Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Zembol91 03-10-2006 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxon (Post 1013584)
Popieram w 100% :P
P.S -byłem w Elblągu w ta sobote i widzalem jakie to miasto bida taka,że psy dupami szczekaja.Wszedzie pełno meneli którzy żebraja gdzie popadnie.

hahahaha..... ;p
myslalem ze spadne z krzesla jak jebles tekst : PSY DUPAMI SZCZEKAJA
AHAHHAHAHHAHHHAHAHAHHAHA ;p
w elblagu nie bylem ale to mnie rozbawilo ;p

Pavvulonik 03-10-2006 18:00

Moj post kierowany jest do tych ktorzy padli od wanted .

Ludzie czy wy niewidzicie ze gra na azurze niema sensu azura to powinno byc pvp enforsed a nie zwykly serwer przeciez tu sie nieda expic niemozna sie swobodnie wypowedzec niemozna spokojnie wyjsc z dp caly czas wojny ja niemam nic do wojny lubie robic pa i bic sie (szczegolnie uwielbiam open battle)ale normalna gra tutaj to marnowanie sobie nerwow.Zrubcie jak ja zaluzcie se hara ktorym bendzecie grac na innym swiecie np xerena serdecznie zapraszam na ten serv a na azurze pekojcie i rubcie co w waszej mocy zeby miec hunta tak jak ja :P:D

Grebol 03-10-2006 18:29

Co do mego ded'a-.-

Padłem za to ze ubiłem Sirmacka tzn jego sorka... Aksik zobaczcie sobie, na solo style. Potem jego "kumple" rozpaczliwie zaczeli mnie ganiac... Chłopaki maja takie pvp ze kilkanascie minut ganiali mnie po carlin i ubic nie mogli... Dopiero gdy sie uhy skonczyły zal.br

Odszedłem z WA z powodu tego ze poszli tam na ilosc nie jakosc...

wiec jezeli nie wiecie co sie stało nie pierdolcie bzdur!:D

POzdro
Gremb

Jacyna15 03-10-2006 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sqlee (Post 1014705)
@Jacyna
Jak Wanted dostawało w dupe i siedziało po pz nie padłem ani razu spokojnie sobie trenowałem
Wanted wylazło padłem 3 razy w jednym tygodniu 2 razy z ręki członków wanted.

[BL]To albo ty jesteś naiwny albo mają racje że ci nie wieżą[/BL]

@Crazy_Frog
Wiem ale nie koniecznie musi mi się to podobać

Właśnie że nie mają powodu. Gdybym był kablem Wanted to chyba bym nie padł od nich 2 razy. Skąd wziełeś stwierdzenie że jestem naiwny?

Pozdrawiam
Jacek

tibia zone 03-10-2006 18:47

@Gremb
Haha!!!!! Większego głupstwa nie słyszałem. Się przechwalasz na forum "a ja na solo aksika wziolem i jestem promastah w pvp" omg. Powiedz prawde ok?
Uwaliles go ponieważ był afk było to przed dp w carlin. I w commencie na tibia.com to skasuj, bo nie bylo to normalne solo i nie ma się czym tu chwailć.

Grebol 03-10-2006 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibia zone (Post 1015416)
@Gremb
Haha!!!!! Większego głupstwa nie słyszałem. Się przechwalasz na forum "a ja na solo aksika wziolem i jestem promastah w pvp" omg. Powiedz prawde ok?
Uwaliles go ponieważ był afk było to przed dp w carlin. I w commencie na tibia.com to skasuj, bo nie bylo to normalne solo i nie ma się czym tu chwailć.

rozbawiłes mnie ziomek <hahahahahahahahahaahah>
zal ci dupe sciska ze twój best frag na 8 lvl'u?
Nie chwale sie ,tylko te fragi jacyny to nie wiem jaka "aluzjia"

POzdro
Gremb

azura 03-10-2006 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1015426)

POzdro
Gremb

Nie zastanawiales sie na leczeniem w jakims szpitalu ??

tibia zone 03-10-2006 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1015364)
Co do mego ded'a-.-

Padłem za to ze ubiłem Sirmacka tzn jego sorka... Aksik zobaczcie sobie, na solo style. Potem jego "kumple" rozpaczliwie zaczeli mnie ganiac... Chłopaki maja takie pvp ze kilkanascie minut ganiali mnie po carlin i ubic nie mogli... Dopiero gdy sie uhy skonczyły zal.br

Na Tibi.com tez nie gorzej.
I ty mówisz, że sie nie tym nie podniecileś.
Ja nic nie mowie o swoim best killu bo nawet nie pamietam lvli wiekszosci moich ofiar. A zapewniam ci, że ubilem kilka osob, na wyszym lvl niż ja, na solo(nie na afku).

Jacyna15 03-10-2006 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1015426)

POzdro
Gremb

TO nie ja wypisalme te fragi na forum, tylko je podsumowalem. Moze i zabiles tego typa ale skad moglem o tym wiedziec? Byles w WA i padles od Wanted wiec tak czy owak padles od swoich.

Pozdrawiam
Jacek

Qba =] 03-10-2006 19:54

Hoorigan powinien jakiś polecić, darzy go chyba niesłychaną sympatią B)

Eldyn 03-10-2006 21:17

@Grebol
wyjdz i zamknij drzwi za soba
to ze ganiali ciebie 15 min to nie znaczy ze jestes lepszy od innych ;)
ja tez kiedys uciekalem 15 min tylko ze ja to przezylem a ty nie wiec nie pisz nam tutaj o twoich sukcesach pvp

Solo jest jak ktos sie broni ;) A ze Aksik jest charem SirMacka nie powinles pisac na forum bo nas to nie obchodzi

Grebol 03-10-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1015844)
@Grebol
wyjdz i zamknij drzwi za soba
to ze ganiali ciebie 15 min to nie znaczy ze jestes lepszy od innych ;)
ja tez kiedys uciekalem 15 min tylko ze ja to przezylem a ty nie wiec nie pisz nam tutaj o twoich sukcesach pvp

Solo jest jak ktos sie broni ;) A ze Aksik jest charem SirMacka nie powinles pisac na forum bo nas to nie obchodzi

Koles stał,uhał,walił z rodzki i geb'y nie no poprostu afk'ował

Koniec rozmowy z noobami :)))))))))))))

POzdro
Gremb

edit@
Gadaj z dupą a Cie osra.

tibia zone 03-10-2006 21:47

Po 1 Aksik to char mojego ziomka z rl a nie sir macka, ale mniejsza z tym.(nie wierzysz to sie spytaj na tibi)
Po 2 klamiesz:P. I nie gadaj glupot bo gdyby sie bronil i mu się konczyly uhy to by na spokojnie uciekl. to chyba proste.

Przemo2 04-10-2006 12:06

grebol noobie wez sie tutaj nie udzielaj...a co do tego uciekania przez 15 min to ty sie chwalisz czy zalisz?

Eldyn 04-10-2006 12:07

@Grebol

i po co ublizasz od noobow ty to naprawde jestes doswiadczony gracz muahahha nigdy na oczy nie widziales porzodnej wojny bo na azurze mozna to wszystko nazwac zabawa w kotka i myszke pograj sobie na innych swiatach a pozniej nam tutaj mozesz sie pochwalic jaki ty jestes mastah

Drypcik 04-10-2006 13:05

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibia zone (Post 1015936)
Po 1 Aksik to char mojego ziomka z rl a nie sir macka, ale mniejsza z tym.(nie wierzysz to sie spytaj na tibi)
Po 2 klamiesz:P. I nie gadaj glupot bo gdyby sie bronil i mu się konczyly uhy to by na spokojnie uciekl. to chyba proste.

Chlopie Wszyscy Wiedzą ze Aksik to Char Sirmacka a jak nie to czemu niby on go potem gonil....Taka prawda MAciek sellnol Swojego chara na allegro i ten owner ma tak slabe pvp ze go zajebal 50 knight -.- Zal.pl

Przemo2 04-10-2006 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drypcik (Post 1016282)
Chlopie Wszyscy Wiedzą ze Aksik to Char Sirmacka a jak nie to czemu niby on go potem gonil....Taka prawda MAciek sellnol Swojego chara na allegro i ten owner ma tak slabe pvp ze go zajebal 50 knight -.- Zal.pl

Aksik to nie Sirmaciek :) tyle.

TheThunder 04-10-2006 15:23

@Gremb

Jestes takim noobem, ze szkoda mi ciebie ... " Wzielem go na solo ... ah ah ale ja super " _/ Jak ty nie umiesz uzywac hotkeyow a co dopiero o dobrym pvp mowisz ... zmien server bo tu robisz z siebie tylko posmiewisko ...

mechatronik 04-10-2006 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 1016661)
no chyba ze sandra sprzeda chara (albo bedzie sharowac)

Sandra od dawna sharuje... przykladem jest Heg

Sathan Bell 04-10-2006 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1015304)
Moj post kierowany jest do tych ktorzy padli od wanted .

Ludzie czy wy niewidzicie ze gra na azurze niema sensu azura to powinno byc pvp enforsed a nie zwykly serwer przeciez tu sie nieda expic niemozna sie swobodnie wypowedzec niemozna spokojnie wyjsc z dp caly czas wojny ja niemam nic do wojny lubie robic pa i bic sie (szczegolnie uwielbiam open battle)ale normalna gra tutaj to marnowanie sobie nerwow.Zrubcie jak ja zaluzcie se hara ktorym bendzecie grac na innym swiecie np xerena serdecznie zapraszam na ten serv a na azurze pekojcie i rubcie co w waszej mocy zeby miec hunta tak jak ja :P:D

To Nara :D

Horrigan 04-10-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1015573)
Hoorigan powinien jakiś polecić, darzy go chyba niesłychaną sympatią B)

No ba, Macius z Klanu to moj ulubiony "power-poster" na tym forum. Za kazdym razem gdy czytam jego posty... czuje sie lepszy :D Co tam ze gram w ta gre od lat, co tam kasa, itemy, questy zrobione itp, Macius i tak wszystko wie lepiej, jest master a my wszyscy przy nim niczym nooby :( Gram na Azurze od poczatku i wiecie co, nigdy go nie widzialem. Bez kitu znam chlopca jedynie z tego forum. A sadzac po jego wypowiedziach na temat wojny i bitew... to mozemy sie od niego uczyc pvp i taktyk. Mimo ze nigdy go nie widzialem w grze, on zawsze wie lepiej jak przebiegaly bitwy i nasze masslogi. On musi byc Jedi...

PS
Slyszalem ze do niedawna Maciek mial problem bo nie wiedzial czy jak ma rs to nosic AoL :D Pozdro600 dla Macka (z Klanu):p

Qba =] 05-10-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horrigan (Post 1017574)
wiecie co, nigdy go nie widzialem.

TVP1 , 17:35

@Topic: Azura skończona? Gdzie tyle emocji znajdziesz =) ?

Grebol 05-10-2006 15:21

Cytuj:

No ba, Macius z Klanu to moj ulubiony "power-poster" na tym forum. Za kazdym razem gdy czytam jego posty... czuje sie lepszy :D Co tam ze gram w ta gre od lat, co tam kasa, itemy, questy zrobione itp, Macius i tak wszystko wie lepiej, jest master a my wszyscy przy nim niczym nooby :( Gram na Azurze od poczatku i wiecie co, nigdy go nie widzialem. Bez kitu znam chlopca jedynie z tego forum. A sadzac po jego wypowiedziach na temat wojny i bitew... to mozemy sie od niego uczyc pvp i taktyk. Mimo ze nigdy go nie widzialem w grze, on zawsze wie lepiej jak przebiegaly bitwy i nasze masslogi. On musi byc Jedi...

PS
Slyszalem ze do niedawna Maciek mial problem bo nie wiedzial czy jak ma rs to nosic AoL :D Pozdro600 dla Macka (z Klanu):p

Klan to Ty masz w domu ^^ Dziecko Tarzana i motopompy!

POzdro
Gremb

rekin from azura 05-10-2006 16:44

@Grebol Maciek
Nie pisz juz tutaj i tak nikt czyta twoich postow:cup:
Maciek,a co sie stalo?

fea_umarth 05-10-2006 17:57

ty maciek jak ty tak wszystko wiesz to powiedz mi kto nasral w domku urba i rozmazal?X(

Pavvulonik 05-10-2006 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell (Post 1017500)
To Nara :D

NARA ALE I TAK BENDE NA FORUM :D

Chullo 05-10-2006 21:46

Cytuj:

PS

Horri~ dobrze slyszales, zebys wiedzial ze kiedys na gc zabrzmialo pytania od macka czy jak mam rs to nosic aola? pewnie mi nie wypadnie<muahah> Wiesz załuje teraz ze screnna nie zrobilem bo chlopak teraz nie ma mowy zeby sie przyznal:P coz my i tak wiemy ze to pierwszorzedny naab -.-

XIII 05-10-2006 22:07

Ja jestem ciekawy, czemu ten grebol maciej
kupil pacca na to konto. Przeciez pg na azurze nie ma co robic, bo i tak sobie tu nie pogra : <

@down
Chyba kick :D Zdarza sie nawet najlepszym :)

Zolwik 05-10-2006 23:11

Tak sobie patrzylem na tibia.com i patrze a tu to:

Grebol Maciek:

Oct 04 2006, 18:02:48 CEST Died at Level 49 by a thornback tortoise

MACKU, CO SIE STAO?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46.