![]() |
Hahah :baby::baby::baby:
|
ja mysle ze nie bedziesz gral do next update
|
nie jestem aż tak odważny boję się że moge dostać szoku związanego z nadmiernym zażywaniem real lajfa i narazie skonczyłem tylko z expieniem za co dziękuję cipsoftowi i jeszcze jednej osobie która nie wymaga przedstawienia :P
|
jak ci postacie wszystkie by skasowali to bys predko nie wrocil ;p
ja np nie gram juz z 5 czy z 6 miesiecy.. i dopiero powolutku wracam a moze nie wroce wcale.. to moze skasuj ten acc z elarem xd |
poco ma kasowac lepiej odac jakiemos ogarniaczowi ketopromowi czy komus ;d
|
Cytuj:
Dzięki chociaż sie nie zgodze ponieważ duży wpływ na moje zachowanie miała wcześniej wymieniona rzecz. Btw ponad polowa graczy która rzuciła tibie wraca do gry po jakimś czasie módl sie żebyś do nich nie należał. @Trol Bede sobie ogarniał na swoim Ketopromie ;) |
Cos na Elysii ostatnio spokojnie jest:o:o:o
|
bo ketoprom juz nie robi pa ;/
|
gupi dentysta ukradl mi zęba :(
|
trzbea bylo myc a nie jesc czekolade i grac w tibie
|
Trol 1-0 Kafes :)
@Decade Nie usune acca z z Elarem, bo na nim jest Hakiv, a nie mogłbym tak po prostu zostawić ludzi z seleny, jakiś tam sentyment jednak jest, mam jeszcze 23 dni pacca, jezeli nie wróce przed jego upływem to myśle że bedzie good ;P @Ketoprom niby większość wraca, ale ja w tą grę grałem z nudów a potem mówiłem że jest nudno żeby tylko w nią grać, ale tydzień temu wszytko się zmieniło :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do boju ! :cup:
|
Cytuj:
Trol = Kafes!!!!!!! :O |
|
Cytuj:
10 znakow |
Cytuj:
chyba ze chodzilo ci o ten film http://www.youtube.com/watch?v=DaW79t_7qgo |
kafes wlozyles tego zeba pod pod poduche ?
uwaga tibiawiki hakuje !! |
nie, a powinienem ? ;d
|
jak włożysz to zębowa-wróżka zamieni ci go na włosy łonowe ketoproma ;p
|
Do kupienia także za 60k lub doładowanie konta w tel ;p
|
kogo to zdjecie janie masz towjego chlopaka ?? ;d
|
@up
Tego Bitelsa co masz w avatarze tylko ze po małej obróbce włosów. |
ta jasne kto ci uwiezy
|
|
Cytuj:
|
taa bitels takie baje to sobie wkręcaj dzieciarni na tibia.org.pl pedziu malowany
|
Cytuj:
|
no własnie tak szlyszałem bo kogaveg się chwalił że mu ten nowy fenss załatwił acca i teraz wali konia przy filmikach premium :/
btw macie moze chara na inferni ? |
Cytuj:
bitels ma, jak ładnie poprosić to "ci da" xD |
o kurwa na elysi wkoncu cos sie dzieje sieje wypowiedzieli wara stormwom Oo gogogo sieje szkoda tyle ze i tak sie nie pobijecie przez tego updejta
|
Fenss daj znać Darkinowi że w razie problemów zawsze mogą poprosić dwóch pr0 ogarniaczy z Titani mianowicie Bitelziora Torga i Brokera Szkocką Whisky Imigranta, a ten drugi to nawet był podobno commanderem na jakimś warze ale chyba na jakim ots xD :]
|
Odnosze wrażenie że wy naprawde jesteście niedojebani (trol , LovePA).
Jak sie jeden uspokaja to drugi go nakręca i tak w kółko ... @UP Co do mojego ogarniania to ogarniam se coś tam po swojemu i chuj mnie to boli kto co i jak o mnie mysli. A już szczególnie TY. |
za bardzo kozaczysz od kiedy wkliles fote swojego chlopaka
|
teeej trol'trol ty nie wiesz ale ja wiem że bitelzior nas obraża i cały dział elysia a tym jebanym torgu. Trzeba bedzie mu przekopać chara i jego chłopaka też można dla sportu elo :baby:
@bitles ale przyznasz że się śmiesznie zrobiło, dawno się tak nie ubawiłem, no może bardziej jak cała tibia.pl jeździła po Kafesie za to że jest u swe ale i tak jest zajebiście nie? no to nie strzelaj focha i poradź nam lamusom jak grać dobrze w tibiję bo my nie wiemy w sumie a ty jesteś taki pr0 xD |
i jak z tym warem jakos nic sie niedzieje. Sa jakeis fragi ??
|
Cytuj:
Cytuj:
Aha jedyna rada dla ciebie: Naciśnij czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu. :] |
z tym krzyżykiem to jak zwykle chujowo ci wychodzi, na torgu oklepany tekst. Ty wiesz co ja mam pomysł weź tak starym na dobranoc mów albo nie wiem kolegom swoim tak gadaj z tym krzyżykiem. Ja to mogę na tobie krzyżyk położyć pedziu, pilnuj żeby ci paprykarza szczecińskiego nie zajebali na jape elo kumaty bitels :cup::cup:
|
Cytuj:
@trol & LPA dawac dalej!:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |