![]() |
Cytuj:
myslalem ze spadne z krzesla jak jebles tekst : PSY DUPAMI SZCZEKAJA AHAHHAHAHHAHHHAHAHAHHAHA ;p w elblagu nie bylem ale to mnie rozbawilo ;p |
Moj post kierowany jest do tych ktorzy padli od wanted .
Ludzie czy wy niewidzicie ze gra na azurze niema sensu azura to powinno byc pvp enforsed a nie zwykly serwer przeciez tu sie nieda expic niemozna sie swobodnie wypowedzec niemozna spokojnie wyjsc z dp caly czas wojny ja niemam nic do wojny lubie robic pa i bic sie (szczegolnie uwielbiam open battle)ale normalna gra tutaj to marnowanie sobie nerwow.Zrubcie jak ja zaluzcie se hara ktorym bendzecie grac na innym swiecie np xerena serdecznie zapraszam na ten serv a na azurze pekojcie i rubcie co w waszej mocy zeby miec hunta tak jak ja :P:D |
Co do mego ded'a-.-
Padłem za to ze ubiłem Sirmacka tzn jego sorka... Aksik zobaczcie sobie, na solo style. Potem jego "kumple" rozpaczliwie zaczeli mnie ganiac... Chłopaki maja takie pvp ze kilkanascie minut ganiali mnie po carlin i ubic nie mogli... Dopiero gdy sie uhy skonczyły zal.br Odszedłem z WA z powodu tego ze poszli tam na ilosc nie jakosc... wiec jezeli nie wiecie co sie stało nie pierdolcie bzdur!:D POzdro Gremb |
Cytuj:
Pozdrawiam Jacek |
@Gremb
Haha!!!!! Większego głupstwa nie słyszałem. Się przechwalasz na forum "a ja na solo aksika wziolem i jestem promastah w pvp" omg. Powiedz prawde ok? Uwaliles go ponieważ był afk było to przed dp w carlin. I w commencie na tibia.com to skasuj, bo nie bylo to normalne solo i nie ma się czym tu chwailć. |
Cytuj:
zal ci dupe sciska ze twój best frag na 8 lvl'u? Nie chwale sie ,tylko te fragi jacyny to nie wiem jaka "aluzjia" POzdro Gremb |
Cytuj:
|
Cytuj:
I ty mówisz, że sie nie tym nie podniecileś. Ja nic nie mowie o swoim best killu bo nawet nie pamietam lvli wiekszosci moich ofiar. A zapewniam ci, że ubilem kilka osob, na wyszym lvl niż ja, na solo(nie na afku). |
Cytuj:
Pozdrawiam Jacek |
Hoorigan powinien jakiś polecić, darzy go chyba niesłychaną sympatią B)
|
@Grebol
wyjdz i zamknij drzwi za soba to ze ganiali ciebie 15 min to nie znaczy ze jestes lepszy od innych ;) ja tez kiedys uciekalem 15 min tylko ze ja to przezylem a ty nie wiec nie pisz nam tutaj o twoich sukcesach pvp Solo jest jak ktos sie broni ;) A ze Aksik jest charem SirMacka nie powinles pisac na forum bo nas to nie obchodzi |
Cytuj:
Koles stał,uhał,walił z rodzki i geb'y nie no poprostu afk'ował Koniec rozmowy z noobami :))))))))))))) POzdro Gremb edit@ Gadaj z dupą a Cie osra. |
Po 1 Aksik to char mojego ziomka z rl a nie sir macka, ale mniejsza z tym.(nie wierzysz to sie spytaj na tibi)
Po 2 klamiesz:P. I nie gadaj glupot bo gdyby sie bronil i mu się konczyly uhy to by na spokojnie uciekl. to chyba proste. |
grebol noobie wez sie tutaj nie udzielaj...a co do tego uciekania przez 15 min to ty sie chwalisz czy zalisz?
|
@Grebol
i po co ublizasz od noobow ty to naprawde jestes doswiadczony gracz muahahha nigdy na oczy nie widziales porzodnej wojny bo na azurze mozna to wszystko nazwac zabawa w kotka i myszke pograj sobie na innych swiatach a pozniej nam tutaj mozesz sie pochwalic jaki ty jestes mastah |
lol
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Gremb
Jestes takim noobem, ze szkoda mi ciebie ... " Wzielem go na solo ... ah ah ale ja super " _/ Jak ty nie umiesz uzywac hotkeyow a co dopiero o dobrym pvp mowisz ... zmien server bo tu robisz z siebie tylko posmiewisko ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS Slyszalem ze do niedawna Maciek mial problem bo nie wiedzial czy jak ma rs to nosic AoL :D Pozdro600 dla Macka (z Klanu):p |
Cytuj:
@Topic: Azura skończona? Gdzie tyle emocji znajdziesz =) ? |
Cytuj:
POzdro Gremb |
@Grebol Maciek
Nie pisz juz tutaj i tak nikt czyta twoich postow:cup: Maciek,a co sie stalo? |
ty maciek jak ty tak wszystko wiesz to powiedz mi kto nasral w domku urba i rozmazal?X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja jestem ciekawy, czemu ten grebol maciej
kupil pacca na to konto. Przeciez pg na azurze nie ma co robic, bo i tak sobie tu nie pogra : < @down Chyba kick :D Zdarza sie nawet najlepszym :) |
Tak sobie patrzylem na tibia.com i patrze a tu to:
Grebol Maciek: Oct 04 2006, 18:02:48 CEST Died at Level 49 by a thornback tortoise MACKU, CO SIE STAO? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |