![]() |
VIII liga, nie chec mi sie juz sprawdzac tego co po kropkach
http://img58.imageshack.us/img58/193/beztytuuma4.jpg http://img58.imageshack.us/img58/193...f9bc86c9d0.jpg |
Ja się zabrałem za drużyne i w końcu coś wygrałem... :)
|
Zna ktos jakis poradnik do ho?
Albo niech sam wytlumaczy jak moge przelozyc informacje o mojej druzynie do programu... |
A mi skasowali drużyne, leje na hattricka, nie chce mi się 3 drużyny zakładać xD
|
To chociaz mi pomoz, miales ho? to powiedz skad kod bezpieczenstwa wziac :<
|
Ja narazie wszystkie mecze przegrane, jeden wygrany :D
|
Cytuj:
Kod bezpieczeństwa uzyskujesz w menu hattricka , wejdź w mój hattrick -> ustawienia , potem kod bezpieczeństwa i go ustal. Jeśli już go masz, to włączasz HO i potem dajesz plik->ściągnij, wpisujesz swój login i ten kod,koniec :(. |
Thx :) Ostatnie pytanie, jak przedstawia sie skill zawodnika co to znaczy chocby:
7,42-7,59 |
|
Nie, Hattrick Organizer
|
No i Capality ma już czym grać :D
|
:*********
|
Nie chce być złośliwy, ale jeśli tamte konta ci usuneli, to to chyba też (jeśli jakieś dostałeś :PP), skoro ciągle to samo ip :P
|
no wiem wiem xD ale do odwaznych swiat nalezy xD
|
jutro gram z botem , problemów być nie powinno :)
|
Mecz z liderem, ma przewagę 10 pkt, dałem MOTS. Kupiłem też bramkarza za 450k.
|
Moim zdaniem Hattrick żądzi i tyle!
|
Ja tam niedawno zacząłem w to grać, jestem na 7 miejscu w X lidze (:P), zaraz będę miał meczyk z kolesiem na pierwszym miejscu w mojej lidze. Podobno wylosowało mi zajebisty skład na początek, kumpel mi tak poustawiał, że mam mozliwość wygrać. ;)
edit: Przejebałem, ziomek wygrał fartem, 0-1, chociąz ja mam lepszy skład, ustawienie też nie miałem złe, wychodzi na to, że nie potrzebnie miałem "gre środkiem". @Down Farciarz. Ja musiałem kupywać zadowalającego za 200 tyś... Ale za to jednego zajebistego gracza, za którego bym wziął niezła kase... ;) |
8-1 z botem , w ogóle wylosowałem z juniorów solidnego bramkarza :D
|
2-2 nawet nie wiem z kim bo ledwo zacząłem prowadzić drużynę, ogółem mam 0 chęci na granie w ht :/
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |