![]() |
Czy dam rade na cyclopolis?
37 ek 4 mlvl prawie 5 skile 67/66 eq : rh,dsm,blue legs,bohy,p ammy,noble axe,demonka 3 dni pacca więc proszę o odpowiedź :) |
Cytuj:
|
duże waste? a jak tak to gdzie expić bym szybko lvl wbił?
|
malpy na powierzchni, scaraby
|
Czy elite knightem ze skillami 70/69 dam rade na scapper arena? Jeśli dam to ile potrzebuje potionków i jakich?
|
A level to już nieistotny szczegół? ;)
|
Ma w profilu, 54 lvl.
|
Gs
Czy driud 31 lvl-ma jakiekolwiek szanse w starciu z GS?
Eq-b-legs,b-robe,crown helmet,v shield,BOH. Chciałbym ubić jednego dla sportu i pytam czy jest sens? Jaką taktykę zastosować w przypadku tego pojedynczego respa na POH-u? Pozdrawiam:baby: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli koniecznie chcesz ubić GS-a, to polecam Ci zlurować jednego pod świątynie na środku PoH i tam zabić go sposobem góra - dół (gdy jest oddalony od schodków to z nich schodzisz i bijesz go runami, gdy zbliża się do Ciebie - szybko wracasz po schodach na górę). Radzę zaopatrzyć się w runy SD, parę napojów leczących oraz regenerujących manę i Time Ring (przyda Ci się do lurowania tego potwora). Oczywiście cały czas miej aktywny czar Magic Shield a w wypadku, gdy otrzymasz obrażenia szybko regeneruj manę. :) |
Taa ... teraz SD można używać od 45 lvl ... on może bić co najwyżej z explosion lub jakiejś ognistej runki (gs'y są wrażliwe na ogień, nie wiem czy gfb dawało by na nie dobre efekty mimo że to nie runa do bicia 1 potworka ...)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Używał ktoś tych run na GS-y? |
Cytuj:
|
Cytuj:
1.jest tylko dla PACC 2.na Uniterze nikt tego nie sprzedaje :( I tu jest największy problem-poza tym GFB jest też tylko dla sorków,więc druid za przeproszeniem jest w d...ie... A co do Fireballi to z chęcią bym kupił-nawet z 5 BP :) |
Swoją drogą dziwne, że fireball jest na pacc a gfb nie ... i chyba kiedyś fireball był na facc ... a runy możesz kupić w sklepie, nie tylko u ludzi. Drożej, ale da się.
|
A czy 54 elite knightem ze skillami 70/69 opłaca mi się expić na cyclopolis? Czy nie będzie waste?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja jestem FACC:] |
Cytuj:
Ale po co ci te solo GSa? - bez sens. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:12. |