![]() |
Siemka...
mam takie pytanie... warto zacz±ć grać na elysii..?? pozdro |
Poczytaj temat i sie domysl xD
dodam tak na marginesie ze gram od roku, ciezko opuscic ten serwer |
missclick skasujcie;/
|
server nalezy do szwedow to se odpowiedz na to pytnie jest duzo lepszych worldow aczkolwiek bez znajomych wszdzie ciezko ...
|
Cytuj:
ten serv jest jak narkotyk |
Cytuj:
aczkolwiek... bez znajomych wszedzie ciezko. |
ehh elysia to server który po aklimatyzacji ciężko opu¶cić :)
|
zgadzam sie ja juz prawie rok ...
|
CO TAM JAK TAM?! a szłyszeli¶cie plote ze Elaro ma facca ? :D
|
O JA ! ON MA FAKA i JEST MASTEREM !
|
22:20 xxxx: Cze, co sie dzieje? Za co Razak padl?
22:20 Gryby [214]: Za brak respektu dlamnie. 22:20 xxxx: Znaczy sie? 22:22 xxxx: Nie odpisal 22:26 xxxx: Jak ty bys mial troche respektu do innych to bys mi wyjasnil cala zaistniala sytuacje ale jak chcesz. 22:27 Gryby [214]: jak tumaczylem i wyjasnialem bylo zle. Teraz bede robil jak swe. 22:27 Gryby [214]: By mial dlamnie koles respect by niepadl. Przesadzil piszac cos. 22:27 Gryby[214]: To tak w skrucie. hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahaha hahhahahahahahahahahhahahah |
hahuaehheehahHAHAHEHEHhahahahaha
baxxx ty cioto mala hahaha kurwa no nie wierze bax mowi o czyms takim jak respekt zaaalll ZYCIE CI NIE MILE ?! |
Cytuj:
ja bym dodal jeszzc do tych ahahhaha kilka kolejnych linijek ;d Edit: no comment ^^ 22:53 Panoramix Shino [69]: gryby nice outfit 22:53 Gryby [214]: Marcus is better |
hm.. skrut.. [dsadasda]
|
Gryby wymjata on jest wybitnym znawcom jenzyka polskjeko upotobnia sie do durzej ilosci polskih graczy w Tibje kturzy terz znajom sie na jenzyku polskim !
Pozdrafiam ! |
@up
bo wiesz on to w skrucie pisal dla tego |
Oct 13 2008, 16:25:22 CEST Killed at Level 157 by Jape Darklight
and by Lako Edeomoo ullalala gdyby nie gryby to by pewnie nie padl. |
Już dawno na mojej twarzy nie zago¶cił taki u¶miech jak po zobaczeniu tego fraga :D
Siejniki chcecie mieć hunta za obrażanie Baxa? nie opłaca się wam teraz expijcie póki możecie. |
on tó żondzi nie ma co sapac .
. . |
muwiż??????
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |