![]() |
You have disbanded the Cleaners.
Idea posiadania gildii upadła, bo i tak było w niej teraz 10 osób, a drugie 10 osób biło 'z ukrycia' i cała wina i hunt spadał na członków gildii. Takim oto sposobem skasowałem gildie, ale broń boże, to nie koniec pk ;) Następna akcja: PONIEDZIAŁEK 16:00 w Ab'dendriel :) |
|
@up
i gicior! welcome :p a ja narazie nie mam czasu grac to bez ss'a |
A co powiecie na małą rozgrzewkę?
Jutro 10,30 ab'? ;> A tutaj moja mała pamiątka z Niemiec (nareszcie znalazłem aparat \o/ ) http://img92.imageshack.us/img92/5305/imgp1219nv6.jpg Skąd ja to znam? |
@up
Z repertuaru Papa Roach?? :p |
YOU FAIL
spier**laj z tym keyloggerem :) przypominam - dzisiaj 16:00 ab |
Wypie
Z tym keyloggerem dziecko Idz w simsy se lepiej pograj lub skocz z okna |
Miłe pk, padły 2x 40~ lvl, loot: 62k, boh, obsidian knife :)
pozdro :D |
@up
No bym tez tam byl ale nie gram :D:D:D:D |
19:33 You see Brisa Spirits (Level 78). She is a royal paladin. She is Hell of the Ruthlless.
19:33 You see Mah Luka (Level 81). She is a royal paladin. She is Hell of the Ruthlless. 19:39 You see Crystal Do hell (Level 90). He is an elite knight. He is Hell of the Ruthlless. zajebsicee ...ja to wiedzialem ze znowu mnei bedom szukac -_- juz mnie exivovali ..;/ na trolach dalem loga...;/ jak by nei Alzus to mnie nie ma .. hmmm |
Cytuj:
|
@up
Tak ogólnie po co to piszesz?? Poszedłeś na pk z własnej woli a że hunta mamy to już wiem jak saarga zabiliśmy Więc nie spamuj tym że po ciebie wpadli:):):):) |
wiem wiem ;p xD ale sarq to cos innego bo juz was ubil ? ;p znaczy aquina a ciebie to nie wiem ;p
mi sie podoba ;p xD przynajmniej zarobic idzie ;p a jakies fotki z dzisiejszego pk nie ma ;( szkoda ;p bym padol kiedys filmik wyrobic |
@up
Mnie nigdy saarg nie zabije z kolegami bo nawet po mnie nie wpadli I juz nie pisz ze po ciebie wpadli bo to jest nagroda za to ze z nami na pk chodzisz :):):):):) |
Uaaa ale spam :x
@4up Nie mogłes edytowac posta? X( Zeby nie bylo bez screena to macie B) http://i295.photobucket.com/albums/m...on/friends.jpg |
@up
Widać na czym 2 noobki graja |
Nie dziwie się, że będą nas ganiać ludzie z Ruthlless, bo nasz pk team zabił od nich już 2 osoby [Knight Wolven i Brisa Spirits], a wczoraj próbowaliśmy trapnąć tego 90lvla. I jeszcze jedno - jak się decydujecie na pk, to wiadomo, że możecie mieć hunta, a że wychodzicie z pz kiedy Wam się podoba, to już jest Wasza strata...
DZISIAJ 16:00 NASTĘPNA AKCJA @Doni Ty weź lepiej zainstaluj tą tibie bo Ci odbija :D @Derk o kurde, to już w ogóle się nie dziwie, że nas nie lubią :D skoro i tak ubiliśmy już tylu, to kilka więcej nie zaszkodzi ;> |
Gondi podaj ip servera
a wogole witam, wszystkich po mojej dluzszej przerwe ;] [CHAR]Knight Adamsonn[/CHAR] |
@up
Elo Elo ;D |
@Blind
zapomniałeś o Mah Luka i Major Impie, oni też z tej gildi xD |
@up
No jak widać ubijamy all :D:D:D:D:D:D Sharystone też prawie owned w veno :D:D:D:D |
Sry double post
|
Niebijcie Last Resort ...
A tutaj photo nowego domku :) http://img300.imageshack.us/img300/3...domeqxdeh5.jpg |
@up
postaramy się, ale i tak nas już LR nie lubi :P @team bądźcie kto może, bo wczoraj zarabialiśmy to dzisiaj czas na fraga :) proponuję zabić po raz drugi Knight Wolvena, który w dalszym ciągu boci na dwarfach :D także dzisiaj 16:00 |
I się stało:
Aug 26 2008, 16:11:08 CEST Killed at Level 45 by Lukzs'Oz and by Bodapp Siekierar[*] I jednego SDkera mniej... :(:(:( |
Za często pekujecie....
|
nie że za często ale za często w tym samym miejscu -_- i o tej samej gdz
LukzsOz mi pisal dzisiaj ;p wlasnie ze cos tam juz wie że tam pekujecie na statku i chyba ma was w vipach -_- wiec dobrze by bylo zmienic gdz -_- pekowania bo on sie uczy na universytecie ... mi sie podobalo na Guardach Jak ubity byl 112 i ten 68 chyba :) |
Taka dobra rada zmiencie strategie
Pekujcie przed ss np w carlin:):):):) |
Roxzor ;)
odnalazlem ktores z moich kont na tym forum : o gtz all |
Btw. aquin ty jestes w lr? xD
pozdro xd |
jeszcze n ale mam bana heuehUEHe
|
Ogólnie robie zbiórke na mojego chara
Jakieś drobne sianko i eq :D:D:D:D |
Postanawiam, że do końca wakacji musimy zastopować z tym pk, bo tylko ludzie padają, a efektów nie widać. Trzeba ogarnąć ten team.
EK: Blind Wolf 85ek Hodoku 70ek Seracos 48ek SD: Justin Drummer 81s Fiona'zielona 56ms Rukamanakjen 51d Supertrash 48ms Ceng Sesemik 47s Filipka Siekiera 45s Siekierar 43d (odrobimy 45) Rihanna ela 43d (przydałoby się wbić 45) Inni: Dark Marador 32d (najlepiej gdyby zaexpił jak mu rs zniknie :p ) Rabusiek 30d (kolega Derka z Antici, bije lvl) Nie pewni ludzie: Storm'lon 49ms (rzadko go widuję) Assire Palladina 63p (rzadko go widuję) Druid Pawi 67ed (rzadko go widuję) Teka Black 45k (niby bił ze dwa razy, ale jak mu ktoś zagrozi to sie z pz boi wyjść...) Gdyby ludzie z nie pewnych chcieli wyjaśnić swoją sytuację to będzie bardzo miło :) Oprócz tych osób na liście, po wakacjach może ktoś jeszcze dojdzie. I dalej trwa rekrutacja do teamu (najlepiej 45+ sorc/drut, ale jeśli chcesz dołączyć, to napisz na forum albo do mnie w grze). pozdro :) |
ee;p jak chodzi o mnie ;p xD to chyba wiecej niz 2 razy bilech -_- Grrr
a z pz to ;p juz życie ;p i tak expia na trolach usus xD |
no i sie stalo chwila nie uwagi afk na 10 sek ja bez eq i..
Aug 27 2008, 20:52:27 CEST Killed at Level 50 by Mohamed Azafat and by Lukzs'Oz Chyba bede gral sorkiem :P ale nie wiem jak mi radzicie? |
20:54 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Seracos. He was killed by Lukzs'Oz. (*) ciag dalszy a tylko wyszedl z dp i dopiero co wbil 50 ...szkoda mi cie :( 20:58 Teka Black [45]: oO mne..you dead last days ?? 20:58 Teka Black [45]: men* 20:58 Lukzs'Oz [102]: yes 20:58 Teka Black [45]: LR..OO ...Fuck ... 20:58 Lukzs'Oz [102]: but is a false kill , he pays to me 20:58 Lukzs'Oz [102]: is my rl friends masz blind ;p niby go chcom ubic ;p ale nie wiem czy gada prawde |
Zobaczy jak po niego wpadniemy to on bedzie mial payment
|
|
@up
Korasq ale szkoda rsa :(:(:( |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |