Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Noname18 24-02-2007 17:30

Ile jeszcze razy bedziesz pi*rd*lil to samo?
Skonczylbys juz.

Vivalis Revan 24-02-2007 17:57

Do skutku.

Vacek 24-02-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vivalis Revan (Post 1286524)
Nizahe zebrał ekipę, wymyślił denne reasony by ubić Vildingena, Felgasora i Vansa z zaskoczenia, po czym zakłopotany tym iż Solle opowiedział się po stronie Vildingena ( I dosyć pokaźna ekipa ) postanowil rozpocząć żałosną propagandę "Anty-Pa" , a te szopki Z Hurricane to po prostu desperackie szukanie sprzymierzencow.

Nizahe wiedział, że Solle opowie się po stronie Vildingena, ze względu na to, że to RLe. I nie jest to desperackie szukanie sprzymierzeńców, gdyż to Hurri zaproponowali pomoc. Wiedzą, że nie będzie dało się grać na Morganie, jeżeli Västervik team przejmie świat.

Jaz 24-02-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vivalis Revan (Post 1286633)
Do skutku.

Jakiego kur*a skutku. Przypominasz mi Świadków Jechowych plączących się po domach, trujących dupe mimo, że <prawie> nikt ich nie chce słuchać.

(Jeśli ktoś się poczuł urażony, oprócz Vivalisa, to sorki ;) )

Gumball 24-02-2007 18:23

Moze Vivalis Revan to Felgasora ktory teraz oplakuje deda jedyny z 2 polakow w swe teamie

Noname18 24-02-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1286701)
Moze Vivalis Revan to Felgasora ktory teraz oplakuje deda jedyny z 2 polakow w swe teamie

HEHEHEHEHE tak! to napewno on! lol

Jaz 24-02-2007 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1286701)

Jak może być JEDYNYM z dwóch polaków ? :> Rozumiem, że literówka ;p

Gumball 24-02-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 1286721)
Jak może być JEDYNYM z dwóch polaków ? :> Rozumiem, że literówka ;p

Szanowny pan IMMORTAL Anandumim ale nie zakceptowal invita :/ i szanowny .... Felgasor to neich bedzie potorej

Vivalis Revan 24-02-2007 18:47

Tak to spewnością On !
Jaz czy musisz szukać argumentów w wulgaryzmach ?
Vivalis nigdy nie czuje sie urażony :>

Spai 24-02-2007 21:05

Vivalis Revan - jak dla mnie juz tak wylizałes dupe szwedom ze chcesz zeby oni rządzili , ponieważ uwazasz ze bedzisz mial od nich ochrone ;< Niestety musze cię ściągnąc na ziemie, jezeli KellMell (wahtever) wygra wojne na Morganie to ty mozesz pozegac sie ze swoim ms'em . PA Zawsze było ,jest i będzie , ale ostatnio Nizahe karze PA (np. Marudas). Najwidoczniej zalezy mu na tym , zeby na Morganie było wiecej graczy.

Jaz 24-02-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vivalis Revan (Post 1286746)
Tak to spewnością On !
Jaz czy musisz szukać argumentów w wulgaryzmach ?
Vivalis nigdy nie czuje sie urażony :>

A czy Ty musisz truć nam wszystkim dupe swoimi bezsensownymi postami powtarzając w kólko to samo ?

Vivalis Revan 24-02-2007 22:10

Może i tępi Pa , ale tylko poza obszarami właśnej gildii.
Dupy nigdy nikomu nie lizałem, nie liżę i lizać nie będzie coś na wzór płacenia .
Jaz czy musisz truć nam dupę powtarzając w kółko że ja pisze głupoty ?
Jaki sens mają Twoje posty ?

Fureyka 24-02-2007 22:48

Widze, ze Vivalis Revan probuje zastapic nam nirka.
Wyjdz albo chociaz rozwin swoje wypowiedzi zamiast powtarzac sie w kolo.
Uwazasz ze swe nie robi pa a Nizahe tak? Twierdzisz, ze Morgana pod wladza swe bedzie lepsza?
Moglbys to jakos rozwinąc i poprzec faktami z "zycia"?

boorex 24-02-2007 22:53

@2up
Wbij ze 80 lvl a poczujesz trixtara,vildingen,vans van helden powah. Nie poexpisz raczej nigdzie, a klucic z nimi sie nie radze. Btw. chyba cie ubilem jakims hacknietym 30 ed z morgany jak monka stawiales jakiemus ziomkowi :evul: w lb.
@Vacek
napewno nie mozna powiedziec ze vildingenowi sie to podobalo.

Co do xavrassa w corru...ktos tam na forum powiedzial ze ktos z corru go kupil, ale watpie w to. Napewno sie wyplacil, a jak to nizahe powiedzial kiedys, po wyplaceniu wszystko jest mozliwe , mozesz zostac nawet dobrym przyjacielem nizahego, tak jak kiedys Anandumim (mowie tu o starych czasach 1st owner anana) tez placil, ale potem jak mozna bylo zobaczyc byl naprawde dobrym kumplem nizahego.

Zreszta nie powinny sie tu wypowiadac osoby ktore graja tu od 2 miesiecy, i mowia co by bylo lepsze dla Morgany, a wiedze maja na poziomie forum.tibia.pl i forum tibia.com, a doswiadczenie i obycie to rotwormy i kumpel z osiedla.

Jaz 24-02-2007 23:26

@Tarhar

A dziwne, bo widziałem Xavrassa mówiącego po chyba hiszpańsku o;

Spai 25-02-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex (Post 1287361)
@2up
Wbij ze 80 lvl a poczujesz trixtara,vildingen,vans van helden powah. Nie poexpisz raczej nigdzie, a klucic z nimi sie nie radze. Btw. chyba cie ubilem jakims hacknietym 30 ed z morgany jak monka stawiales jakiemus ziomkowi :evul: w lb.
@Vacek
napewno nie mozna powiedziec ze vildingenowi sie to podobalo.

Co do xavrassa w corru...ktos tam na forum powiedzial ze ktos z corru go kupil, ale watpie w to. Napewno sie wyplacil, a jak to nizahe powiedzial kiedys, po wyplaceniu wszystko jest mozliwe , mozesz zostac nawet dobrym przyjacielem nizahego, tak jak kiedys Anandumim (mowie tu o starych czasach 1st owner anana) tez placil, ale potem jak mozna bylo zobaczyc byl naprawde dobrym kumplem nizahego.

Zreszta nie powinny sie tu wypowiadac osoby ktore graja tu od 2 miesiecy, i mowia co by bylo lepsze dla Morgany, a wiedze maja na poziomie forum.tibia.pl i forum tibia.com, a doswiadczenie i obycie to rotwormy i kumpel z osiedla.

Zły i nie dobry haker :(((( jak mozna tak nisko upaść zeby zabierac drugiej osobie postac i eq :evul: a to ze go ubiles to dobrze ;-)

boorex 25-02-2007 01:31

@up
Mnie okradli, to dlaczego ja mam tego nie robic. Od tamtej chwili szacunek w tibii mam tylko do niektorych osob, i nikomu nie ufam. To tylko gra i te pixelowe ludziki mnie nie obchodza (znaczy tak jak powiedzialem tylko niektorzy). Wiem ze mam evul myslenie.

LesteR 25-02-2007 01:47

Jak hakujesz to łapią się nooby, a po co ci nooby na servie, dobry noob to martwy noob!

Vacek 25-02-2007 02:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LesteR (Post 1287707)
Jak hakujesz to łapią się nooby, a po co ci nooby na servie, dobry noob to martwy noob!

W takim razie czego jeszcze żyjesz? :(

boorex 25-02-2007 11:32

Pwn3d xD...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09.