Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Partyzant_Felix 14-03-2010 21:22

Aktualnie na telefonie jestem na reklamach między csi/później kości patrzę forum, ale jutro proszę bardzo wystarczy ip dać nick i hasło i jestem gotów na konwersację z tobą w której napewno uświadomiłbym cie na tyle, że przestał bys pisać na forum tak, iż wszyscy mają polewkę. I to nie wyzwiskami tylko faktami.

bemo 14-03-2010 21:26

felix ma bardzo sexowny glos

Furor001 14-03-2010 21:43

Watpie zebys mi cokolwiek uswiadomil!!!!!!!!!1111111111111111111111111111:ev ul:

wartjatka 14-03-2010 21:57

No bo jak można przekonać kogoś kto przeżył tyle co furor ;<. Vision zabiło mu rodzine... rozdziewiczyło oraz ukradło eq. A teraz niczym ten wódz Spartan staje w obronie servera przez tymi złymi! NIECH ŻYJE KRÓL!!! NIECH ZYJE FUROR MATEUSZ SEBA II!!!.

Veltaxio 14-03-2010 22:07

jak macie venta to posluchajcie janka rayla muzykanta ...

stare ale jare ...

http://w580.wrzuta.pl/plik/0jGGCCbNtrO/raylrox_

Furor001 14-03-2010 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wartjatka (Post 2742463)
No bo jak można przekonać kogoś kto przeżył tyle co furor ;<. Vision zabiło mu rodzine... rozdziewiczyło oraz ukradło eq. A teraz niczym ten wódz Spartan staje w obronie servera przez tymi złymi! NIECH ŻYJE KRÓL!!! NIECH ZYJE FUROR MATEUSZ SEBA II!!!.

Kolejny pacan co mysli ze zrobi konto noname to bedzie mogl wszystko na forum;)
Zaraz zaraz.... juz raz slyszalem gdzies podobne slowa... czyzby to byla...MILLAA????!!!!!!!!!

psyduck 14-03-2010 22:13

seba tak piszesz i piszesz ale w sumie ty tez jestes nonejmem, nigdy na wojnie nie byles, nigdy nawet nie powiedziales kurwa do wladzy, ba bales sie powiedziec witam pana... 8o8o8o8o

Furor001 14-03-2010 22:17

a skad Ty wiesz kim jestem gdzie bylem a gdzie nie bylem? gdzie gralem gdzie nie gralem? gdzie gram i gdzie bede gral?;) tak balem sie powiedziec "witam pana" bo tak do swych panow mowia tylko ich pionki \o

spowalniacz 14-03-2010 22:21

Po tym jak piszesz, po tym jak jarasz dupe zabijaniem pionkow... mozna stwierdzic ze dopiero teraz poznajesz co to znaczy zabijac 2 czlowieka, mozliwe ze grasz dosc dlugo w tibie ale do tej pory oddawales buty na rozkaz a teraz pelen radosci poznajesz nowe mozliwosci gry czytaj... pvp... :baby::baby::baby:

Delirium_89 14-03-2010 23:06

dobrze furor, w*****aj tych plebow, pseudo forum-fajterow, oni zarabiaja kase a Ty po prostu masz fun i o to chodzi :)

Furor001 15-03-2010 09:37

No tak ale oni tego nie rozumieja:D zobaczyli ile osob padlo i przeobrazaja to w zart;) + napinka na nonamach. ! Idioci wiedza o tym ze zabilismy duzo osob ale proboja zrobic tak ze nic sie nie stalo. Rixari, Elvessa, Thenea, Dark Weest 2x, Warrior Antos, Twister Cort, Since Knight to nic? a jak death rose latalo w thais to nie bylo ciagle takich akcji ale i tak dawali rade;) np. Infamia na hotelu.
A teraz jak regularnie ubijalismy 150+ lvle w thais to nie wiedza co pisac i pisza ze "pionkow" ubijalismy. I CO Z TEGO FRAG TO FRAG. Do wszystkich co im cos nie pasi. Jak te 150+ byly w Vision/Sunblade/Dusk/Ekipa Misia bez zastanowienia nalezalo ich ubic. Moze i ubijalismy pionkow ale te pionki mialy na sobie tabliczke z napisem "Vision" itd. I musialy pasc.
Pisza ze "oni tak to odrobia" itd. ale frag to frag;)+ looty z full setow czasem.
Co jakby ktos przyszedl walczyc na Furore to tez byscie pisali ze pionkow ubija?8o
Gildia to gildia. Pzdr.

Teraz cala prawda wychodzi na swiatlo dzienne.
Pokazujemy nieogarniecie ludzi ktorych umysly sa senne.
Przezywaja gehenne jakby byli ukrzyzowani.
W ich serce wchodzi wlocznia i straszliwie rani.
Ocencie to sami bo mi nie bylo to pisane.
Biore w reke noz i wbijam w krwawiaca rane.
Troche mieli przeje**ane z nich bylo posmiewisko.
Byli zamurowani gdy smierc nadchodzila szybko.
Jak huragan robilismy z Furory drugie Haiti.
Nie poddamy sie nigdy chocbysmy dostawali wycisk.
Naciskamy przycisk co sto osiem sekund.
Niczym zagubieni wez to obczaj czlowieku!

Gesar 15-03-2010 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lion_Lith (Post 2742216)
dawno wiekszego szitu nie czytalem
zal kropka peel
idz mame pogmeraj swojim patykiem

Mi sie tam podoba.

Zoodix 15-03-2010 14:15

furor ty za kazdym postem musisz pokazywac jakie to ty disy piszesz? zenada nagraj diss na peje albo tedego wtedy bedziemy mogli poczytac te brednie ale zeby pisac dissy na tibi to wgl zal smiech i orzeszki

Misi3k 15-03-2010 14:21

seba
chuj nad toba wisi o/

NoToTak 15-03-2010 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2742583)

Na Haiti bylo trzesienie ziemi, a nie huragan...

Furor001 15-03-2010 17:22

dla mnie to i tak 5 minut roboty;) jak nie mialem co robic to se napisalem. ale jak chcecie to sobie wymyslajcie inne preteksty co to sie wam nie podoba itd

:cup:

Emperor_Lovah 15-03-2010 19:13

W to co piszesz nie mogę się wczuć.
Nie czuje rytmu ; .
Nagraj coś z podkładem muzycznym i nam zaprezentuj.
Może być fajnie ;)

Furor001 15-03-2010 19:32

Aktualnie nie mam wlasnego studia i warunkow no ale na micu od kompa nie takie rzeczy sie juz robilo;)

wartjatka 15-03-2010 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2742583)
No tak ale oni tego nie rozumieja:D zobaczyli ile osob padlo i przeobrazaja to w zart;) + napinka na nonamach. ! Idioci wiedza o tym ze zabilismy duzo osob ale proboja zrobic tak ze nic sie nie stalo. Rixari, Elvessa, Thenea, Dark Weest 2x, Warrior Antos, Twister Cort, Since Knight to nic? a jak death rose latalo w thais to nie bylo ciagle takich akcji ale i tak dawali rade;) np. Infamia na hotelu.
A teraz jak regularnie ubijalismy 150+ lvle w thais to nie wiedza co pisac i pisza ze "pionkow" ubijalismy. I CO Z TEGO FRAG TO FRAG. Do wszystkich co im cos nie pasi. Jak te 150+ byly w Vision/Sunblade/Dusk/Ekipa Misia bez zastanowienia nalezalo ich ubic. Moze i ubijalismy pionkow ale te pionki mialy na sobie tabliczke z napisem "Vision" itd. I musialy pasc.
Pisza ze "oni tak to odrobia" itd. ale frag to frag;)+ looty z full setow czasem.
Co jakby ktos przyszedl walczyc na Furore to tez byscie pisali ze pionkow ubija?8o
Gildia to gildia. Pzdr.

Partyzantke to ty sobie w pośladki wsadz ;> Dawaj na war system ;oo Wtedy będzie można powiedzieć, że jesteś kogz...

psyduck 15-03-2010 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2742764)
Aktualnie nie mam wlasnego studia i warunkow no ale na micu od kompa nie takie rzeczy sie juz robilo;)

Debil, tylko tyle ci powiem :)!

Karol, co sądzisz o Białku na stanowisku trenejro Legii, widziales ze Kasperczak wraca do Krakowa ? Co zrobi Amica ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21.