![]() |
No jego to juz naprawde zal troche jest xP
|
Jego liderem jest Akon. Ale jakby co mozesz tez do mnie in-game pisac.
@Imperek Sprowadzisz do parteru Vassantiego czy ja mam to zrobic? :confused:[/quote] |
@ LAvio
Nie wbijales w dzień ... cala noc przepalałes od 126-130 i nie mów że nie :P Impotel Utek roox :D Imperator Rapu to potega,każdy go jedzie jak chce :D |
Cytuj:
Podobnie jak większość z was ;) |
Apr 21 2008, 12:17:11 CEST Killed at Level 110 by Kuvok
and by Cinek Niszczyciel Spartian Dominator xD :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: Kolejny nupek ogarniacz xD |
Cytuj:
|
@Karaoke
Żalosne jest te Karaoke . Przyznać sie moge ;] Skunabaki = Adam Cold tyle że wcale nie pomagam Rc to za**baliście mnie czyli to oznacza ze trzeba wziąść sie za grę i wytepic pare ludzi z karaoke ;] bo w h** jestescie nie zgrani tymi noobami :baby:
|
@ 2 up
On zrobil gilldie bo myslal ze jest free i pewnie nagadal tak geturowi i innym dzis im napisze aby opuscili jego gilldie :) |
Loco Elex
Apr 21 2008, 14:32:31 CEST Killed at Level 74 by a minotaur archer of Benisato Pay or die |
Cytuj:
|
popieram pana up :D
żal @down GZ :)) Dobra truskawa nigdy nie jest zła |
Karycandy
Apr 21 2008, 15:03:20 CEST Killed at Level 81 by Benisato and by Ande Galfos |
Cytuj:
|
Cytuj:
I kogo to obchodzi ze jeses jakis siurekbaki??? Padłeś za poprzedniego napinacza ^.- Co do twojego ogarnięcia to wiedz ze my sie tylko bawimy pkowaniem ;] |
Apr 21 2008, 16:24:12 CEST Died at Level 200 by a frost dragon hatchling
;( |
@Toksong pipka
Raczej nie pamietasz co sialem na tym servie wiec zamknij pysk ;) bo ja zrobilem chara (skun) i nim mordowalem a ty kupiles i nie umiesz mordowac :baby:
|
Cytuj:
Sorry koles ale pierwszy raz o tobie slysze :baby: @Victeron Bravo. |
Skunabaki to member of Uriza Pk team ?
Skunabaki, sam to możesz siać postrach na trollach w Thais to po pierwsze, a po drugie jeżeli coś kokretnie pekowałes to powinienem coś słyszeć o Tobie ale jakoś sobie nie przypominam :PP Offtop wstrętny ;p |
LEJE, MURZYN JUZ KURWA THREADA MUSIAL ZROBIC xdddddd ( tibia.com )
|
Cytuj:
|
ja jebe ale wy macie nasrane w tej bani -.- od was padaja na expie my piszemy posty? robcie tak dalej a tylko utrzymujecie nas w przekonaniu ze to jednak wy a nie my boicie sie przeciwnikow i to wy a nie my macie obnizone morale. keep going!
edit oo mekkron w wojnie xD c ya mate :p |
Nom Russel coraz bardziej pokazuje calej Morganie, że jest idiota i tyle na ten temat.
|
Smutny dzień dla Morgany...
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.
Dzisiejszy dzień jest jednym z najsmutniejszych dla Morgany. 21 kwietnia 2008 roku. Prawdopodobnie największa tragedia w historii istnienia tego servera. Otóż tego dnia mój wierny druh, Uriza został zhakowany. Ostatni bastion sprawiedliwości padł. Moją propozycją jest aby wszyscy gracze, którzy to czytają nosili do końca tego tygodnia czarne outfity na znam żałoby za jednym z najwybitniejszych osób żyjących na Morganie. Przekażcie tą wiadomość swoim przyjaciołom, aby ci również pogrążyli się w żałobie. Prosiłbym też obie strony na wojnie o zaprzestanie walki na ten tydzień. Myślę, że nie wymagam wiele w zamian za uszanowanie pamięci Urizy. Jednak nie smućcie się. Pozostała nam tylko wiara i nadzieja, że nasz bohater kiedyś powróci i nadal będzie kontynuować swoje szlachetne dzieło, jakim było stworzenie enklawy radości i bezpieczeństwa na Morganie. Na końcu chciałbym poprosić wszystkich graczy, którzy mają jakiekolwiek informacje o hackerze, aby przekazali je mnie, na forum, w postaci prywatnej wiadomości. I jeszcze na sam koniec chciałbym zdementować plotki, jakoby niejaki Skunabaki rzekomo miał należeć do naszego elitarnego grona. Bez urazy, ale czymże jest mała wredna mucha, w porównaniu do potężnego i dumnego giganta? Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy. |
buahuahauahu xD o jaaa
|
Hhahahah na russela juz naprawde nie ma słów xddd. No sory ale ziomus nie byl na ani jednym openie a pierdoli jakby niewiadomo co zrobil dla RC xddd.
|
@Dari
Chłopie ja Cię już lubie :D i bede nosił czarny outfit nawet ( całe życie nosze taki sam w końcu ale.. ) tylko główke pozwole sobie mieć blond ;p @Victorin Był na opence @Nightre~ Skad wiadomo że Mekkron w wojnie ? |
@up
Książke piszesz? |
O zesz kurwa
Cytuj:
|
@Dari
Buhahha Weź przestań pisac te posty bo kiedyś padnę z śmiechu :D @Victeron Znowu chciałeś expic ,Ale nie wychodzi ci ten exp w czasie WAR :( |
Cytuj:
btw nie wiem czy juz widzieliscie http://pl.youtube.com/watch?v=3uqqjvs9UaM tym razem zrobiona przez Vigrosso |
Cytuj:
@Geturekkkk w wojnie hahahahahahahahahahahaahahahhahahaaaahhahahahahahh aa @Topic A na Morganie wieje nudą... hiszpanie w*****ają na vencie... |
Cytuj:
Jak byś nie wiedział znam Vica z Rl. Po 2 Nie gram na Morganie narazie może kiedys zagram ;P Teraz niegram w Tibie :) |
hahahaha co za idioci ,nawet wmv nie potraficie zrobic kretyni. Dilame 102ms haha.
|
Cytuj:
|
@2up
SORRRRRRRY ! JA PI***OLE NIE UMIEMY ZROBIC FILMU JAK MI PRZYKRO KOLEGO ! ;( JAAAAAAAA DILAME MS !!!! HELP !!!! btw. Co do tego Dilame to złożył się jak sork 8o ALE PRZEPRASZAM JESTESMY IDIOTAMI ! I NA DODATEK NASZ VICTERON SIE WYWRÓCIŁ, TERAZ TO JUŻ PRZEGRAMY !!!!!!URIZA HELPE ! X( @SiurekBaki Noob wyjdzie z Carlin ale Carlin nie wyjdzie z Nooba ;) PRZEPRASZAM MAME ZE KUPILEM POSTAC I TATE ZE NIE CHCIALO MI SIE GRAC TYLKO ZABIJAC I PRZEPRASZAM TIBIJCZYKOW ZE NIE UMIEM TEGO ROBIC ;( |
Heh, jak ja koffam tematy o wojnach na serwach... Można tylu fajnych tekstów i wyzwisk nauczyć...
|
Vigross sie pomylil poprostu , ludzka rzec :) . Filmik lepszy od pierwszego. Zrobiony dobrze ale troche bez pomyslu ;d Fragi jak fragi brak tego efektu dobrego :D Mysle ,ze niedlugo znajde troche czasu i skleje filmiki jakis grubszy z wszystkimi fragami jakie byly nagrywane i bedzie on trwal moze i nawet z 20 min ^^ Ale narazie nie ma co kleic wmv trzeba dalej niszczyc.
Btw. dzieki za wyroznienie na koncu 0o |
Cytuj:
Troche mnie ponioslo, ale po ch*j prowokuje takimi debilnymi komentarzami jak wszyscy widza jaka jest rzeczywistosc. Banda napinaczy na forum wola o OB a jak przyjdzie OB to ich GOWNO widac tylko biegaja za kopengasami z rogstahem na czele jak barany. Nawet jak wygracie ta wojne to nie bedzie to wasza zasluga, kazdy zapamieta was jako Solle,Kinia,Rogstah,Vildingen ,ktorymi combo botem tna na OB kopengasi, bo nic specjalnego w tej wojnie pozatym pokazac nie potraficie (odrazu zaznaczam ze nie mowie jacy to my swietni jestesmy ,ale sam sprowokowales). Bey |
Tenszuś po co te nerwy :'(
|
Za to waszymi charami na*******a selena aldora kyra furora morgana (na zyczenie kolegi co napisal na dole) i chuj jeden wie kto jeszcze.
@ down thx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18. |