![]() |
Noż kurwa, jebani Niemcy.
|
Zickler gdy przechodzil do Red Bull Salzburg byl juz tylko cieniem tego Zicklera z miedzy innymi pamietnego finalu w 98
Ronaldo najlepszym graczem ligi protugalskiej? Bez przesady;/ A co do Eduardo ja jestem zwolennikiem jego talentu a uwzieliscie sie na nim na tym forum tylko po to by zrobic Yohowi na zlosc |
Meczyk od 87 do 120 był NIEPRAWDOPODOBNY. Zresztą, kto oglądał cały - nie żałuje.
|
Jak zawsze Bayern musi fartem przechodzić dalej. Już pomijam fakt, że Toni i Podolski powinni wylecieć. [']
Brawo dla Getafe! |
Szkoda mi Getafe :/ Taki piękny futbol(z resztą w wykonaniu obu drużyn)ćwierćfinał wyglądał jak finał, było wszystko, po prostu wisienka na torcie
|
WIELKI szacunek do Getafe za to co wczoraj robili. Kibice tego klubu mogą byc dumni ze swoich pilkarzy. Praktycznie caly mecz grali w 10 a awans stracili w ostatnich sekundach meczu;(
To bylo świetne i dramatyczne spotkanie i chyba od finalu Milanu z Liverpoolem nie ogladalem lepszego spotkania(glownie chodzi o dramaturgie). Takie mecze jak ten potwierdzaja tylko ze pilka nozna jest najpiekniejszym sportem na swiecie:) edit: Rossoneri na powaznie staraja sie o pozyskanie Ronaldinho, podobno juz doszli z nim do porozumienia i zaczynaja rozmowy z Barca. Ja mam jednak nadzieje ze Roonie zostanie z nami i odzyska dawna forme |
Pozdrawiam Dark_Svena :D
Na prawdę dobry meczyk. Dobrze, że Momo nie skończył jak Eduardo :/ |
Wyglada na to ze w nastepnym sezonie zobaczymy "stara" dobra LM z Juve i Bayernem.
|
Cytuj:
|
A może i bez Barcelony. ;]
|
która polegnie w Krakowie:baby:
|
Cytuj:
|
gyagen naprawde myslisz ze "wiselka" awansuje do LM? To nie jest juz druzyna Kasperczaka i mimo ze wygrywa w lidze wcale nie widac by stylem gry tak bardzo odstawala od delikatnie mowiac przecietnej polskiej ligi.
Jesli jednak jakims cudem zdola awansowac trafiajac na jakias slaba druzyne to naprawde nie chce ogladac takich wynikow jak np. w meczu Arsenalu ze Slavia... @Recreativo-Barcelona: Brawa dla sedziego i Valdesa za wczoranszy mecz -.- (cieszy przynajmniej powrot Messiego) edit: Dzisiaj ciekawie zapowiada sie na Old trafford, jezeli Arsenal zdola wygrac (wiem, jestem optymista, ale dla Kanonierow to ostatnia szansa) i wykorzysta to Chelsea bedzie bardzo ciekawie, a o tytule najprawdopodobniej przesadzi bezposredni mecz miedzy Chelsea a ManU. |
Cytuj:
|
MU - Arsenal 2:1, mistrzostwo coraz bliżej :D
|
Brawo ManU! 2-1 z Arsenalem, ładny gol Hargreavesa. Oby tak dalej:cup:(jak najdłużej).
|
a gdzie oswiadczenie rzecznika prasowego Arsenalu,Yoh'a :P?
|
Bana ma jeno
|
Manchester proszę o jedno. Niech utrzyma taką formę do dwumeczu z Barceloną.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zgadzam się, że Arsenal zasłużył sobie w końcu na jakiś tytuł, bo grał naprawdę dobrze, ale cieszę się też jak kolega wyżej, że futbol utarł Yoh'owi nosa. ; D No, ale może w następnym sezonie ? : P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No nie ukrywajmy ze tak nie jest, ale w tym meczu wielka role moze odegrac zaskoczenie rywala, bo kiedy te zespoly graly ze soba ostatni raz z 9 lat temu? Dodatkowo jak wspomnialem juz wczesniej Barca z takimi pilkarzami gorzej grac nie moze(juz podczas meczu z recreativo bylo lepiej, brakowalo wykonczenia akcji i gdyby nie blad sedziego 3 punkty byly by nasze), a ManU nie musi utrzymac tej formy. Wracajac jeszcze do tego czynnika zaskoczenia to diably kluby angielskie znaja na wylot, a z Roma grali w grupie. Warto przypomniec sobie mecz 1/8 z olympique lyon z ktorym tak latwo juz nie bylo.
|
Barcelona wcale dobrze nie grała z Recreativo. O dziwo to gospodarze tworzyli sobie lepsze sytuacje na zdobycie bramki. Ostatecznie mecz ten oceniam na remisowy ze wskazaniem na Recre. Oczywiście nie kwestionuję tego, że bramka zdobyta została niesłusznie, ale z przebiegu gry gospodarze po prostu na nią zasłużyli. ;]
Ogólnie to Manchester ma dużo większe szanse na awans. Znajduje się w bardzo dobrej formie, a Barcelona wręcz przeciwnie. Wystarczy przytoczyć kilka ostatnich wyników Katalończyków w La Liga (porażki z Atlético, Villarrealem i Betisem; remisy z Almeríą, Getafe i Recreativo; tylko jedno zwycięstwo z Valladolidem [na 21 możliwych punktów, zdobyli tylko 6]). Dodać do tego należy odpadnięcie z Copa del Rey po dwumeczu z Valencią oraz słaby dwumecz z Schalke, po którym to równie dobrze Niemcy mogli awansować. Barcelona może liczyć jedynie na przebłysk geniuszu i mecz życia Messiego oraz bardzo dobrą dyspozycję Eto'o. Jednak nawet jeśli uda im się coś ugrać na Camp Nou, to rewanż grają w Manchesterze, gdzie nie powinni mieć najmniejszych szans. Skoro ManU bez Ronaldo i Rooneya radzi sobie z Romą, to spokojnie powinno przejść Katalończyków. |
niestety jako 6 letni cule musze sie zgodzic z raulem, taka jest prawda, no ale poki Rijkaard w grze to barca bedzie przegrywac ;)
|
Manchesterowi gratulujemy mistrzostwa. Grantowi gratulujemy straty posady.
|
Ale to chyba wina piłkarzy, ze w doliczonym czasie gry przysnęli. Poza tym Grant nie jest chyba takim złym trenerem, skoro wyprowadził (wspólnie z Ten Cate) z kryzysu Chelsea i doprowadził po półfinału LM z dużą szansą na wygranie.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. http://seriea.pl/index.php?strona=news&artykul=110530 Czemu na zdjeciach jest Beckham ; l? |
Cytuj:
|
Ja sobie nie wyobrazam aby z Milanu odszedl najwaleczniejszy dzik Italli jak go okreslil Lippi.
btw. polecam przeczytanie komentarzy pod news'em do ktorego link dal Sven.Have fun |
A co Yoh powie na temat, że David Villa chciałby przejść do Arsenalu?
|
Pewnie powie ze to kolejna poltka chyba ze sie podjara i zacznie wymieniac inne gwiazdy ktore to samo mowili
|
Zdawał ktoś sobie sprawę z takiej śmiesznej zależności?
http://img.photobucket.com/albums/v1...madryt/ooo.jpg |
Hmm...ciekawe, naprawde ciekawe, ale czy to oznacza ze powinienem trzymac kciuki za Chelsea?;)
|
A co Raul i Sven myślą a tym, że Milan chce pozyskać van Nistelrooya?
|
Wymysły katalońskich dziennikarzy. Nie po to Ruud przedłużał niedawno kontrakt, żeby teraz odchodzić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |