![]() |
Thief 3: Deadly Shadows
A ty, up, nie napisałeś na czerwono, nie liczy się !!!! |
Thief 2
Jak trafilem to oddaje lól Ups to nie 2, tylko 3 xD |
Chuja,nie liczy się. Kołbaś sobie zaklepał.
|
Co Wy odwalacie, panowie?
kołbaś wyraźnie napisał, żebyśmy poczekali do rana |
Yoh Asakura zadaje. Jeśli ktoś chce przejąć wolną kolej, to niech wrzuci screena od razu.
|
No, ja zaklepuje kolejkę. Poczekajcie ze 2 dni, to sobie coś ściągne z internetu i zrobie screena.
|
jednak jest wieczorek i jak mowilem ss dam jutro rano bo nie dosc ze gra jeszcze mi sie instaluje(a to bestia) to jeszcze servery na ktore wsadzam ss strasznie wolna sie laduja. btw sven 2 dni bysmy nie czekali bo jest limit 24h =P
|
Cytuj:
Cytuj:
Poczekajcie momencik, zaraz coś wrzucę. Ok, macie: http://img171.imageshack.us/img171/6706/adsmt0.jpg Proszę o PEŁNY I DOKŁADNY tytuł, bez uproszczeń. |
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Oddaje kołbasiowi. Imho jako autor tematu mam takie prawo. ;) Poczekacie do rana, jajka wam nie odpadna. #Down Napisz konkretnie czy oddajesz, bo moga miec znowu jakies problemy. Pozdrawiam |
daj spokoj albo sam zadawaj albo nich zadaje ktokolwiek. Jezeli chca podpierac sie regulaminem to grajmy wg niego
|
Cytuj:
@down Też tak myślę |
Nie. ma 24 godziny od czasu zgadnięcia. I chuj. Wstawi screena po 22 godzinach to najwyżej postoi 2 godziny i może wstawiać kto inny. Zgadłto ma swoje 24 godziny,nie czaje ; l Ale dobra. Gramy dalej.
|
Cytuj:
@Edit: Btw: tak, to Stalker. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Okej, skoro tak chcecie. ;)
Ostatnia zagadke odgadlem ja, przekazalem kołbasiowi, ktory przekazal komukolwiek~. Wiec kto pierwszy ten lepszy. |
|
Biorę, za chwilę coś dam.
|
@2up
America's Army Oddaje. |
|
Unreal Tournament III
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |