Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Macjei 20-04-2008 22:45

No jego to juz naprawde zal troche jest xP

Imperek 20-04-2008 23:25

Jego liderem jest Akon. Ale jakby co mozesz tez do mnie in-game pisac.

@Imperek
Sprowadzisz do parteru Vassantiego czy ja mam to zrobic? :confused:[/quote]

SirAravras 21-04-2008 07:44

@ LAvio
Nie wbijales w dzień ... cala noc przepalałes od 126-130 i nie mów że nie :P

Impotel Utek roox :D

Imperator Rapu to potega,każdy go jedzie jak chce :D

Niza 21-04-2008 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirAravras (Post 2013272)

Imperator Rapu to potega,każdy go jedzie jak chce :D

Podobnie jak większość z was ;)

Macjei 21-04-2008 12:22

Apr 21 2008, 12:17:11 CEST Killed at Level 110 by Kuvok
and by Cinek Niszczyciel

Spartian Dominator xD

:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Kolejny nupek ogarniacz xD

Komentatorek 21-04-2008 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 2013420)
Apr 21 2008, 12:17:11 CEST Killed at Level 110 by Kuvok
and by Cinek Niszczyciel

Spartian Dominator xD

:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Kolejny nupek ogarniacz xD

Z jego gildia tez walczycie?

Skunabaki<3 21-04-2008 13:09

@Karaoke

Żalosne jest te Karaoke . Przyznać sie moge ;] Skunabaki = Adam Cold tyle że wcale nie pomagam Rc to za**baliście mnie czyli to oznacza ze trzeba wziąść sie za grę i wytepic pare ludzi z karaoke ;] bo w h** jestescie nie zgrani tymi noobami :baby:

Macjei 21-04-2008 13:41

@ 2 up

On zrobil gilldie bo myslal ze jest free i pewnie nagadal tak geturowi i innym dzis im napisze aby opuscili jego gilldie :)

Chons 21-04-2008 14:47

Loco Elex
Apr 21 2008, 14:32:31 CEST Killed at Level 74 by a minotaur archer of Benisato

Pay or die

Pensive 21-04-2008 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skunabaki<3 (Post 2013452)
Żalosne jest te Karaoke . Przyznać sie moge ;] Skunabaki = Adam Cold tyle że wcale nie pomagam Rc to za**baliście mnie czyli to oznacza ze trzeba wziąść sie za grę i wytepic pare ludzi z karaoke ;] bo w h** jestescie nie zgrani tymi noobami :baby:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH

SirAravras 21-04-2008 15:30

popieram pana up :D
żal

@down
GZ :))

Dobra truskawa nigdy nie jest zła

Tensz-in 21-04-2008 15:36

Karycandy

Apr 21 2008, 15:03:20 CEST Killed at Level 81 by Benisato
and by Ande Galfos

Prezes-Portas 21-04-2008 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 2013706)
Karycandy

Apr 21 2008, 15:03:20 CEST Killed at Level 81 by Benisato
and by Ande Galfos

Kur*a yebana w dupe mac :d truskawke wbilem :/

Toksong 21-04-2008 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skunabaki<3 (Post 2013452)

Ale jesteś superrrrr, prosze nie bij !!! :D

I kogo to obchodzi ze jeses jakis siurekbaki??? Padłeś za poprzedniego napinacza ^.- Co do twojego ogarnięcia to wiedz ze my sie tylko bawimy pkowaniem ;]

Seith 21-04-2008 16:35

Apr 21 2008, 16:24:12 CEST Died at Level 200 by a frost dragon hatchling

;(

Skunabaki<3 21-04-2008 16:45

@Toksong pipka

Raczej nie pamietasz co sialem na tym servie wiec zamknij pysk ;) bo ja zrobilem chara (skun) i nim mordowalem a ty kupiles i nie umiesz mordowac :baby:

Kevon 21-04-2008 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skunabaki<3 (Post 2013850)
Raczej nie pamietasz co sialem na tym servie wiec zamknij pysk ;) bo ja zrobilem chara (skun) i nim mordowalem a ty kupiles i nie umiesz mordowac :baby:

Kazoo kopy?

Sorry koles ale pierwszy raz o tobie slysze :baby:

@Victeron
Bravo.

SirAravras 21-04-2008 17:09

Skunabaki to member of Uriza Pk team ?

Skunabaki, sam to możesz siać postrach na trollach w Thais to po pierwsze, a po drugie jeżeli coś kokretnie pekowałes to powinienem coś słyszeć o Tobie ale jakoś sobie nie przypominam :PP Offtop wstrętny ;p

Kevon 21-04-2008 17:16

LEJE, MURZYN JUZ KURWA THREADA MUSIAL ZROBIC xdddddd ( tibia.com )

Pensive 21-04-2008 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skunabaki<3 (Post 2013850)

Słuchaj ciulu jak jesteś taki pro mastah, to czemu napisałeś jak MY staliśmy w 5 osób 20 lvle, a was było 3-4 60lvle i jeden 79, że nie wyjdziecie bo "Patrz ilu was jest, a ilu nas" ? Zamknji pysk sam, taka mała rada ; )

xBardolekx 21-04-2008 17:46

ja jebe ale wy macie nasrane w tej bani -.- od was padaja na expie my piszemy posty? robcie tak dalej a tylko utrzymujecie nas w przekonaniu ze to jednak wy a nie my boicie sie przeciwnikow i to wy a nie my macie obnizone morale. keep going!

edit
oo mekkron w wojnie xD c ya mate :p

Druid-Carlos 21-04-2008 18:13

Nom Russel coraz bardziej pokazuje calej Morganie, że jest idiota i tyle na ten temat.

_Dari__ 21-04-2008 18:20

Smutny dzień dla Morgany...

W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.

Dzisiejszy dzień jest jednym z najsmutniejszych dla Morgany. 21 kwietnia 2008 roku. Prawdopodobnie największa tragedia w historii istnienia tego servera. Otóż tego dnia mój wierny druh, Uriza został zhakowany. Ostatni bastion sprawiedliwości padł. Moją propozycją jest aby wszyscy gracze, którzy to czytają nosili do końca tego tygodnia czarne outfity na znam żałoby za jednym z najwybitniejszych osób żyjących na Morganie. Przekażcie tą wiadomość swoim przyjaciołom, aby ci również pogrążyli się w żałobie. Prosiłbym też obie strony na wojnie o zaprzestanie walki na ten tydzień. Myślę, że nie wymagam wiele w zamian za uszanowanie pamięci Urizy. Jednak nie smućcie się. Pozostała nam tylko wiara i nadzieja, że nasz bohater kiedyś powróci i nadal będzie kontynuować swoje szlachetne dzieło, jakim było stworzenie enklawy radości i bezpieczeństwa na Morganie. Na końcu chciałbym poprosić wszystkich graczy, którzy mają jakiekolwiek informacje o hackerze, aby przekazali je mnie, na forum, w postaci prywatnej wiadomości. I jeszcze na sam koniec chciałbym zdementować plotki, jakoby niejaki Skunabaki rzekomo miał należeć do naszego elitarnego grona. Bez urazy, ale czymże jest mała wredna mucha, w porównaniu do potężnego i dumnego giganta?

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Asz2212 21-04-2008 18:23

buahuahauahu xD o jaaa

Victorin111 21-04-2008 18:25

Hhahahah na russela juz naprawde nie ma słów xddd. No sory ale ziomus nie byl na ani jednym openie a pierdoli jakby niewiadomo co zrobil dla RC xddd.

SirAravras 21-04-2008 18:33

@Dari
Chłopie ja Cię już lubie :D i bede nosił czarny outfit nawet ( całe życie nosze taki sam w końcu ale.. ) tylko główke pozwole sobie mieć blond ;p

@Victorin
Był na opence

@Nightre~
Skad wiadomo że Mekkron w wojnie ?

Druid-Carlos 21-04-2008 18:55

@up
Książke piszesz?

MiszczuPefalpe 21-04-2008 19:02

O zesz kurwa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Dari__ (Post 2014050)
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.

Dzisiejszy dzień jest jednym z najsmutniejszych dla Morgany. 21 kwietnia 2008 roku. Prawdopodobnie największa tragedia w historii istnienia tego servera. Otóż tego dnia mój wierny druh, Uriza został zhakowany. Ostatni bastion sprawiedliwości padł. Moją propozycją jest aby wszyscy gracze, którzy to czytają nosili do końca tego tygodnia czarne outfity na znam żałoby za jednym z najwybitniejszych osób żyjących na Morganie. Przekażcie tą wiadomość swoim przyjaciołom, aby ci również pogrążyli się w żałobie. Prosiłbym też obie strony na wojnie o zaprzestanie walki na ten tydzień. Myślę, że nie wymagam wiele w zamian za uszanowanie pamięci Urizy. Jednak nie smućcie się. Pozostała nam tylko wiara i nadzieja, że nasz bohater kiedyś powróci i nadal będzie kontynuować swoje szlachetne dzieło, jakim było stworzenie enklawy radości i bezpieczeństwa na Morganie. Na końcu chciałbym poprosić wszystkich graczy, którzy mają jakiekolwiek informacje o hackerze, aby przekazali je mnie, na forum, w postaci prywatnej wiadomości. I jeszcze na sam koniec chciałbym zdementować plotki, jakoby niejaki Skunabaki rzekomo miał należeć do naszego elitarnego grona. Bez urazy, ale czymże jest mała wredna mucha, w porównaniu do potężnego i dumnego giganta?

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Dari dziekuje ci za wspolczucie kurwa 15k stracilem noble arma dragon shielda p legi i kurwa crfwon helmet ja pierdole. ale obiecuje ze sie pozbieram i dokoncze wara. musimy sie trzymac razem w trudnych chwilach tak jak na openkach naszych to nas nikt nie zwyciezy. O straconych runach bojowych nawet nie wspomne. dzis ide pic i stawiam bota i obiecuje ze od jutra zaczne nowe pg. ku lepszej morganie

xMaGiCx 21-04-2008 19:09

@Dari

Buhahha Weź przestań pisac te posty bo kiedyś padnę z śmiechu :D

@Victeron

Znowu chciałeś expic ,Ale nie wychodzi ci ten exp w czasie WAR :(

Prezes-Portas 21-04-2008 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xMaGiCx (Post 2014138)
@Victeron

Znowu chciałeś expic ,Ale nie wychodzi ci ten exp w czasie WAR :(

A moze Ty sie nam pochwalisz swoim lvl'kiem ? 10, 20 moze 50 ?

btw nie wiem czy juz widzieliscie

http://pl.youtube.com/watch?v=3uqqjvs9UaM tym razem zrobiona przez Vigrosso

HardClan 21-04-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2013991)
ja jebe ale wy macie nasrane w tej bani -.- od was padaja na expie my piszemy posty? robcie tak dalej a tylko utrzymujecie nas w przekonaniu ze to jednak wy a nie my boicie sie przeciwnikow i to wy a nie my macie obnizone morale. keep going!

edit
oo mekkron w wojnie xD c ya mate :p

ZapraszmyNaOb.pl?.sp?.swe?

@Geturekkkk w wojnie
hahahahahahahahahahahaahahahhahahaaaahhahahahahahh aa

@Topic
A na Morganie wieje nudą... hiszpanie w*****ają na vencie...

xMaGiCx 21-04-2008 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezes-Portas (Post 2014156)
A moze Ty sie nam pochwalisz swoim lvl'kiem ? 10, 20 moze 50 ?

btw nie wiem czy juz widzieliscie

http://pl.youtube.com/watch?v=3uqqjvs9UaM tym razem zrobiona przez Vigrosso

Jak byś nie wiedział znam Vica z Rl. Po 2 Nie gram na Morganie narazie może kiedys zagram ;P Teraz niegram w Tibie :)

J.Rabbit 21-04-2008 19:45

hahahaha co za idioci ,nawet wmv nie potraficie zrobic kretyni. Dilame 102ms haha.

Jaz' 21-04-2008 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2014206)
hahahaha co za idioci ,nawet wmv nie potraficie zrobic kretyni. Dilame 102ms haha.

Zrób lepsze, chłopcze, ok?

MatiStw 21-04-2008 20:00

@2up
SORRRRRRRY ! JA PI***OLE NIE UMIEMY ZROBIC FILMU JAK MI PRZYKRO KOLEGO ! ;( JAAAAAAAA DILAME MS !!!! HELP !!!!

btw. Co do tego Dilame to złożył się jak sork 8o ALE PRZEPRASZAM JESTESMY IDIOTAMI ! I NA DODATEK NASZ VICTERON SIE WYWRÓCIŁ, TERAZ TO JUŻ PRZEGRAMY !!!!!!URIZA HELPE ! X(

@SiurekBaki
Noob wyjdzie z Carlin ale Carlin nie wyjdzie z Nooba ;)

PRZEPRASZAM MAME ZE KUPILEM POSTAC I TATE ZE NIE CHCIALO MI SIE GRAC TYLKO ZABIJAC I PRZEPRASZAM TIBIJCZYKOW ZE NIE UMIEM TEGO ROBIC ;(

Juzefek 21-04-2008 20:02

Heh, jak ja koffam tematy o wojnach na serwach... Można tylu fajnych tekstów i wyzwisk nauczyć...

Kafffffar 21-04-2008 20:08

Vigross sie pomylil poprostu , ludzka rzec :) . Filmik lepszy od pierwszego. Zrobiony dobrze ale troche bez pomyslu ;d Fragi jak fragi brak tego efektu dobrego :D Mysle ,ze niedlugo znajde troche czasu i skleje filmiki jakis grubszy z wszystkimi fragami jakie byly nagrywane i bedzie on trwal moze i nawet z 20 min ^^ Ale narazie nie ma co kleic wmv trzeba dalej niszczyc.

Btw. dzieki za wyroznienie na koncu 0o

Tensz-in 21-04-2008 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 2014163)
ZapraszmyNaOb.pl?.sp?.swe?

Dzisiaj tak nas zaprosiliscie na ob ze skitraliscie sie na deserta i daliscie masslogout. Co , tacy z was spontaniczni goscie, potega morgany po ch*ju, ze nie daliscie rady dzisiaj wyjsc ? Za malo czasu zeby kopengasow zawolac na chary czy elf bota + combo bota zalczyc ? Zgassss....

Troche mnie ponioslo, ale po ch*j prowokuje takimi debilnymi komentarzami jak wszyscy widza jaka jest rzeczywistosc. Banda napinaczy na forum wola o OB a jak przyjdzie OB to ich GOWNO widac tylko biegaja za kopengasami z rogstahem na czele jak barany. Nawet jak wygracie ta wojne to nie bedzie to wasza zasluga, kazdy zapamieta was jako Solle,Kinia,Rogstah,Vildingen ,ktorymi combo botem tna na OB kopengasi, bo nic specjalnego w tej wojnie pozatym pokazac nie potraficie (odrazu zaznaczam ze nie mowie jacy to my swietni jestesmy ,ale sam sprowokowales).

Bey

Seith 21-04-2008 21:21

Tenszuś po co te nerwy :'(

Gustaw_konrad 21-04-2008 21:22

Za to waszymi charami na*******a selena aldora kyra furora morgana (na zyczenie kolegi co napisal na dole) i chuj jeden wie kto jeszcze.

@ down
thx

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18.