![]()  | 

Czy dam rade na cyclopolis? 
	37 ek 4 mlvl prawie 5 skile 67/66 eq : rh,dsm,blue legs,bohy,p ammy,noble axe,demonka 3 dni pacca więc proszę o odpowiedź :)  | 

Cytuj: 

| 

duże waste? a jak tak to  gdzie expić bym szybko lvl wbił? 
	 | 

malpy na powierzchni, scaraby 
	 | 

Czy elite knightem ze skillami 70/69 dam rade na scapper arena? Jeśli dam to ile potrzebuje potionków i jakich? 
	 | 

A level to już nieistotny szczegół? ;) 
	 | 

Ma w profilu, 54 lvl. 
	 | 

Gs 

Czy driud 31 lvl-ma jakiekolwiek szanse w starciu z GS? 
	Eq-b-legs,b-robe,crown helmet,v shield,BOH. Chciałbym ubić jednego dla sportu i pytam czy jest sens? Jaką taktykę zastosować w przypadku tego pojedynczego respa na POH-u? Pozdrawiam:baby:  | 

Cytuj: 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

Jeżeli koniecznie chcesz ubić GS-a, to polecam Ci zlurować jednego pod świątynie na środku PoH i tam zabić go sposobem góra - dół (gdy jest oddalony od schodków to z nich schodzisz i bijesz go runami, gdy zbliża się do Ciebie - szybko wracasz po schodach na górę). Radzę zaopatrzyć się w runy SD, parę napojów leczących oraz regenerujących manę i Time Ring (przyda Ci się do lurowania tego potwora). Oczywiście cały czas miej aktywny czar Magic Shield a w wypadku, gdy otrzymasz obrażenia szybko regeneruj manę. :)  | 

Taa ... teraz SD można używać od 45 lvl ... on może bić co najwyżej z explosion lub jakiejś ognistej runki (gs'y są wrażliwe na ogień, nie wiem czy gfb dawało by na nie dobre efekty mimo że to nie runa do bicia 1 potworka ...) 
	 | 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

Używał ktoś tych run na GS-y?  | 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

1.jest tylko dla PACC 2.na Uniterze nikt tego nie sprzedaje :( I tu jest największy problem-poza tym GFB jest też tylko dla sorków,więc druid za przeproszeniem jest w d...ie... A co do Fireballi to z chęcią bym kupił-nawet z 5 BP :)  | 

Swoją drogą dziwne, że fireball jest na pacc a gfb nie ... i chyba kiedyś fireball był na facc ...  a runy możesz kupić w sklepie, nie tylko u ludzi. Drożej, ale da się. 
	 | 

A czy 54 elite knightem ze skillami 70/69 opłaca mi się expić na cyclopolis? Czy nie będzie waste? 
	 | 

Cytuj: 

| 

Cytuj: 

Ja jestem FACC:]  | 

Cytuj: 

Ale po co ci te solo GSa? - bez sens.  | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |