Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Grchw1916 21-04-2007 00:32

:D jeszcze będziemy mieli mistrza! B)

ader 21-04-2007 09:47

Ehhh parę dni mnie nie ma przy kompie i od razu 10 stron postów do przeczytania.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1375093)
Nie ma to jak robic 15 min pz przez pol wieczoru i nie zostac zaatakowanym pomimo iz gaura byl on z rosteinem rofl.

Nie myśl sobie Moruś że jak Ty byś się nabrał na jakiś kretyński sneak to od razu wszyscy tam lecieć muszą ;>

@Bolter
Bolter, szkoda że uznałeś że się cykam. Mam teraz trochę problemów na rl które są dla mnie ważniejsze od gry. Jak tylko się z tym uporam obiecuję zaspokoić Twoją chęć nagłej śmierci. PS. Kiedy Ci sie ban kończy?

@Kozi~
Zdecydowanie popieram Twoje zdanie. Ludzie , opanujcie się! To, że ktoś nie uczestniczy bezpośrednio w wojnie, czy już nie może otworzyć gęby nawet?

@Szczuru
Akurat to TY decydujesz o możliwości paymenta =D Ahhahahah

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1375552)
A co, mieli cię zsolować? lol

To by nie było takie trudne...

@Bolter po raz 2
Gaura coś powie i nikt nie ma prawa głosu?
Wierzysz w bajki hahahahah ;D

@Vilum
Sam mi powiedziałeś, że mogę z nich polewać, a teraz przestałeś się udzielać ;((((

@Yapan po raz 2
Nie masz co mówić tym ludziom, że Cortezy nie są od was. Dobrze wiesz, że oni uwierzą w to co sami wymyślili nawet bez żadnych dowodów. Sądzę nawet, że są w stanie doliczyć Cortez Powalola do fragów w wojnie w razie czego jakby przegrywali >=]

@wszyscy kibice piłki nożnej
Chciałem powiedzieć, że jakkolwiek w Tibii możemy się nie lubić, nie znaczy to, że musimy się nie lubić w RLu. Zapraszam do Wrocka na EURO 2012 ;>

Scroopy 21-04-2007 10:46

Dimitri on Titania

Apr 21 2007, 08:57:20 CEST Killed at Level 105 by Seq The Master
and by Galadorm

zieffff....

Morii 21-04-2007 11:17

Jak wy zaklepaliscie 105 ek w dwoch bez paraliza? lol xD

wrogonastawiony 21-04-2007 11:34

Niechce mi sie czytac tematu a ciekawi mnie.. EiA to w calosci polska gildia ?

Torpedo 21-04-2007 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1379747)
Niechce mi sie czytac tematu a ciekawi mnie.. EiV to w calosci polska gildia ?

Eiv jest gildia wielonarodowosciowa:P Polakow jest tam bodajze siedmiu.

*Wube* 21-04-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1379607)
@wszyscy kibice piłki nożnej
Chciałem powiedzieć, że jakkolwiek w Tibii możemy się nie lubić, nie znaczy to, że musimy się nie lubić w RLu. Zapraszam do Wrocka na EURO 2012 ;>

I tu sie zgadzamy ;D a my zapraszamy do Warszawy, albo jedziemy do Kijowa na final xD

P.S gz fraga ;D

Morii 21-04-2007 14:04

Ja zapraszam do poznania =)

Bolter 21-04-2007 14:29

Gratz Sequ i Gala :D we 2 zajebali 105 ek ladnie ladnie

Martinesz 21-04-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1380048)
Gratz Sequ i Gala :D we 2 zajebali 105 ek ladnie ladnie

chyba 3 :p ale nevermind. :P

SeQ_PL 21-04-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1380075)
chyba 3 :p ale nevermind. :P

We 2 chyba ze eremo tez nam pomagal! :o

Torpedo 21-04-2007 15:33

Najwidoczniej dimitri zeby nie wyjsc na totalnego nooba powiedzial wam ze lalo go cale Eiv HUEHEUHEH:D

Szczuru.pl 21-04-2007 18:21

Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje :D Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują :) Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną :D

Gz Seqatorr i Galadiatorr :D:D

Martinesz 21-04-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1380481)
Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje :D Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują :) Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną :D

Gz Seqatorr i Galadiatorr :D:D

Lol, na jakim Ty świecie żyjesz?

wybory odbyły się w środę i zwyciężyła Polska i Ukraina. otrzymali 8 głosów...

0lik 21-04-2007 19:44

Gz dla Seqa i wujka Gały od olika aka siukasabra aka gandamir :p
miku :*

Versus 21-04-2007 21:16

Gratz fraga :P

Szczuru.pl 22-04-2007 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1380522)
Lol, na jakim Ty świecie żyjesz?

wybory odbyły się w środę i zwyciężyła Polska i Ukraina. otrzymali 8 głosów...

Jakbyś idioto czytał to byś wiedział, że ja sądze ze odwołąją nas i dadzą organizacje Wlochom cieciu wiem ze bylo glosowanie -.- Poczytałbyś jakieś wypowiedzi to byś wiedział, że takie opinie też są i ja też tak uwazam. Nie stać nas na to i jesteśmy na to za durni. Tyle

Serbom też kiedyś odebrali za konflikt polityczny a nam odbiorą za warunki finansowe hahahaha :)

Martinesz 22-04-2007 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1381430)
Jakbyś idioto czytał to byś wiedział, że ja sądze ze odwołąją nas i dadzą organizacje Wlochom cieciu wiem ze bylo glosowanie -.- Poczytałbyś jakieś wypowiedzi to byś wiedział, że takie opinie też są i ja też tak uwazam. Nie stać nas na to i jesteśmy na to za durni. Tyle

Serbom też kiedyś odebrali za konflikt polityczny a nam odbiorą za warunki finansowe hahahaha :)

to, albo jestem jakimś debilem, albo nie potrafię czytać ze zrozumieniem!
umiesz się tylko wyzywać?
czytać, przeczytałem i KAŻDY z Twojego postu by wywnioskował, że chodziło Ci o organizację. To, że napisałeś sprostowanie, to teraz rozumiem, ale umiesz tylko każdego na lewo i prawo obrażać? zastanów się w ogóle, co Ty robisz...

btw. jest za wcześnie by tak oceniać, dostali szansę, to muszą ją wykorzystać

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl
Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną

gdzie napisałeś, że Polaków odwołają? SAM PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ SWÓJ POST i zmień swoje zachowanie. kij mnie obchodzi, że masz 18+ lat, jak nie umiesz sie zachować, dla mnie zawsze będziesz dzieckiem. cya misku ;*

Bolter 22-04-2007 11:13

Timejt znow padl 3 raz juz takim palem :< all popadali.

Ale co tam blessy odkupili assasina zrobilem mozemy grac dalej :D

Szczuru.pl 22-04-2007 19:23

Martinesz nie przypominam sobie, abyśmy przeszli na "Ty"... Więc zamknij sie gówniarzu i idź lepiej poczytać jakieś opinie o Euro 2012 w Polsce i Ukrainie? haha :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01.