiętam ju...
|
Imiona
Ja znam ciekawe:
- Baba-jaga ( Danubia ) - Gumisiowa Morda :D ( Teraz zmienił jakimś cudem [bez bana] na Gumisiowy Rokslayer) - Mati masz deda ( Danubia ) - Lord Skorup ( Mój kumpel z klasy :D) - Zbanowany chłopak ( Możliwe że już usunięty ) - Przechowuje nawoz rokstayera ( to mój Depo Char na Rookgardzie, oczywiście ) Właściwie wszystko było na Danubi. |
moj kumpem nazywa sie
paroovka maste <------- gramy na xanera |
Cytuj:
|
|
****.
Od nie dawna na Hibernie gra gośc o nicku Cwe*l ( Bez Gwiazdki ) :D .
|
Krul potworuw fajny dzepek
:D;D;D dluuga polewa |
dzis spotkalem jeszcze jeden:) : skrzat dziurawe kalesony:D
|
Gienek of Warzywniak
Czesc chce mi sie jesc XD |
jebac gma (niepamietam ;p)
dwururowy dupochlast (ME 8o inferna) Lewekutasy (guardia) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06. |