![]() |
ahahaha niema to jak sie "zamienic" pewnie Ty dales 15 sorka dolozyles 150 zl i masz...<zwala>
No widzisz tak sie składa ze jakos niemam natchnienia do expienia... : ) Pozdrooo |
Cytuj:
P.s Przynajmiej nie mam 3 ownerów B) |
Rumcio z tego co wiem to sam kupowales kase w tibi za rl wiec sie przymknij, a Twoja gildia "ANTY RELICTUS" tylko pokazuje Twoje glupote i ograniczenie.
|
Siema!
Jestem tu nowy. Chcialbym zrobic nowa postac na Galanie. I oto moje pytanie : Czy warto? |
@up - Nie ^^
|
Cytuj:
|
Zrobiłem nowe intro ale jakieś takie kapryśne mi się wydaje. Nie mam jakoś weny ostatnio : / Sami oceńcie...
http://tibiaquestsmovies.googlepages.com/demo.swf Doggie P.S. Po każdym pojawianiu się działu rookgaard, mainland, etc. będę chciał wstawić jakiś krótki film w pomniejszeniu ale chyba za dużo będzie to zajmować i ładowanie potrwa wieki. |
Odezwal sie sóper rómcio ktory gra z 2 bracmi, kupuje kase na allegro i jest n... afff!!! <żyga>
|
wasza konwersacja wyglada bardzo milo ale chya nie chcecie by nam zamkneli temat (znowu) na tydzien?;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Eodjina
Oct 11 2006, 21:27:38 CEST Killed at Level 44 by Colorion Zabijaka teraz name pasuje szkoda ze potem Oct 11 2006, 21:44:23 CEST Killed at Level 36 by Cryn Kalius |
Oo How We Livin back:confused:
|
Oct 11 2006, 21:39:28 CEST Killed at Level 76 by Lutore
and by Roffu Duo sie polozyl Swietujmy zwyciestwo Polski i zastanowmy sie jak tam na wojnie... OPS mnie wojna nie dotyczy jaka ulga wewnetrzna co by nie bylo powodzenia zycze |
Cytuj:
|
huhu zobaczymy co z tego wyniknie, brakuje jeszcze kilku osob ale pewnie na dniach dojda, Good Luck both sides!
|
Cytuj:
Macie fragi na Deviladon'ie ale on odejdzie od nas bo ma za maly lv i jest latwym fragiem:] Co do Rostka to padl za to ze siedzial u was w vencie \ponoc/. Btw.Sir Babolek nie jest fragiem wojennym. |
Cytuj:
Powiem mamie bedzie lanie.:baby: |
siema, nie gram na galanie, ale kiedys gralem, nie moglem nigdzie znalezc, powiedzcie co sie stalo z corlic'iem.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |