![]() |
Cytuj:
"Padłeś Powstań Powerade" Jeszcze nic straconego :) @Drago Zmień czapke pajacu ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Nie rozumiem za co Drazharm zabił Dalipiego. Po co mu to było? Szuka sobie wrogów we własnej gildii? Pozdrawiam Jacek |
Ale sie dzieje na Azurce. Fajnie. :P
|
:d
Gdy Dof, zaszalal to cors znow szaleje na forum , wczesniej wstyd bylo mu sie wypowiedziec:(Jakies to TYPOWE:}:]
|
Cytuj:
|
Bekas wymiatał !!! :PPP:PP:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dalipi był szpiegiem, pracował dla DoFu. Pozdrawiam .. |
oj Yavi zal mlvla :D
@up z kad ty weraxinku to mozesz wiedziec :> i czego sie kryjesz pod nickiem isecross :> |
LoL za LoLem za LoLem LoL
Z tego co wiem Dalipi jest poprostu przyjacielskim graczem i za to zosta ukarany :] jaki tam zniego szpieg bynajmniej nic nie pamietam takiego nie slyszalem zeby szpiclowal... "Nie wystarczy momencik, czy odrobina dobrych chęci Chcieć to móc, więc mogę, bo to mnie nęci Miejcie w pamięci, wszyscy razem wzięci oponenci Mogą dziś nosem kręcić i życie spędzić na niczym Do każdego kogo to dotyczy – zrób następny ruch zamiast wciąż się byczyć To wyczyn, na który chyba cię stać, Nie masz nic do stracenia, więc nie musisz się bać, Nic tylko trwać i stawiać .... kolejne kroki To łączy ludzi... jak walkie-talkie Jak góry, stoki, jak świat długi i szeroki Jest " Mądre słowa dla odwaznych ludzi ;] naszej racji POZDRO |
Nazwanie Dalipiego szpiegiem jest chybione. Zaplacil za to za przyjazni sie z Yava. Kto myli naiwnosc z zdrada, sugeruje rozpedzic sie i jebn*c sobie baranka o sciane.
|
Cytuj:
|
No coz dla mnie to jest w pewien sposob zrozumiale bo dla draza nie ma roznicy czy on sie przyjazni czy jest po prostu szpiegiem... skoro jest przyjacielem to mogl podawac jakies informacje
|
Z calym szacunkiem do przywodczych zdolnosci Draza, ale zrobienie z Dala kozla ofiarnego... wiadomo bylo, ze na wojnie z niego pozytku nie bylo i nie bedzie..to sie go "wykozystalo" w inny sposob... Ot, taktyka Stalina.
|
Pewnie cos w tym jest frag to frag szczegolnie ze teraz dalipi jest w dof
|
Cytuj:
Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx and by Dragoholikus Ty sie zastanów kto wygląda jak pajac bo ja nie płaciłem 300k za outfit clowna |
Cytuj:
wiec po co miałem mielic ozorem skoro nawet sie na azurze nie logowałem teraz wrocilem do tego balaganu na serwie wiec i napisac cos moge. @Dragoholikus - tak samo jak obiecałes Pollowi ze mu wp******* w real? gogogo - mi tez miales "nakopac do du***" hmm Draz ma powoli manie jak Stalin jak czuje ze grunt sie wali pod nogami to wszedzie za kazda sciana podejrzewa szpiegow i lecą głowy niestety ten strzał był hybiony a nasi agenci i tak nadal niezrazeni dalej działaja ;) a zawsze miło wiedziec co lider mowi o swoich memberach: 13:44 Drazharm: dof zbiera odpadki po wanted |
@cors ent
To wanted zebralo odpadki po dofie hahahah!! |
Recycling jest teraz w modzie. Zreszta, jak mowi stare powiedzenie - I Herkules dupa kiedy ludu kupa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |