![]() |
Cytuj:
@down A po co więcej? ;) Daj nową to skomentujemy :D |
Dlaczego nikt nie juz nie komentuje mojej foteczki?:cup: :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
|
Mierda, może by tak jakaś demonstracja przeciw korupcji na IRCu?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Drunk Fajna skórka w sumie. |
Drunk ale żeś skwasił ^^ ale skórka fajna, to fakt ;p
|
Przez chwilę myślałem, że to Harry Potter.
|
Cytuj:
|
@Gladiatr, słyszałeś o czymś takim jak przerobienie materiału następnej klasy i pójście klasę dalej? Chyba nie...
|
Cytuj:
|
@Dr.Unknown - Ch_jowa skóra, średnia koleżanka, dziwny grymas
|
Cytuj:
I jakbyś mógł, używaj czasem znaczników cytowania, proszę. |
Dr.Unknown, w kaszkiecie wyglądałbyś elo.
|
Cytuj:
@down Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Każdemu sie może zdarzyć specjalnie dla ciebie poprawiłem mojego ostatniego posta. ;) Przepraszam za offtopa, ciekawość. |
@UP:
W podstawówce z 1 do 2, potem z 2 do 3 i tak aż do 6 klasy, bo nie było gdzie mnie przenosić. Ale nie ulegałem, bo po co? I w ogóle to jest często spotykane, że ktoś opuszcza jeden rok nauki i idzie od razu do następnej klasy. Ja np. w swojej klasie w podstawówce miałem taką dziewczynę, która z tego skorzystała i teraz w gimnazjum też mam koleżankę, która jest od nas rok młodsza ;] Nie lubię, jak ktoś mi zarzuca opowiadanie bajek, szczególnie na mój temat. Ogólnie nie lubię się przechwalać i nie lubię być tak odbierany. |
NervGal ma rację. Jest możliwość szybszego awansowania do następnej klasy, lecz muszą być spełniona jakieś warunki. Przede wszystkim trzeba wykraczać umiejętnościami ponad poziom. Znam parę przypadków z mojej szkoły.;)
|
Ja się z tym nigdy nie spotkałem :/. Chyba, że rodzice kogoś wcześniej do szkoły wysłali, ale to nie to samo co propozycja od szkoły.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16. |