![]() |
:D jeszcze będziemy mieli mistrza! B)
|
Ehhh parę dni mnie nie ma przy kompie i od razu 10 stron postów do przeczytania.
Cytuj:
@Bolter Bolter, szkoda że uznałeś że się cykam. Mam teraz trochę problemów na rl które są dla mnie ważniejsze od gry. Jak tylko się z tym uporam obiecuję zaspokoić Twoją chęć nagłej śmierci. PS. Kiedy Ci sie ban kończy? @Kozi~ Zdecydowanie popieram Twoje zdanie. Ludzie , opanujcie się! To, że ktoś nie uczestniczy bezpośrednio w wojnie, czy już nie może otworzyć gęby nawet? @Szczuru Akurat to TY decydujesz o możliwości paymenta =D Ahhahahah Cytuj:
@Bolter po raz 2 Gaura coś powie i nikt nie ma prawa głosu? Wierzysz w bajki hahahahah ;D @Vilum Sam mi powiedziałeś, że mogę z nich polewać, a teraz przestałeś się udzielać ;(((( @Yapan po raz 2 Nie masz co mówić tym ludziom, że Cortezy nie są od was. Dobrze wiesz, że oni uwierzą w to co sami wymyślili nawet bez żadnych dowodów. Sądzę nawet, że są w stanie doliczyć Cortez Powalola do fragów w wojnie w razie czego jakby przegrywali >=] @wszyscy kibice piłki nożnej Chciałem powiedzieć, że jakkolwiek w Tibii możemy się nie lubić, nie znaczy to, że musimy się nie lubić w RLu. Zapraszam do Wrocka na EURO 2012 ;> |
Dimitri on Titania
Apr 21 2007, 08:57:20 CEST Killed at Level 105 by Seq The Master and by Galadorm zieffff.... |
Jak wy zaklepaliscie 105 ek w dwoch bez paraliza? lol xD
|
Niechce mi sie czytac tematu a ciekawi mnie.. EiA to w calosci polska gildia ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S gz fraga ;D |
Ja zapraszam do poznania =)
|
Gratz Sequ i Gala :D we 2 zajebali 105 ek ladnie ladnie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najwidoczniej dimitri zeby nie wyjsc na totalnego nooba powiedzial wam ze lalo go cale Eiv HUEHEUHEH:D
|
Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje :D Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują :) Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną :D
Gz Seqatorr i Galadiatorr :D:D |
Cytuj:
Lol, na jakim Ty świecie żyjesz? wybory odbyły się w środę i zwyciężyła Polska i Ukraina. otrzymali 8 głosów... |
Gz dla Seqa i wujka Gały od olika aka siukasabra aka gandamir :p
miku :* |
Gratz fraga :P
|
Cytuj:
Serbom też kiedyś odebrali za konflikt polityczny a nam odbiorą za warunki finansowe hahahaha :) |
Cytuj:
umiesz się tylko wyzywać? czytać, przeczytałem i KAŻDY z Twojego postu by wywnioskował, że chodziło Ci o organizację. To, że napisałeś sprostowanie, to teraz rozumiem, ale umiesz tylko każdego na lewo i prawo obrażać? zastanów się w ogóle, co Ty robisz... btw. jest za wcześnie by tak oceniać, dostali szansę, to muszą ją wykorzystać Cytuj:
|
Timejt znow padl 3 raz juz takim palem :< all popadali.
Ale co tam blessy odkupili assasina zrobilem mozemy grac dalej :D |
Martinesz nie przypominam sobie, abyśmy przeszli na "Ty"... Więc zamknij sie gówniarzu i idź lepiej poczytać jakieś opinie o Euro 2012 w Polsce i Ukrainie? haha :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01. |