![]() |
Cytuj:
po pierwsze co do nabrania sie nadal sam uwarzam ze z taifunem bylo cos nie tak bo nie wieze ze byscie tak stali i nic nie robli po drugie interesuja mnie tamte wydarzenia bo mam 2 rl kumpli w dusk~ i troche gadalem z taif nie mowie ze moj kumpel itd ale troche go znam po trzecie tak taifun to taki tibijski idol dla mnie P.s spiegol wojna juz prawie skonczona choc mozliwe ze sie zacznie nowa ale juz bez nas dalo rade zamowic te rzeczy na allegro ?XD hehe |
Cytuj:
taa bez was... to zacznijcie kontrolowac toxo? a poza tym jaka wojna? |
Dunudofi, dal zdjecia na photobucket ja byl u nas xddd
http://s11.photobucket.com/albums/a1...dofi/Trip%201/ xDDDD I nie mulcie juz xddd |
Cytuj:
|
Cataclism
Zalozmy ze masz racje, powiedz mi tylko dlaczego Gain Tina ciagle pekuje na swoim sorcu niewinne osoby? Moim zdaniem powinniscie go wylac z lithium, chociaz wiem ze to wasz kolega. |
Zazek to jest maniak :D on gra bardzo bardzo dlugo 3/4 dnia przez ostatnie 5 dni 3lvl ;p
|
Osz kurde! W lithium nie ma Wielkiego Dajmosa! xD
|
Catrishia tez pekuje za free....;( ;( Cati idziesz na innego serva?:cup: :cup:
|
Cytuj:
|
...
Hmmm... Taifun idolem moze byc pod wzgledem pg. Pasterz ma dobre pvp ;] wiec brakuje mu tylko taifuna i pozamiataja^^. Tak, wiem nie ma juz pvp = nudne. Zaloze sie, ze taifun tak latwo nie odpusci i ze wzgledu na swojego chara, dokona wszelkich staran zeby wygrac i zeby sie zgrac.
|
dziwie sie ludzia ktorzy podziwija taifuna, bo niby ma ten zarabisty level ale ile osob na nim gralo 2, 3, 4 moze 7?
|
...
WAtpie, ze ty z kumplami wbil bys taki lvl ^^
|
Piszecie tak o furorze, a ja napisze cos o galanie Znam plan hwl na najblisze 2-4 tygodnie xDDDD
Very Very nice strategia :cup: :cup: :cup: xDDD "...wiesz cos sie liczy?..." xDDD |
ta, ale napewno bym tez nigdy chara nie kupil :X
|
Cytuj:
a nie sorry twojim planem jest propaganda bo juz ci sie nudzi w pz i przegrales wojne |
01:00 You advanced in sword fighting. (96)
Przez mojego neta w akademiku nie wbiłem 100 w tym roku. Porażka |
Cytuj:
|
...
On chce zeby mu gratulowac...
|
Cytuj:
|
@2,3 up
Wyluzujcię, wbił tego sworda i gz dla niego, niech się cieszy :P @down Hehe ;ddd |
Cytuj:
|
Po pierwsze wielkie GZ dla Adam za wbicie sworda, trzymam kciuki masz jeszcze 3 lata nauki wiec 100 wbijesz na luzie:D
Adeleoo czy jakos tak smiesznie, co ty mozesz wiedziec o szacunku ludzi ulicy mieszkajac w Złotoryji, przeciez jak ja przez to raz przejezdzalem to jedyne co pamietam to jakas buda zabita deskami... Co do sytuacji na Galanie Bida z nyndza, tak nuda powiewa, ze szkoda gadac. Bo niczego konstruktywnego nie wynioslem z waszych postow od dawna. PS. Adeleao czy jakos tak:D Nie przyjmuj mojej opini zbytnio do serca... PS2. Taki kawal na faktach wam opowiem. Przychodzi typowy zul do sklepu i mówi: -Poproszę denaturat -Sprzedawca wyciąga spod lady, lekko okurzony granatowy eliksir i podaje Zulowi. A Zul na to: -A mógłbym prosic z niezniszczoną etykietką bo to na prezent dla kolegi na urodziny:D |
gz hybrid :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ryba moge Ci odstapic moje odpuszczenie grzechow ;p sorka ci*. a Hybrid spoko z Ciebie gosc nawet zaluje ze CI sorka urypalismy. btw pamietasz jak w zeszlym roku dokladnie przed swietami ryba pod*****l itemki temu wharewa ~~ cos tam (dziwny mial nick) potem stales z ekipa pod jego chata.. miales wtedy z 66 level ;p
|
Cytuj:
To ze przegralem wojne no ok bywa gdyby ktos inny gral sorcami...., ale pz mi sie wcale nie znudzil kupilem sobie nawet ostatnio pacca :) Ale zobaczymy czy spelni sie to co wiem :p |
Cytuj:
Niewiem co rozmiar miasta ma do tego czy są tam ludzie ulicy czy nie , ja mieszkam w małym mieście (30 000 mieszkańców) i coś mi sie wydaje że tutaj "ludzi ulicy'" jest znacznie więcej niż w takim Poznaniu (w skali % do rozmiarów miasta). |
Cytuj:
|
Cytuj:
no i co z tego :D nie marudź ze ci tak źle ;P tylko wbijaj mi tam 100/100 :D tak ogólnie pozdrawiam Ciebie i Thorina ;) no i jeszcze te fajne laski z akademika :evul: |
Cytuj:
I możliwe że takich jest najwięcej w dużych miastach (dużo ludzi , większy odsetek) , ale stwierdzenie "co ty możesz na ten temat wiedzieć skoro Złotoryja to zadupie" jest bardziej niż błędne. |
16:51 You lose 30 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 444 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus. 16:51 You lose 4 hitpoints due to an attack by Zytene. 16:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by Zytene. Chcieli mi maciusia zabic ;( Ale ja zwykle master pvp Toxo Yeangus popisal sie swoim pvp hahahah i na koncu jak biedni nautrali gracze nie blokneli statku napisal 16:51 Toxo Yeangus [99]: BLOCK GBOAT 16:51 Toxo Yeangus [99]: kk 16:51 Toxo Yeangus [99]: all hunted Brak slow :( :( :( :( Jak juz naprawde nie bede mnial co tu robic powiem mu kim jestem napewno pamieta mnie z innego chara xDD |
Cytuj:
|
...
Catrishia ty bys ich zaatakowal?
@ajron Hahahah, zlotoryja to wioska w porownaniu do poznania. W p-n jest kilka patolskich dzielnic i tam sa " ludzie ulicy". Peja mieszka na jezycach, wiec latwo sie domyslic, ze o nich chodzi. W miastach 30 000 sa tak zwani WANNABE PENER ^^. @adelado Jestes super, co ty bys zrobil na miejscu toxa? @topic Waherwa berlinus - moj rl friend ^^ HWL robi co im sie podoba. Tak powinna robic gildia, ktora rzadi ^^ To jest to samo, co za czasow patriots ale bez kondy i jego rl friends ... |
@Adelaoo
Uciekl i koniec. Zrobil to co do niego nalezalo czyli nie padl. Toxo tez robil co powienien , ale jak juz mu nie wyszlo to zwyczajnie chcial sie wyrzyc :) @Poznanski~ Peja wywodzi sie z Jezyc, niewatpliwie tak. On jednak spiewa o tej calej spolecznosci, ktora przesiaduje lub nawet mieszka na ulicy. Smutne, ze w tak wielkim panstwie dochodzi do takich sytuacji. @Hybrid Gratuluje Skilla :) Na Galanie powiewa nuda - Buy Beholder Eye's , Demon Dust's and FishFins |
...
Boltina.
Raz mialem mozliwosc rozmowy z Peja - tym kwadratem. Rozmowa polegala na tyM" Czego mlodzi sluchacie? Wymienanie polskie zespoly hh (chcialem zagaic rozmowe) Co ja nie wydaje? ZAara ci zajebie ... za 2 tygodnie wychodzi moja plyta... Plyta wyszla troche pozniej Peja jest dziwny ;] w RL wyglada na takiego Kwadrata ;] Gorala tez spotkalem... wszyscy chodza czasem po miescie ... akurat sie zlozylo ze w streeta gralem. |
Cytuj:
|
chodzilo mi o to ze sie chwali czyms co jest normalne jest w wojnie jest hunted itd wiec o co tu wogle chodzi ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |