![]() |
|
Skiba i Martynka
nie spamujcie tego kulturalnego forum tym jak to wy nie chodzicie do szkoły, piszcie sobie na gadu czy innym syfie;s |
Oto pocisk od Łukasza ,który kulturalnie cię z forum wyprasza,
Więc zastosuj się do polecenia jego i s*******aj z forum tego , Skoro jesteś takim ****em ,to pewnie skończysz pod burdelem, Będziesz mieć problemy całe życie ,to ci mówię na tym bicie, I choć myślisz ,że coś znaczysz ,to niepotrzebnie tu kozaczysz, Ja mam cię kurwo dość ,zaraz poczujesz moją złość , Choć twoj stary jest jezusem ,ja porównam cię z kaktusem , Jesteś dla mnie zwykłym zerem ,ja wpierdole cię jak kromkę z serem. joł 22:39 Loot of an enlightened of the cult: a key ring, 26 gold coins, a cultish mask hehe ;d |
Frag dnia: Rixari
Idąc za radą Łukasza zdecydowałem się przedstawiać wam nasze osiągnięcia ale bez takiego kretynizmu jaki był do tej pory. |
Macie jakis pomysl, gdzie w miare szybko wyexpic 20 sorca?
Budzet : 100k |
..
Nudzi mi sie w biurze : ///
|
Mnie też się nudzi o/
|
Cytuj:
Marokanców i turasow trzeba tępić ;d --- Syf_Zor_ dodał 1 minut i 32 sekund później --- Cytuj:
--- Syf_Zor_ dodał 1 minut i 29 sekund później --- Cytuj:
|
^ lepiej, byl na utamie i nie mial nawet uhow
|
Cytuj:
Te te popatrz na posty furora001 to jest gorszy syf (wybacz syfzor) ;d |
Rixari byl na utamie pewnie dlatego ze nie bylo bota i bal sie ze nie ogarnie. Wlasciwie to mial ustawiona vite, tylko ja uzywal w nieodpowiednim momencie (podczas gdy mial sporo many i jak wczesniej wspominalem byl na utamo). Nie ma sie co podniecac takim fragiem bo rixari to zwykly smiec i nieogar :P
|
dzis napisze diss na sebe
ktory palcem w nosie grzebie grzebiac w miejsciu owym zapomnial o tym ze ma isc pasc krowy a krowy pasie za marna kase i za zla prace tata kaze go pasem kazdy na forum zna tego chuja jara sie wszystkim i po osiedlu sie buja wraz ze swoja nianka bo na placu dzieci go bija skakanka kazdy o tym dobrze wie takie kurwy tepi sie wiec czekamy na twe fragi bo przy twych postach kazdy dobrze sie bawi smieja sie z ciebie nawet dzieciaki w przedszkola bo kazdy cie kutaskiem w dupke ora koniec tego pierdolenia bo na furo i tak sie nic nie zmienia fragow mozesz miec tysiace tylko szkoda ze niewiesz co to slonce mieszkasz w kartonie po pralce bosha bo jestes jebany prosiak uahsuahsuahs chuj ci w cyce nietoperzu |
Dobry pocisk zoodix dobry, chyba pierwszy raz od bardzo dawna rodzina tibi.pl ma jedno wspólne zdanie. Połączyła nas nienawiść do seby xD!
|
Teraz czas na mego dissa
Wiesz co mnie boli? to że chyba coś ci sie pierdoli. Jeszcze ci jaja nie obrosły i dlatego na*******sz gówniane posty! W tibie grasz pewnie od 6 roku życia A teraz masz 11 i wynalazłeś swój sposób bycia. Może to urazy z twego wczesnego dziecinstwa? że stary cie w dupe pociska? Mom nawije już kończe. Bo musze sprawdzić poczte! JÓŁ!!! |
Cytuj:
Cwiczcie bo ja trenuje od 5-7 lat. !!!!!!!!!11111111 |
Boże, ratunku. Już lepiej się wyzywajcie niż te teksty tu zamieszczajcie. Jeszcze furor seba pisze, że trenuje 5-7 lat to ... Masakra. Przecież takie coś można napisać od ręki, słowa używane przez jo elo raperów (czy kto takie coś tworzy) są na poziomie podstawowym, rymy najprostszego schematu aa-bb, a lista możliwych przekazów zamyka się na kilku, góra kilkunastu, możliwościach (o ile juz jakiś ambitniejszy tekst jakikolwiek z nich zawiera).
|
Polska :flaga_pl: przeprasza za Kaczyńskich, Gracjana Roztockiego i Furor Sebe! :kat:
|
xD proste a co do disu pisalem go przy kanapce xD
@edit furor masz problem bo ja te disy pisze dla zbity a ty probujesz cos cwiczyc xD |
Pozdrawiam Furor sebe8o!
|
On jest rzeczywiscie jakis *******niety. Ale jedno mu trzeba przyznac, jego teksty nawet maja jakis poziom i wpadaja w ucho przynajmniej mi...
|
to sobie uszy wyczysc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |
|