![]() |
Chesterka to jest forum dla ludzi którzy wklejają swoje advensy a nie dla ludzi którzy nie mają nic do roboty i wymyślają coraz to nowsze denne rzeczy, czyż nie ? pozdr
|
"tylko nebula"
temat mowi sam za siebie. nebula jest ? no to mordeczka. |
Cytuj:
czepcie się swoich zeszytów i do szkoły;) proszę o nie prowokowanie kłótni i wyzwisk. A swoją drogą ten temat jest od wklejania SSÓW ze świata NEBULA. |
Dla ciebie powinien być osobny temat pt. Tylko głupoty Nebuli . na tym forum powinno sie dawac ss w miare "mądre" aa twoje takie sa ? same glupoty , widze że chcesz być forum slayere ? hehe lepiej zacznij expic ; ) i wrzuc pare ss z huntow wtedy bedzie gici
|
up -.- ; )
|
:P ale komus sie chcialo bawic:]
|
@ElCapitano
Skoro to jest temat o Nebuli, to moze dac kazdy SS zwiazany z tym serverem. Chuj ci do tego jakie daje ssy. Cytuj:
|
@ElCapitano
Nie miałeś się do czego przyjebać ?:) |
@ ElCapitano
mordeczka w kubelek plx. zalosny jestes i gowno mnie obchodzi jaki masz lvl i kim jestes. z mojej strony finito. [glupszym sie ustepuje] a zeby nie bylo spamerstwa : http://img404.imageshack.us/img404/7185/52lvlfu6.jpg |
"Mordeczka" to se mow do swoich kolegów a nie do mnie dziecko. Ja sie nie przyczepilem tylko od poczatku sa tu dawane ss z advensow ; ) mniejsza z tym i tak takich debili typu chesterkaa jest wiecej i jak nie ona to kto inny bedzie wklejal denne ss wiec .... szkoda slów ; )
|
Cytuj:
Cytuj:
|
aj aj kapitan
|
Niezle osiagniecia :D Gz screenow ! warto grac na tym servie? duzo tu polakow?
|
Polakow jest tu... masa.
95+ % ludzi grajacych i majacych poziom 100+ to wlasnie Polacy na nasze nieszczescie. |
@Mozqito_92
Jak lubisz ciągłe wojny, hunty za nic itd. to Nebula jest w sam raz dla ciebie, ale ja i tak odradzam... |
Cytuj:
Btw. TEn **** co sie dojebał do martynki niech wy*******a z tego forum i nie wraca. |
UP@
Prosze ciebie, zagraj ponownie dubbing w ,,,Szerokim Gardle"" dobrze tobie szło;*. Sam wy.pier.do.aaluj mauhusdasah. |
Swietne ssy !!! Polecam.
|
Cytuj:
Koronowany Rycku. http://img106.imageshack.us/my.php?i...peszhv5qu5.jpg |
hahahahahahah Chesterkaa ale masz pakera na forum :( ojej musze sie juz zacząć bać ? Lyns wieśniaku sam zamiataj z tego forum ^ ^ haha
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |